Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De persoonlijke planeten staan deze maand nog aan de onderzijde van de Tweelingen-horoscoop, dus je bent nog aan het bouwen aan de infrastructuur van je toekomstige succes.
Het innerlijke werk is essentieel om uiterlijk succes te hebben. Samenwerking, sociale vaardigheden en aanpassingsvermogen zijn voorwaarden om gewenste doelstellingen te bereiken. De belangrijkste aandachtsgebieden voor oktober 2022 zijn werk, familie, kinderen, liefdesleven, recreatie en creativiteit!
Deze maand brengt het laatste vierkant tussen Saturnus en Uranus Tweelingen terug naar 2021 om een ​​aantal onafgemaakte zaken af ​​te ronden.
Vanaf eind oktober 2022 is de retrograde Jupiter weer terug in Vissen om tot medio december 2022 carrièremogelijkheden te laten zien die niet zijn opgemerkt of benut.

Liefde en Relaties
De transit van Venus in Weegschaal (Huis van Liefde) tot 23 oktober 2022 is gunstig voor de single Tweelingen. Venus vormt gunstige aspecten met de Zon en Mars op 14, 18 en 19 oktober 2022 en dat maakt je graag gezien en zelfverzekerd. De veelbelovende conjunctie van Venus en de Zon in Weegschaal kan in de eerste drie weken van oktober 2022 goed nieuws brengen voor de single Tweelingen! Het kan de prelude zijn naar een mooi einde van 2022 zoals een belofte, een verloving of bruiloft! Met deze samenstand in het 5e Huis kan een romance tijdens een feestje uitgroeien tot een mooie relatie. Ook kan er nieuws zijn over kinderen, zwangerschap of steun die je krijgt van kinderen. In ieder geval komen jullie dichter bij elkaar, is dat niet mooi?

Familie en Huis
Ceres reist van 30 september tot 18 december 2022 door Maagd (Huis en Familie) en dit kan een geweldige tijd zijn om met familie samen te zijn of met mensen die je als familie beschouwt.
Ook een perfecte periode om verbeteringen aan te brengen in huis of in jouw woonsituatie. Mercurius is jouw planeet van Familie en Huis. Mercurius reist tot 10 oktober 2022 door jouw Huis van Familie en Huis en deze energie ondersteunt deze comfort zoekende invloed van Ceres. Tijdens deze periode wil je vooral thuis zijn in jouw eigen veilige haven. Verhuizen is niet zo’n geschikte periode, maar als dat gebeurt dan kies je voor een plek waar je je prettig en comfortabel voelt of die je dichter bij de mensen brengt die je ondersteunen.
Gebeurtenissen en invloeden uit het verleden en opvoeding komen bij je terug en je hebt tijd nodig om erover te praten en die ervaringen te verwerken. Kritiek vanuit de familie is oprecht en opbouwend bedoeld. Doe er je voordeel mee.

Carrière
Oktober 2022 laat een overwegend stabiele maand met gestage vooruitgang zien. De gedeeltelijke Zonsverduistering in Schorpioen van 25 oktober 2022 valt in jouw Huis van Werk, Dienstbaarheid, Plicht en Dagelijkse Routine.
De Zonsverduistering kan duiden op een nieuwe werkkring waar je capaciteiten helemaal tot hun recht komen.In ieder geval is het een aanwijzing dat de oude weg niet meer het goede pad is. Veranderingen zijn onvermijdelijk en als je dat zelf niet doet, komen veranderingen van buitenaf.
De Zon is verbonden met het 3e Huis van Communicatie en Verbindingen, dus in de komende 6 maanden kunnen er diepgaande veranderingen zijn met de manier van denken, communiceren, onderwijs en kunnen er dingen veranderen op het gebied van bijvoorbeeld informatica, websites, uitgeverijen, makelaardij, onderwijs, handel, journalistiek en media. Medio oktober 2022 is het perfecte moment om uit te breiden of te reorganiseren, indruk te maken en verbindingen te maken. In de laatste tien dagen kan een zakelijke beslissing van financiële invloed zijn.

Financiën
Oktober 2022 laat een overwegend rustige financiële maand zien, het blijft constant.
Zoals je weet is de Maan verbonden met het Huis van Financiën voor Tweelingen. Dat betekent dat jouw financiële situatie door de altijd veranderende Maan wordt beheerst en de aspecten die de Maan maakt met de andere planeten. Zorg voor evenwicht. Regel je zaken goed, Tweelingen! Nauwkeurigheid levert geld op, onverschilligheid leidt tot verlies.
De Wassende Maan van 1 oktober 2022 tot 9 oktober 2022 laat de beste financiële periode zien. Vanaf 10 oktober tot 24 oktober 2022 is de Maan in haar Afnemende fase. Dit is de beste periode om bijvoorbeeld rekeningen te betalen en financiële afspraken te maken.
Er kan van medio tot eind oktober 2022 met de retrograde Jupiter in Ram winst ontstaan door samenwerking, investering of participatie in langdurige projecten. Let wel op details. Hou er rekening mee dat ego conflicten de oorzaak kunnen zijn van complicaties.

Gezondheid
Je hebt iets nieuws nodig, iets wat je echt leuk vindt om te doen. Iets wat je geestelijk stimuleert en waarvan je weet dat het bij jouw lifestyle past.
Maak het niet te moeilijk voor jezelf. Ga uit je hoofd en pieker niet zoveel, Tweelingen.
De gedeeltelijke Zonsverduistering in Schorpioen van 25 oktober 2022 is ook van invloed op je gezondheid,Tweelingen. Concentreer je op wat werkelijk belangrijk voor je is.
In de komende zes maanden ga je veranderingen aanbrengen in je lifestyle om je gezondheid te verbeteren. Het is mogelijk dat je ander werk gaat zoeken mocht je niet happy zijn met het werk dat je doet of er komen aanpassingen op de werkplek ten behoeve van je gezondheid. Een koerswijziging dus. Longen, bronchiën, sleutelbeenderen, armen en handen, zenuwgestel kunnen gevoelig zijn.

Advies
Mars in Tweelingen is een dynamische periode met een reeks van onverwachte gebeurtenissen.
Met Mars in Tweelingen tot 25 maart 2023 ben je druk in je hoofd, druk met alles. Wil je alles tegelijk doen, dus ook overhaaste besluiten nemen of een oordeel vellen zonder goed na te denken. Haastige spoed is zelden goed.
Ga niet van het ene uiterste naar het andere, maar probeer de balans te vinden.
Vanaf 30 oktober 2022 tot 11 januari 2023 is Mars retrograde in Tweelingen en deze periode kan leiden tot grote frustratie, ergernis, ongeduld, kritiek en irritaties over situaties en andere mensen.
Probeer je te beheersen. Handel niet vanuit emoties totdat je absoluut zeker bent van de situatie, want je loopt risico op bedrog of misleiding.

error: Content is protected !!