Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Weegschaal november 2017

Algemeen
De meeste planeten staan inmiddels aan de onderzijde van de Weegschaal horoscoop. Dat betekent dat de Weegschaal zich in een cyclus van herstel en voorbereiding bevindt. Hier ga je opbouwen voor wat komen gaat. De focus ligt op dit moment op financiën, je familie, privéleven en emotioneel welzijn. Op dit moment sta je in je eigen kracht en ben je niet van alles en iedereen afhankelijk om gewenste doelen te bereiken.

Liefde en Relaties
Door de invloed van de Volle Maan van 4 oktober 2017 ben je op zoek gegaan naar een verbinding op zielsniveau. Ook in de vaste relatie verlang je naar een diepere emotionele verbinding.
De gedeeltelijke Maansverduistering van 7 augustus 2017 in jouw Huis van de Liefde heeft geleid naar een grote behoefte aan vrijheid in jouw relatie, maar nog meer naar onvoorwaardelijke liefde, waardering en respect. Uranus is jouw planeet van de Liefde. Uranus in Ram is nog steeds retrograde, dus in deze periode ben je bezig om problemen in de relatie op te lossen en de relatie te versterken. Vriendschappen en andere sociale contacten die geen waarde toevoegen aan je leven worden verbroken. Je maakt de juiste keuze voor jezelf. Je laat het nutteloze achter je en maakt de weg vrij voor alles wat liefdevol en waardevast is. Ook in zakelijke relatie ga je de beslissing nemen over met elkaar doorgaan of niet.

Familie en Huis
In deze periode van het jaar vraagt jouw privéleven veel aandacht. De invloed van Saturnus in Boogschutter legt de nadruk op de relatie met broers en zussen en de directe woonomgeving. Tijdens deze maand neem je een definitief besluit over de relatie die je met naaste familieleden hebt. In ieder geval moet er gepraat worden. Eerlijk duurt het langst. Het is ook mogelijk dat je besluit om te gaan verhuizen naar een woonomgeving die beter bij je past. Je bent dus nu de weg aan het vrijmaken voor een nieuwe fase in je leven.

Carrière
November 2017 laat een aanloop zien naar een periode waarin carrière en maatschappelijke doelen een grote rol gaan spelen. Een rustige periode om plannen te maken voor je professionele toekomst. In deze periode zijn zakelijke en carrièregerichte beslissingen echter van grote invloed op de toekomst. De Weegschaal die zich bezighoudt met communicatie, onderwijs, verkoop, marketing, reclame, schrijven en verbeeldingskracht boekt deze maand de beste resultaten. Creatieve oplossingen bieden uitkomst. Door de invloed van Jupiter in Schorpioen is er kans op loonsverhoging, winst, betere arbeidsomstandigheden, arbeidsvoorwaarden en maatschappelijk succes. De invloed van Neptunus in Vissen kan deze maand echter schommelingen veroorzaken met je gezondheid, op de werkplek of met collega’s.

Financiën
De Volle Maan van 4 november 2017 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën. November 2017 staat hierdoor in het teken van financiën! Er komt geld vrij vanuit een lening, verzekering, belasting, hypotheek, krediet, tegemoetkoming, alimentatie of aflossing, De Nieuwe Maan van 18 november 2017 valt in jouw tweede Huis van Financiën. Door deze stand krijg je informatie die je nodig hebt om weloverwogen financiële beslissingen te nemen. Deze Nieuwe Maan laat zien waar geld moet worden geïnvesteerd en waar prioriteiten moeten worden gesteld zoals slimme apparatuur, een huis kopen of verbouwing, een auto, vakantie of een pensioenplan. Een financiële beslissing echter pas nemen na 15 november 2017. November 2017 is over het algemeen een gunstige financiële maand. Pluto is jouw planeet van Financiën. De gunstige samenwerking van Pluto met Venus en Jupiter in Schorpioen brengt je in contact met de juiste financiële mensen op de juiste plaatsen!

Gezondheid
November 2017 laat een gunstige maand zien voor de gezondheid van de Weegschaal. Er zijn deze maand veel aangename dingen om naar uit te kijken. De invloed van Saturnus in Boogschutter maakt dat je het leven soms wat negatief benadert. Het ligt helemaal aan jezelf of je deze negatieve invloeden toelaat in je leven. Blijf altijd de zonnige kant zien!
Neptunus is jouw planeet van gezondheid. Neptunus in Vissen kan deze maand tot veranderingen of problemen veroorzaken op de werkplek of met collega’s. Deze nieuwe omstandigheden leiden tot stress. Stress is zoals je weet de grootste boosdoener.

Advies
Niet alles draait om geld en maatschappelijk succes. Er is niets belangrijker dan jouw emotionele welzijn, de liefdevolle ondersteuning van je gezin en familie en de veiligheid en warmte van je eigen huis. De Nieuwe Maan van 18 november 2017 laat je zien wat werkelijk van waarde is en dat hoeft niet altijd geld te zijn. Ook jij bent waardevol. Tel je zegeningen.

 

error: Content is protected !!