Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Waterman januari 2018

Algemeen
Aan het begin van 2018 staan alle planeten aan de linkerkant in de Waterman horoscoop.
Januari 2018 is daarom een maand van onafhankelijkheid en persoonlijke kracht. Met deze planetaire kracht is bijna alles mogelijk. De Kosmos wil weten wat jij wil en wat jij op eigen kracht kan bereiken. Over het algemeen zijn de financiële vooruitzichten goed, maar carrière, liefde en gezondheid vragen speciale aandacht.
De Waterman bevindt zich in een spirituele periode. Spiritualiteit, meditatie en reflectie zullen in januari 2018 een belangrijke rol spelen.

Liefde en Relaties
De Nieuwe Maan van 18 december 2017 viel in jouw Huis van Vriendschappen, Groepen en maatschappelijke betrokkenheid. Door deze invloed zijn er in de eerste helft van januari 2018 feestjes, evenementen en gezelligheid. De Zon in Steenbok reist tot 20 januari 2018 door jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn. De single Waterman vindt de liefde bij een spirituele lezing, een spirituele beurs, seminar, gezondheidsinstituut of liefdadigheidsevenement. Je relatie groeit naar een nieuw niveau van intimiteit en emotionele overgave. Gun jezelf en je partner de ruimte om te leren en te groeien. Los deze maand relationele problemen op met de vaste partner, geliefde, zakelijk partner, klanten of collega’s.
De Maansverduistering in Leeuw van 31 januari 2018 valt in jouw Huis van Relaties. Deze kosmische gebeurtenis brengt verborgen problemen in jouw relatie aan het licht. Deze problemen hebben te maken met jezelf en niet direct met je partner. Door deze problemen te erkennen zet je de eerste stap om jezelf te bevrijden van iedereen met een negatieve invloed. Je gaat je alleen nog richten op degenen die een waardevolle bijdrage leveren aan je leven.

Familie en Huis
Jouw planeet Uranus in Ram zal ook in januari 2018 een grote invloed uitoefenen op de relatie met broers, zussen, ooms, tantes, kennissen of buren. De onderlinge relatie is in de afgelopen zeven jaar veranderd of de relatie is op de één of andere manier verstoord geraakt. Door Uranus in Ram krijg je inzicht waarom de dingen zijn gegaan zoals ze zijn gegaan.
In de tweede helft van januari 2018 vindt er een planetaire verschuiving plaats van de bovenste helft naar de onderste helft van de Waterman Horoscoop. Vanaf dat moment ligt de focus bij huis, gezin, familie en emotioneel welzijn, je persoonlijk geluk en persoonlijke emotionele comfort zone. In de komende maanden komt er meer tijd voor je gezin of familie om de onderlinge band te versterken of schoon schip te maken. Een verhuizing, een verbouwing of renovatie of gezamenlijke vakantie zal de band met je familie en gezin versterken.

Carrière
De Grote Weldoener Jupiter in Schorpioen reist door jouw Huis van Carrière. Jupiter in Schorpioen wordt tot 26 januari 2018 ondersteund door de rode strijder Mars, dus je begint het jaar 2018 met een geweldige boost. Je ontmoet de juiste mensen op de juiste momenten.
De Volle Maan van 2 januari 2018 valt in jouw Huis van Werk. Januari 2018 staat hiermee in het teken van het afwerken van bestaande projecten op het werk en thuis. De Volle Maan laat ook een toename van werk zien en de mogelijkheid van een nieuwe baan. Het is tijd om een eventuele problemen met een zakenpartner of klant op te lossen of om het thema veiligheid en ergonomie op het werk aan te kaarten. De Volle Maan gaat ook over gezondheid! Pas op dat je niet te veel hooi op je vork neemt. Wees liever tevreden met een kleine prestatie dan jezelf te verliezen in een groot project dat meer kost dan je lief is.
De Waterman die werkzaam is in de spirituele wereld of gezondheidssector heeft deze maand de meeste succes. Door te brainstormen met vrienden kom je op de meest geweldige ideeën voor je carrière.

Financiën
De Nieuwe Maan van 17 januari 2018 heeft een positieve uitwerking op jouw Huis van Financiën. Een drukke periode op het werk wordt beloond met voltooiing van een project, een loonsverhoging of bonus of tegemoetkoming vanuit de overheid. Januari 2018 is een gunstige maand voor lange termijn plannen voor je financiële toekomst om een grotere stabiliteit voor je bedrijf of persoonlijk leven te bewerkstelligen. Een goed financieel plan is het beste begin van het nieuwe jaar. De heerser van het Huis van Financiën is Neptunus. Door deze invloed moet je altijd op je hoede zijn. Door de invloed van Neptunus is het moeilijk om de controle over je financiën te houden of krijg je niet de beschikking over relevante financiële informatie. Neptunus beheerst het principe van losmaken, waarbij je loskomt van aardse zaken. Het is daardoor moeilijk om het overzicht te houden. Wees dus terughoudend met het maken van financiële beslissingen of je vertrouwen te schenken aan iemand die jouw financiële zaken wel zal regelen. Hou zelf de controle.

Gezondheid
Pluto en Saturnus reizen gezamenlijk in 2018 door jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn.
De samenwerking van Pluto en Saturnus ondersteunt de Waterman bij het verwerken van het verleden en de zoektocht naar de innerlijke drijfveren om oude pijn en karma los te laten. Januari 2018 laat mooie resultaten zien voor alle vormen van therapie.
De Maan staat symbool voor jouw gezondheid. Nieuwe en Volle Manen zijn altijd goede energieke en vitale dagen voor jou en voor je gevoel van welbehagen. De Volle Maan van 2 januari 2018 valt in jouw Huis van Gezondheid. Een prachtig moment om het besluit te nemen om meer te gaan bewegen en gezonder te gaan eten. Aan het eind van de maand kun je tevreden zijn met het resultaat! Op tijd naar bed, gezonder eten, delegeren op het werk. Al deze dingen dragen bij aan persoonlijk welzijn. De Nieuwe Maan van 17 januari 2018 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Onthechting. Je hebt rust nodig! Rust en ontspanning en slaap inhalen!

Advies
De Nieuwe Maan van 17 januari 2018 valt in jouw Huis van Kosmische Bewustzijn en Onthechting. Het is mogelijk dat je besluit om je koffers te pakken om er even tussenuit te gaan. Even de boel de boel laten. De Nieuwe Maan laat je terugkeren naar de Bron. Door de Nieuwe Maan wil je een spiritueel boek lezen of spirituele cursus volgen, mediteren, kortom alles om jezelf terug te vinden!
Rust, ontspanning en tijd om jezelf te herstellen door jezelf terug te trekken. De reis terug naar jezelf door een retraite brengt lichaam en geest in balans.

 

error: Content is protected !!