Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Maagd oktober 2017

Algemeen
Jupiter in Schorpioen en de Noordermaansknoop in Leeuw laten zien dat de Maagd in oktober 2017 de spirituele kant van zichzelf gaat erkennen.
Door de invloed van Jupiter in Schorpioen ben je deze maand geïnteresseerd in het uitbreiden van kennis. Je wil die kennis delen met anderen door middel van onderwijs of communicatie. Ook ga je op reis!

Liefde en Relaties
Oktober 2017 laat een interessante maand zien voor de Maagd.
Liefde kan door de invloed van Neptunus in het Huis van Relaties onvoorspelbaar zijn voor de Maagd. Je bent bang om een vaste relatie aan te gaan en daarom wil je het vooral licht en luchtig houden. Het doen van een belofte zoals een verloving kan beter nog even worden uitgesteld, want jullie hebben nog een weg te gaan. Jouw sociale kring kan onder druk komen te staan deze maand. Alle onderliggende problemen in al je relaties komen aan de oppervlakte. Deze problemen moeten worden aangepakt. Enkele vriendschappen worden verbroken, maar ook andere vriendschappen worden door eerlijkheid juist sterker. Eerlijk duurt het langst. Ook al kan eerlijkheid soms pijn doen. Niet iedereen waardeert jouw inzet.
Aan het begin van de maand is er een bijzondere ontmoeting. Aan het eind van de maand kan deze ontmoeting zich ontwikkeld hebben tot een liefdesrelatie.

Familie en Huis
Saturnus blijft nog tot eind december 2017 in jouw Huis van Familie en Huis. Vanaf eind december 2014 zijn er door de aanwezigheid van Saturnus lessen geleerd op het gebied van je huis en familie of woonsituatie. Door de invloed van Saturnus ben je bezig met vrede sluiten of hebt je vrede gesloten met je verleden. Over ongeveer 14 jaar zie je de resultaten van de beslissingen die je hebt genomen met deze leerzame periode. Vooral deze maand brengt Saturnus helderheid in familiezaken. Je hebt inzicht gekregen in je verleden waarom dingen zijn gegaan zoals ze zijn gegaan. Door het verleden te begrijpen ben je in staat tot vergeving. Een verhuizing naar een andere locatie, een nieuw start of gewoon het bouwen van een sterker fundament voor je familie. Wanneer Saturnus vanaf 20 december 2017 jouw Huis van Familie en Huis verlaat voelt dat als een ware opluchting. De invloed van Jupiter op de laatste graden van Weegschaal zorgt ervoor dat je makkelijker dingen los kan laten om verder te gaan. Loslaten van het oude om een nieuwe start te kunnen maken.

Carrière
De Maansverduistering van 7 augustus 2017 viel in jouw Huis van Werk. In oktober 2017 en in de komende maanden neem je het besluit om dingen te veranderen wanneer je niet tevreden bent met het werk dat je doet. Tijdens deze periode worden projecten voltooid, is er een beloning voor je inzet, is er een nieuwe baan of komen er verbeteringen in je werkomgeving.
Vanaf 11 oktober 2017 reist Jupiter door Schorpioen. Dat betekent dat er periode aanbreekt van ongekende mogelijkheden! De kracht van Jupiter in Schorpioen geeft jou een unieke kosmische kans en doorzettingsvermogen om jouw carrière doeleinden te bereiken. Oktober 2017 is een goede maand. Door hard te werken kom je er wel, ook al denk je deze maand: mag het niet een tandje lager? Romantiek, privéleven, familie en reizen leiden je af, maar nu moet je moet je je best doen om naar je hoofd te luisteren. Blijf met beide voeten op de grond.

Financiën
De Volle Maan van 5 oktober 2017 en de Nieuwe Maan van 19 oktober 2017 in jouw Huis van Financiën laat zien dat er wijzigingen zijn in de financiële status van jouw fiscaal partner of compagnon waardoor de financiële planning moet worden aangepast. Er komt geld vrij vanuit een verzekering, belasting, alimentatie, aflossing of lening. Er kan ook meer geld binnenkomen doordat jij of je partner een andere baan krijgt.
Wees echter wel voorzichtig bij het maken van nieuwe investeringen. Raadzaam is om onnodige uitgaven te verminderen. De Maagd krijgt de steun van vrienden en de fiscaal partner om financiële projecten waar te maken. Belangrijke investeringen en aankopen doen bij voorkeur tussen 20 en 28 oktober 2017. Jupiter in Weegschaal blijft tot 10 oktober 2017 in jouw Huis van Financiën. Deze invloed heeft geleid tot nieuwe financiële mogelijkheden om financiële stabiliteit en veiligheid te garanderen.

Gezondheid
De herfstmaand oktober 2017 is de maand die je voelt en voedt. Je houdt van dit seizoen van het veranderende licht en kleurende bladeren. De natuur geeft je rust en innerlijke voeding.
In oktober 2017 is je gezondheid goed. Ga zoveel mogelijk naar buiten. Niet gaan piekeren, maar laat je pijn wegvloeien in de aarde.
Antwoorden komen dan als vanzelf. De bomen geven je het antwoordsn die je zoekt.
Jupiter betreedt vanaf 11 oktober 2017 jouw Huis van Communicatie. Jupiter biedt jou in de komende twaalf maanden mentale energie. Op een open manier praten en delen. Jezelf openen en uiten. Deze energie maakt je lichter en meer optimistischer en dat heeft een positieve uitwerking op je lichamelijke conditie.

Advies
Zelfopoffering in de vaste relatie is een terugkerend thema gebleken dit jaar. Soms doe je teveel water bij de wijn, Maagd. We moeten allemaal compromissen sluiten, maar niet ten koste van alles. Je verliest soms meer dan je wint. Je kunt niet meer geven wat je niet hebt. Je bent goed zoals je bent. Deze maand komt zit inzicht meermalen tot jou.

 

error: Content is protected !!