Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Maagd november 2017

Algemeen
November 2017 is de maand van familie en huis. De meeste planeten bevinden zich in de zuidelijke sector van de Maagd horoscoop. Familie, gezin en huiselijke aangelegenheden zijn in deze periode belangrijker dan carrière en buitenwereld. Deze maand vindt er nog een planetaire verschuiving plaats. Samenwerking en flexibiliteit worden steeds belangrijker. Je hebt de ondersteuning van anderen nodig om je doelen te bereiken.

Liefde en Relaties
Neptunus is de planeet van Relaties voor de Maagd. Neptunus gaat vanaf 22 november 2017 weer direct in het Huis van Relaties. Na deze lange retrogradeperiode durf je nieuwe stappen te zetten in de relatie of een vaste relatie aan te gaan of een belofte te doen in een relatie. In de afgelopen retrograde periode zijn enkele vriendschappen of verbintenissen verbroken, maar er zijn er ook versterkt. Vanaf 21 december 2017 breekt een serieuze periode aan met Saturnus in Steenbok voor bestaande relaties en nieuwe relaties. Tot eind maart 2020 leert Saturnus je de betekenis van ware liefde en vriendschap. Over het algemeen laat november 2017 een gunstige maand voor de liefde zien. Een nieuwe liefde wordt gevonden op school, de bibliotheek, academische instellingen, op de werkplek of in jouw directe omgeving, een feestje thuis of bij familie.

Familie en Huis
De invloed van Saturnus in jouw Huis van Familie en Huis heeft vanaf eind 2014 geleid tot een grote opruiming. Een leerzame periode van inzicht, opheldering, van vergeving en afsluiten. Een verhuizing naar een andere locatie, een nieuw start of gewoon het bouwen van een sterker fundament voor je familie. Jupiter is jouw planeet van Huis en Familie. De invloed van Jupiter in Schorpioen zorgt ervoor dat je het verleden makkelijker los kan laten om verder te gaan. Loslaten van het oude om een nieuwe start te kunnen maken. De Nieuwe Maan van 18 november 2017 valt in jouw Huis van Communicatie en naaste familieleden als broers en zussen en buren. Familie is heel belangrijk voor je deze maand. Een verstoorde relatie wordt hersteld of je doet er alles aan om familiebanden opnieuw aan te halen. In de komende twee weken is er meer communicatie via e-mails, sms-berichten en telefoontjes. Je computer, mobieltje, auto of ander vervoersmiddel kan gerepareerd of vervangen worden.

Carrière
Succes in je carrière is gebaseerd op een stabiel en harmonieus privéleven.
De Volle Maan in Stier van 4 november 2017 kan uitsluitsel geven over een juridische kwestie.
De focus ligt deze maand op familie en huiselijke omstandigheden.
November 2017 ziet er gunstig uit voor de educatieve sector. Studenten, leerlingen en onderwijzers laten uitstekende prestaties zien.
De invloed van Jupiter in Schorpioen laat ongekende mogelijkheden zien voor je carrière. De kracht van Jupiter in Schorpioen geeft jou een unieke kosmische kans en doorzettingsvermogen om carrière doeleinden te bereiken. Echter, je bent nog in de voorbereidende fase. Vooruitgang wordt in het voorjaar van 2018 verwacht!

Financiën
De Volle Maan van 5 oktober 2017 en de Nieuwe Maan van 19 oktober 2017 in jouw Huis van Financiën was een verwijzing naar wijzigingen in de financiële status van jouw fiscaal partner of compagnon waardoor de financiële planning moet worden aangepast.
De rode strijder Mars in het Huis van Financiën laat tot begin december 2017 verdere ontwikkelingen en financiële beslissingen zien die van invloed zijn op je financiële toekomst.
November 2017 is een uitstekende financiële maand. Inkomsten zijn gebaseerd zijn op financiële intuïtie, goede analyse en goed oordeel. Door de speciale invloed van Venus, jouw financiële planeet, “durf” je financiële beslissingen te nemen. Je verdient geld vanuit huis, ook is er financiële ondersteuning vanuit de familie.

Gezondheid
Jupiter in Schorpioen reist vanaf 11 oktober 2017 door jouw Huis van Communicatie. Jupiter stimuleert om op een open manier te praten en te delen, jezelf openen en uiten. Deze energie maakt alles lichter en meer optimistischer en dat heeft een positieve uitwerking op je lichamelijke conditie. De eerste drie weken van november 2017 zien er goed uit, maar vanaf de laatste week van november 2017 heb je meer rust nodig. Jupiter in Schorpioen vraagt om aandacht te geven aan je emotionele gezondheid om je lichamelijke conditie te verbeteren.

Advies
De meeste planeten staan aan de onderzijde van de Maagd-horoscoop. Een verschuiving van de buitenwereld naar de binnenwereld. Van de Dag naar de Nacht. De focus komt te liggen op huis, familie en emotioneel welzijn. Dit is de beste periode om nu problemen thuis en in de familie op te lossen. Door de invloed van Jupiter is er in deze periode meer kans op gewichtstoename en maag en darmproblemen. Minder vet, minder zout en minder zoet is beter voor je. Alles met mate.

 

 

error: Content is protected !!