Is uw bedrijf in de juiste richting? Wat hebben deze economische tijden u gebracht?

Bedrijven zijn altijd op zoek naar manieren om efficiënter te werken en de winst te verhogen. Bedrijfsastrologie geeft u inzicht en antwoord op al uw vragen!

Hoe werkt bedrijfsastrologie voor u?

Van ieder moment kan een horoscoop worden gemaakt! Zowel van geboorte of speciale gebeurtenis …. dus waarom niet van de oprichting van uw bedrijf? Zoals alle leven is alles energie! Een bedrijf is ook energie laat zodoende ook een horoscoop zien. De zakelijke horoscoop is gebaseerd op het tijdstip waarop u begonnen bent met uw bedrijf. Dit kan de datum zijn van opening, de oprichtingsdatum, of beide. De bedrijfs-astrologische horoscoop laat de energie zien van uw bedrijf, de sterke kanten en minder sterke kanten van het bedrijf. Met behulp van de astrologische cycli, de altijddurende omloop van de planeten om ons heen, is te voorspellen wat u op korte termijn kunt verwachten en de toekomstige mogelijkheden en ontwikkelingen. Hoe kan bedrijfsastrologie de kwaliteit van mijn bedrijf verbeteren?

Veranderingen in de economie betekenen problemen voor sommigen en welvaart voor anderen. In de bedrijfshoroscoop is te zien wanneer het een gunstig of minder gunstig moment is voor uitbreiding, investering, fusie of reorganisatie. Een voor uw bedrijf speciaal ontworpen astrologisch bedrijfsanalyse geeft u een voorsprong op de concurrentie, omdat u zich kan aanpassen aan en voorbereiden op deze uitdagende en roerige tijden. U weet wat u kan verwachten. Als aanvulling op de bedrijfshoroscoop voor het kleinere bedrijf en eenmanszaak schenkt ook de geboortehoroscoop van de directeur een goed beeld van de kansen op succes! Voor de middelgrote en grotere bedrijven wordt ook rekening gehouden met de geboortehoroscoop van de directieleden, belangrijke personeelsleden en aandeelhouders die bij de besluitvorming van het bedrijf worden betrokken. Daarnaast kan uit de geboortehoroscoop van uw personeel of sollicitant(en) opgemaakt worden of dezen een waardevolle invulling aan uw bedrijf geven of niet zo goed bij het bedrijf passen. Voor de oprichting van een nieuw bedrijf op project ga ik uit van de beste astrologische timing voor de opening of de meeste kans op succes!

Timing is alles!

De meest krachtige leiders gebruiken Astrologen 
Presidenten, politici, directeuren, miljardairs, Ondernemers, therapeuten, artsen, financiële planners, managers, leidinggevenden, verkoop-vertegenwoordigers, kunstenaars, schrijvers, advocaten, musici en tal van andere professionele achtergronden, beursgenoteerde bedrijven, bedrijfsleven, overheid en non-profit organisaties maken gebruik van de astrologische timing. Kennis is tenslotte macht!

Maximaliseer uw winst door antwoorden op vragen als:

 • Wat is de kans om efficiënter te werken en winst te maximaliseren dit jaar?
 • Wat is de beste timing om met mijn bedrijf te starten, die vergadering te plannen of samen te werken?
 • Wanneer is de beste tijd om nieuwe klanten te vinden, activiteiten uit te breiden, of investeringen te doen, of te reorganiseren?
 • Wanneer zal een reclamecampagne het meest effectief zijn?
 • Wanneer kan ik een economische neergang of opmars verwachten?
 • Wat zijn de obstakels die de groei belemmeren en hoe kan ik ze overwinnen?
 • Wat is de beste tijd om nieuwe producten of diensten te lanceren?
 • Wat is de beste tijd voor die belangrijke zakelijke beslissing of uitvoering daarvan?

 

Medewerkers, partners, klanten Als het gaat om het omgaan met werknemers en compagnons, vertelt hun geboortehoroscoop wat hun CV voor u geheim houdt.

 • Hoe vindt u de beste werknemers teneinde de omzet te verhogen?
 • Hoe succesvol zijn de mogelijke samenwerkingsverbanden?
 • Hoe kan ik anticiperen op problemen met werknemers?
 • Uw relaties: vrienden, familie, zakenrelaties en openlijke vijanden. Tot welke soort mensen voelt u zich aangetrokken en hoe werkt u met hen samen?

 

Hoe u zelf invloed uitoefent op uw bedrijf Uw persoonlijke horoscoopanalyse geeft een beeld van de mogelijkheden in uw leven. Het helpt u begrijpen hoe u in het leven staat, uw manier van handelen en de manier waarop u reageert. Met het verkregen inzicht worden toekomstplannen verhelderd en krijgt u kennis over de invloed van de planeetcycli op uw bedrijf en persoonlijk leven.

 • Uw belangrijkste motivaties – waarom u doet wat u doet en hoe dit van invloed is op uw zakelijke beslissingen.
 • Uw talenten en capaciteiten; uw natuurlijke aanleg en waar u moet eraan werken. Hoe objectief bent u. Objectiviteit betekent het erkennen van je talenten, evenals het herkennen van wat je nodig hebt om te verbeteren, of hoe je die eigenschap in de ander herkent.
 • Uw bedrijf en geldstromen. Uw natuurlijke aanleg om geld te genereren en hoe u met geld omgaat.
 • Uw vermogen om problemen op te lossen. Wanneer en hoe belangrijke kwesties aan te pakken in uw zakelijke en persoonlijke leven.
 • Hoe u het beste vertrouwen wint van bepaalde klanten.
 • Cycli binnen het bedrijfsleven. Weten wat er gaat komen om zodoende een goede planning te kunnen maken.

 

Astrologie brengt nieuwe inzichten en nieuwe mogelijkheden. Planetaire cycli en hoeken laten momenten zien om een ondernemingsplan strategie op te stellen, de beste tijd van de lancering van een bedrijf of nieuw project vast te stellen, moeilijke perioden en betere perioden te voorspellen of wanneer nieuwe mensen in dienst te nemen. 
Met behulp van de astrologie breng ik uw bedrijfsstrategie in kaart en zet uw bedrijf op de rails! Om een juiste horoscoopanalyse van uw bedrijf te kunnen maken dien ik over de volgende gegevens te beschikken: De oprichtingsdatum of datum van inschrijving bij de Kamer van Koophandel, bij voorkeur het tijdstip waarop de wettelijke handtekeningen zijn geplaatst. De geboortedatum, geboorteplaats en exacte geboortetijd van de directeur of eigenaar.

Het Bureau Bevolking van uw geboorteplaats zal op uw verzoek een kopie van uw geboortecertificaat toezenden.

Het maken van een astrologische bedrijfsanalyse is maatwerk! Er vindt eerst een intakegesprek plaats alvorens een offerte wordt gemaakt.

error: Content is protected !!