Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De planeten bewegen zich steeds verder naar de bovenzijde van de Tweelingen-horoscoop.
Op naar een nieuwe cyclus waarin de buitenwereld en carrière weer belangrijk wordt.
December 2018 staat in het teken van groei, samenwerking, samenzijn, de toekomst, liefde, relaties en loopbaanontwikkeling.
Gezondheid en financiën vereisen wel wat aandacht, Tweelingen.

Liefde en Relaties
Begin december 2018 kan de invloed van de retrograde Mercurius in het Huis van Relaties leiden tot misverstanden die te maken hebben met gebeurtenissen die niet zo lang geleden hebben plaatsgevonden. Probeer meer te luisteren en minder te praten.
De Nieuwe Maan van 7 december 2018 valt in jouw Huis van Relaties. December 2018 voelt daarom als een nieuw begin in de liefde en in relaties zoals een aanzoek, huwelijk, een nieuwe vriendschap, zakelijk samenwerkingsverband of andere vorm van samenwerking om een project van de grond te krijgen. Een nieuw hoofdstuk! Jupiter is jouw planeet van Relaties. De Grote Weldoener Jupiter reist al vanaf 9 november 2018 door jouw Huis van Relaties. Deze invloed stimuleert samenwerking en samen zijn. Professioneel gezien is december 2018 met de Nieuwe Maan in Boogschutter een goede periode voor een zakelijk partnerschap, aanzoek of huwelijk. Saturnus in Boogschutter reist tot eind december 2020 door jouw Huis van de Ziel, Intimiteit en Seksualiteit. Ook in december 2018 krijgt Tweelingen te maken met het thema macht en controle in de relatie. Saturnus en Pluto in het Huis van de Ziel gaat ook over het versterken van emotionele banden, maar dat betekent ook afscheid van personen waar je geen emotionele band mee hebt. De single Tweelingen vindt de liefde deze maand tijdens een feestje bij vrienden of in de sociale kring.

Familie en Huis
Door de retrograde Mercurius in Boogschutter zijn er in de eerste helft van december 2018 problemen op je werk. Wanneer je problemen van het werk meeneemt naar huis, dan heb je nog een probleem, want jouw familie en gezin heeft ook jouw onverdeelde aandacht en liefde nodig.
Probeer jezelf aan te passen. Heb geduld met iedere situatie, met anderen en vooral met jezelf.
Je kunt niet alles veranderen. Creativiteit is de sleutel om boosheid te kanaliseren.
Maak tijd vrij voor je geliefden. Maak tijd vrij voor jezelf. Thuis is de plek waar je jezelf kunt zijn, waar je veilig bent. December 2018 is de maand van lichtjes en gezelligheid.
Deze maand kunnen er echter misverstanden optreden over familietradities. Waar maak je je druk om, want gebeurt dit niet ieder jaar? Wees vooral realistisch en neem de tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar en maak alvast plannen voor wat je wil gaan bereiken.

Carrière
De retrograde Mercurius in Boogschutter aan het begin van december 2018 laat zien dat je toe bent aan vakantie. Jupiter heeft je veel goeds gebracht op werkgebied, maar Jupiter weet niet van ophouden en dat breekt je wel op aan het eind van het jaar. Stel je grenzen.
Neptunus in Vissen reist vanaf 2012 door het Carrièrehuis en deze invloed vertroebelt jouw visie op je doelen in het leven en kan een innerlijke onrust en verwarring veroorzaken over jouw maatschappelijke bestemming. Tweelingen wil zich het liefst inzetten om anderen van dienst te zijn of worden als door een onzichtbare kracht geleid naar bepaalde omstandigheden, toevalligheden of richting. Vele Tweelingen hebben vanaf 2012 het spirituele, artistieke, creatieve of het medische pad gekozen. Ook in december 2018 heb je een sterke drang om te helpen. Maar ook jij mag geholpen worden. De rode strijder Mars vergezelt tot begin januari 2019 de dromerige Neptunus in Vissen, waardoor je in de gelegenheid komt om 2018 succesvol te beëindigen.
Vanaf de Winterzonnewende liggen de beste kansen om te solliciteren of een baan te krijgen of met een nieuw project van start te gaan.

Financiën
De eerste en laatste week van december 2018 laat mooie financieel resultaten zien, Tweelingen.
December 2018 is echter geen goede maand om te investeren of een gokje te wagen.
Zoals je weet is de Maan verbonden met het Huis van Financiën voor Tweelingen. Dat betekent dat jouw financiële situatie door de altijd veranderende Maan wordt beheerst en door de aspecten die de Maan maakt met de andere planeten. Zorg voor evenwicht. Regel je zaken goed, Tweelingen! Nauwkeurigheid levert geld op, onverschilligheid leidt tot verlies.
De Wassende Maan van 8 december 2018 tot 21 december 2018 laat de beste financiële periode zien. Van 1 december tot 6 december 2018 is de Maan in haar Afnemende fase. Dit is de beste periode om bijvoorbeeld rekeningen te betalen en financiële afspraken te maken.
De Volle Maan van 22 december 2018 valt in jouw Huis van Financiën. In de komende twee weken komt er meer geld binnen door een nieuwe baan, salarisverhoging of meer omzet in je onderneming.

Gezondheid
Jouw mentale en fysieke gezondheid is afhankelijk van jouw gevoel van geluk. Het handhaven van harmonie in de liefde en in jouw sociale leven is daarbij van het allergrootste belang.
Als je niet gelukkig bent, dan voel je je niet lekker, wordt je ziek of het zal op zijn minst een ongunstige invloed hebben op je gevoel van welbehagen.
De retrograde Mercurius vraagt de Tweelingen om rust ten nemen in de eerste helft van december 2018.
Ook december 2018 laat zien dat goede sociale contacten essentieel zijn voor het behoud van je gezondheid. Pluto is jouw planeet van Gezondheid. Pluto in Steenbok in het Huis van de Ziel maakt dat bijvoorbeeld ruzie of onenigheid jou letterlijk ziek kunnen maken, omdat pijn aan jouw ziel knaagt. Blijf in beweging, Tweelingen. Hou vast aan je dagelijkse routine.

Advies
De Volle Maan in Tweelingen van 23 november 2018 was de voorbode van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven.
Het geeft jouw persoonlijkheid een geweldige boost. Je sterke wilskracht, creativiteit en de motivatie maakt van december 2018 de meest productieve maand van het jaar.
De tijd is gekomen om een project te voltooien. Daarbij gaat het niet zozeer over wat je aan de wereld laat zien, maar om jouw specifieke persoonlijke inbreng.
Je legt de lat onbewust te hoog voor jezelf of je vergeet jezelf.
Dus probeer te delegeren, Tweelingen.

error: Content is protected !!