Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Boogschutter juli 2017

Algemeen
Juli 2017 laat zien dat carrière en gezondheid met elkaar verbonden zullen zijn.
De meeste planeten bevinden zich in de westelijke helft van de Boogschutter-horoscoop. Dat betekent: Samenwerking, teamwork en jezelf aan personen en situaties aanpassen om je doelstellingen te behalen. De retrograde Saturnus in Boogschutter voelt nog steeds als een rem op je leven, maar dat zal positief uitpakken voor wat betreft je gezondheid en de financiële situatie.

Liefde en Relaties
In juli 2017 wordt de emotionele band door de invloed van Mars verder versterkt. Laat je partner weten wat er in je omgaat en wat je diepste verlangens zijn. Communicatie is de sleutel tot de ziel. Zowel het praten als het elkaar aanraken. Seksualiteit en intimiteit zijn ook deze maand een belangrijke factor. De eerste drie weken van juli 2017 zijn intens en liefdevol. Aan het eind van de maand zijn er echter planetaire strubbelingen die jouw aandacht opeisen. Het is zelfs mogelijk dat je overweegt om de relatie te beëindigen. Neem geen overhaaste beslissingen! Verras je partner met een korte vakantie aan het eind van de maand. Verandering van omgeving geeft lucht en ruimte om na te denken en met elkaar te praten. Aan het begin van juli 2017 vindt de Boogschutter een nieuwe liefde in de directe omgeving of op een feestje bij goede vrienden. Later deze maand op vakantie of op de werkplek!

Familie en Huis
Over het algemeen is er voor de Boogschutter een goed evenwicht tussen privéleven en je carrière, maar deze maand wordt het toch wel wat moeilijker. Neem problemen van thuis niet mee naar het werk. Laat ook problemen op het werk waar ze thuishoren. Jouw carrière zal in de loop van deze maand steeds drukker worden. Ook zijn er in de komende periode terugkerende ongunstige planetaire aspecten te zien. De Noordermaansknoop in Leeuw geeft aan dat spiritualiteit een grote rol speelt bij de innerlijke rust binnen het gezin. Het toepassen van Feng Shui en oosterse elementen in huis en tuin brengen de balans en rust terug. Deze elementen zijn helend voor jou, het huis waarin je woont en haar bewoners.

Carrière
Om deze maand zakelijk succes te behalen is het raadzaam om jezelf op de kaart te zetten, Boogschutter! Richt je op het promoten van jezelf en het promoten van je product met goede marketingstrategieën. Ook het onderhouden van sociale contacten en netwerken zijn ondersteunend bij het behalen van je doelstellingen.
Juli 2017 is de maand van samenwerking. Een goede relatie onderhouden met je collega’s is heel belangrijk, ook al vindt je dat jij het allemaal veel beter kan. Je inspanningen op het werk zie je halverwege de maand vertaald in erkenning. De grote werkdruk kan leiden tot stress. Stress heeft een nadelige invloed op je gezondheid. Niets is zo belangrijk als je gezondheid, zelfs je carrière niet!

Financiën
De Nieuwe Maan van 24 juni 2017 liet een bezoek zien aan de notaris in verband met een nalatenschap of het opstellen van je eigen testament. De Volle Maan van 9 juli 2017 valt in jouw Huis van Financiën. In je eigen onderneming zijn er nog losse financiële eindjes die aan elkaar moeten worden geknoopt. Er zijn openstaande facturen te betalen, maar je hebt ook geld tegoed. De tijd is gekomen om belangrijke financiële beslissingen te nemen zoals het afbetalen van een lening, bezuinigen of om hulp in te schakelen om geld te innen. De Volle Maan laat zien dat er iets afgerond moet worden. De financiële situatie kan in de eerste drie weken van juli 2017 voor uitdagingen zorgen. Het geld groeit niet aan de bomen! Aan het eind van de maand is er een verbetering te zien, maar blijf waakzaam.

Gezondheid
Juli 2017 laat een goede maand zien voor je gezondheid. Zorg wel voor gezonde voeding en ga op tijd naar bed! Een kort dutje tussendoor doet ook wonderen. Blijf deze maand ook in beweging. Ga regelmatig naar de sportschool, ga hardlopen of maak een wandeling. Ga lekker naar het strand en vul je longen met de gezonde adem van Moeder Natuur! Jouw goede gezondheid is de motor achter een succesvolle carrière. Jouw lichaam heeft zuurstof nodig om te functioneren. Alleen jij kan je lichaam in beweging zetten! Laat jezelf niet verleiden tot het eten van ongezond voedsel.

Advies
De Nieuwe Maan van 23 juli 2017 valt in jouw Huis van Reizen en Hogere Bewustwording. Geweldig moment om nieuwe plannen te maken of bestaande plannen in werking te stellen of het besluit te nemen om anders tegen het leven aan te kijken. Een prachtig moment voor studie of het maken van een reis. Juli 2017 vraagt je om geduldig te zijn. Geduld is een schone zaak! Neem bij alles wat je doet de tijd. Zoals je weet is het jaar 2017 gericht op belangrijke levenslessen. Saturnus in jouw teken Boogschutter vraagt je steeds maar weer: Wie ben je? Hoe beter je jezelf kent, hoe groter jouw kans van slagen is op alle gebieden in dit leven.
Aan het eind van dit jaar wordt je in de gelegenheid gesteld om belangrijke veranderingen aan te brengen in je leven.

 

error: Content is protected !!