Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan nog aan de onderzijde van de Weegschaal-horoscoop. De Nacht.
De Nacht is kosmisch bedoeld als een tijd van voorbereiding en bouwen aan de infrastructuur van toekomstig succes. De focus ligt ook deze maand op je familie, privéleven en emotioneel welzijn en het vinden van de juiste balans tussen werk en privéleven.
Er vindt inmiddels een planetaire verschuiving plaats naar samenwerking, sociale vaardigheden en consensus om je doelstellingen te bereiken, Dit is de voorbereiding van een periode aan waarin carrière, buitenwereld en jouw ambities de boventoon gaan voeren.
Jouw sociale leven bloeit, maar carrière, liefde en financiën krijgen deze maand met uitdagingen te maken. Ook je gezondheid heeft aandacht nodig.

Liefde en Relaties
De Zonsverduistering van 15 februari 2018 viel in jouw Huis van Liefde en Romantiek. Voor de Weegschaal betekent dit in de komende zes maanden het begin of het einde van een liefdesrelatie of zakelijke relatie. Een nieuwe liefde, maar ook meer toewijding, een verbintenis of meer verdieping in de vaste relatie. Vele Weegschalen overwegen een aanzoek of gezinsuitbreiding!
De rode Strijder Mars is jouw planeet van Relaties. Door de invloed van Mars kan er deze maand sprake zijn van tegenstrijdigheden. Jij wil het ene en jouw partner wil het andere. Meer dan ooit moet je deze maand water bij de wijn doen omwille van de lieve vrede.
De retrograde Mercurius valt in jouw Huis van Relaties en kan vanaf 23 maart tot 14 april 2018 leiden tot communicatieproblemen of problemen in de relatie. Dat kan te maken hebben met de terugkeer van een oude liefde.
De single Weegschaal hoeft niet ver te zoeken, want deze vindt de liefde op school, in de directe woonomgeving, een sportief evenement, op een feestje thuis of bij vrienden. Het kan echter zijn dat je deze maand merkt dat een ontmoeting niet verloopt volgens jouw verwachtingen.

Familie en Huis
De Zonsverduistering van 15 februari 2018 viel in het Huis van Kinderen. Het was de poort naar een nieuwe ontwikkeling in het leven van je kind of kinderen. Deze maand zijn er al ontwikkelingen die hiermee verweven zijn. Door de invloed van de rode Strijder Mars komt het dagelijks leven in een stroomversnelling. Je laat jezelf horen thuis en op school.
De eerste helft van maart 2018 is gunstig om helder en geconcentreerd bezig te zijn met studie of correspondentie.
De tweede helft van maart 2018 is vooral gunstig voor huiselijke activiteiten zoals een reparatie, doe het zelf klusjes, nieuw interieur of een activiteit met je gezin of familie. Maar bij alles wat je doet kun je door de invloed van Mars defensief en beschermend reageren. Ook jouw familie of gezin kan fel uit de hoek komen.

Carrière
Er gaan binnenkort dingen veranderen in je carrière.
De Maan is heerser van jouw Huis van Carrière. De Maan is van 18 tot 30 maart 2018 in haar Wassende fase. De Wassende fase is de beste periode om plannen in werking te stellen.
De fase van de Afnemende Maan is geschikt om zaken af te werken of losse eindjes aan elkaar te knopen. De Maan is Afnemend van 3 tot 16 maart 2018.
De Nieuwe Maan van 17 maart 2018 valt in jouw Huis van Werk. Voor de Weegschaal een geweldig moment om met een nieuw project te van start te gaan. Deze Nieuwe Maan laat het begin van een productieve periode zien waarin verantwoordelijkheid en samenwerking de hoofdtoon zal voeren. Ook een gunstige periode om je werkomgeving ergonomisch aan te passen om het praktischer, veiliger, gezonder en productiever te maken. Het werk kan een uitdaging zal zijn doordat je moeite hebt om het tempo bij te benen.

Financiën
Maart 2018 laat voor jouw financiële plaatje een wisselend beeld zien, Weegschaal.
Jouw sociale vaardigheden en contacten zijn de sleutel bij het krijgen van waar je recht op hebt. Pluto is jouw planeet van Financiën. Ook al komt er deze maand meer geld binnen maakt Pluto het toch noodzakelijk om alle zeilen bij te zetten om je financiële doelen te bereiken.
De lange reis van Jupiter door het Huis van Financiën tot begin november 2018 is gunstig voor je financiële positie, een hoopvolle tijd van vertrouwen in de toekomst.
Jupiter gaat echter vanaf 9 maart 2018 retrograde in jouw Huis van Financiën. Het is mogelijk dat je door de retrograde Jupiter moet terugvallen op een vroegere bron van inkomsten. Jupiter blijft tot 9 juli 2018 retrograde. Door de retrograde Jupiter wil meer geld uitgeven dan je kunt veroorloven.
Raadzaam is om nu op de kleintjes te letten, Weegschaal.

Gezondheid
De Volle Maan van 2 maart 2018 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn, Onthechting en Loslaten. De Weegschaal begint de maand voortvarend met goede voornemens om met je gezondheid aan de slag te gaan. Je weet als geen ander hoe belangrijk het is om lichaam, ziel en geest in balans te krijgen en zo te houden. Zolang je in beweging blijft, blijf je in contact met je lichaam en Moeder Aarde. Dus het maakt niet uit wat je doet, maar beweeg. Ook massages zijn heilzaam om contact met jezelf te krijgen. Ook de weg van meditatie brengt de verbinding met jezelf, maar ook op het leggen van de verbinding met anderen.
Ontspan jezelf deze maand en geef je over aan mooie dromen. Maart 2018 is een maand van rust en ontspanning en het inhalen van slaap. Tijd ook om ongezonde gewoonten en personen te laten voor wat ze zijn. Ook een goede periode voor een vorm van therapie of eventuele medische onderzoeken. Het is mogelijk dat je door de invloed van Neptunus in Vissen bezig bent met het volgen van een dieet, maar deze maand zal het niet zo makkelijk zijn om een dieet of dagelijkse gezondheidsroutine vol te houden.

Advies
De Volle Maan in Weegschaal van 31 maart 2018 is de voorbode van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven. Het geeft jouw persoonlijkheid een geweldige boost. Je sterke wilskracht, creativiteit en de motivatie maakt van deze maand de meest productieve maand van het jaar. De tijd is gekomen om een project te voltooien. Daarbij gaat het niet zozeer over wat, maar om jouw specifieke inbreng en om wie je bent. Bijna alle planeten staan aan de rechterkant van de Weegschaal-horoscoop. Je hebt anderen nodig om je doelen te behalen.
Er zijn heel wat haken en ogen in deze sociale maand, niet alles verloopt naar wens. Het grootste probleem is dat je vertrouwen kan worden geschaad, maar soms vertrouw je jezelf niet eens.

error: Content is protected !!