Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten bevinden zich in april 2023 in het eerste kwadrant van de Ram horoscoop, het gebied van persoonlijke kracht, zelfbewustzijn en onafhankelijkheid.
Met de Zon in jouw eigen vuurteken Ram krijg je een enorme boost! De Volle Maan in Weegschaal van 6 april 2023 vraagt om rekening te houden met de behoeften van je relaties zowel privé als zakelijk.
In de tweede week van april 2023 kan de samenstand van de Zon en Jupiter in Ram leiden tot gunstige ontwikkelingen in je leven!
De overweldigende Zonsverduistering in Ram van 20 april 2023 is een nu of nooit moment, want deze valt bijna op dezelfde graad zoals deze was in april 2004! Ga terug in de tijd om te kijken wat er toen in je leven gebeurde om een ​​idee te krijgen wat je nu mag verwachten.

Liefde en Relaties
De eerste helft van april 2023 verloopt heel rustig op liefdesgebied. Het voelt alsof de liefde de adem inhoudt en dat klopt ook wel met Venus in Stier. Venus regeert over het Huis van Relaties. Venus in Stier doet het rustig aan, is meer ingetogen. De Volle Maan in Weegschaal van 6 april 2023 valt in jouw Huis van Relaties. Niet alleen in je privé-leven leeft het thema verbondenheid, maar ook in je vriendenkring en zakelijk leven worden er nieuwe verbintenissen gesloten of verbroken. Stel hoge verwachtingen bij. Door de invloed van Pluto in Waterman (11e Huis van Vriendschappen) ziet Ram veranderingen in de sociale kring ontstaan, zoals in vriendschappen, netwerken en machtsdynamiek binnen sociale netwerken.
Wat er ook gebeuren zal, het einde of begin is voor betrokken partijen een nieuwe weg.
Met Venus in Tweelingen vanaf 12 april tot 7 mei 2023 verandert er veel. Venus in Tweelingen wakkert het vuurtje aan, maakt alles licht en luchtig. Met de charme van Venus in Tweelingen is Ram een ware flirt met kans op een nieuwe romance, meer romantiek en spannende momentjes in de relatie of kans om de wederzijdse band weer te herstellen.

Familie en Huis
De Maan staat symbool voor jouw Huis en Familie. Door de invloed van de Maan is een veilige en emotioneel stabiele thuissituatie voor Ram heel belangrijk. De beste periode om thuis bezig te zijn en aandacht te besteden aan gezinszaken is tijdens de periode van de Wassende Maan, dat is van 1 april tot tot 6 april 2023 en vanaf 20 april 2023 tot 4 mei 2023.
Mars in Kreeft driehoek Saturnus in Vissen op 1 en 2 april 2023 is het perfecte moment om een gedurfde stap te zetten om stabiliteit en zekerheid te garanderen, door bijvoorbeeld het kopen van een huis. De conjunctie van de Zon met Jupiter van 10 tot 12 april 2023 laat zien dat dromen in vervulling kunnen gaan! Jouw planeet Mars reist nu door het waterteken Kreeft. Kreeft is het 4e Huis van Familie en Huis van Ram. Mars in Kreeft tot 20 mei 2023 is een gunstige periode voor fysieke arbeid thuis, dus een renovatie, verhuizing, klussen of voorjaarsschoonmaak of voor gezellig samenzijn met vrienden en familie. Afleiding om de harmonie te bewaren is goed, want Mars in Kreeft kan licht ontvlambaar zijn, een conflict kan ontstaan tussen gezinsleden en dat kan ten koste gaan van schoolgaande of studerende kinderen.

Carrière
April 2023 is een gunstige maand voor de carrière van Ram. Met jouw ondernemingslust, dynamiek en gedrevenheid durf je risico’s te nemen. Je kent de weg naar succes!
Jouw planeet Mars in Kreeft vormt in de eerste week van april 2023 een gunstige verbinding met vadertje Saturnus en dat is het perfecte moment om een gedurfde stap te zetten die stabiliteit en zekerheid zal geven in jouw persoonlijke leven. Jupiter in Ram is een nieuwe cyclus van groei in je persoonlijk en professionele leven!
Met geluksplaneet Jupiter in jouw teken Ram verlopen processen in je leven sneller dan bij anderen en oogst je meer succes. Dat geldt ook voor je carrière. De relatie met klanten, cliënten, collega’s en medewerkers zijn goed en dragen hun steentje bij om doelen snel te bereiken.
Je weet dat het niet altijd zo kan blijven, dus ga niet te snel en bouw liever op. Jupiter blijft tot 16 mei 2023 in Ram. Ondanks de gunstige invloed van Jupiter in Ram moeten studenten rekening houden met uitdagingen. Door de invloed van Mars in Kreeft kunnen er strubbelingen zijn waardoor het nodig zal zijn om een koerscorrectie aan te brengen. Zakelijke reizen zowel het binnen- als buitenland zijn winstgevend voor de ondernemende Ram.

Financiën
Venus is jouw planeet van Financiën. Venus blijft tot 11 april 2023 in conjunctie met de Noordelijke Maansknoop in Stier en dat is gunstig. Zorg ervoor dat je gericht handelt en steeds over een goede financiële strategie beschikt. Door de invloed van de directe Uranus in Stier (2e Huis van Financiën) mag Ram blijven rekenen op inkomsten uit verschillende en onverwachte bronnen.
Mercurius in Stier vanaf 4 april 2023 stimuleert trainingsprogramma’s zoals beleggen in aandelen en financiële plannen om de productiviteit en efficiëntie in het bedrijfsleven te verhogen. Er zijn commerciële overeenkomsten te sluiten en contracten te ondertekenen. Geld wordt uitgegeven aan boeken, lesmateriaal en studie. Mercurius retrograde in Stier kan vanaf 21 april 2023 de oorzaak zijn van uitstel, vertragingen, verwarring of frustraties op financieel gebied, waarbij je genoodzaakt bent om bedrijfsplannen te herzien. Pas op met speculeren en bij het opstellen van zakelijke overeenkomsten of het ondertekenen van contracten tot medio mei 2023. Kijk kritisch naar je bestedingspatroon, budget, financiële beslissingen. Wees zuinig en zorg voor een goed financieel beheer. Volg het advies van experts en consultants om financieel rendement en stabiliteit te garanderen.

Gezondheid
Van 8 maart 2023 tot 14 februari 2026 reist Saturnus door Vissen (12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten) krijgt Ram levenslessen om oud karma uit dit leven en zelfs vorige levens los te laten. Ram heeft in de afgelopen 1,5 jaar veel verdriet verwerkt of er is sprake van een gezondheidsprobleem.
Ram heeft gemerkt dat de lat te hoog te leggen, jezelf opjagen en pushen zelfdestructief is.
Saturnus in Vissen in het 12e Huis mag worden gezien als grote schoonmaak van geest en ziel.
Het vermijden van stressvolle situaties en het ondersteunen van het mentale welzijn moet bij Ram voorop staan!
Met Jupiter in jouw teken Ram ben je geneigd om te overdrijven en niet naar je lichaam te luisteren.
Er moet strikte aandacht worden besteed aan lichaamsbeweging en een gezond dieet om fit te blijven. Ontspanning, yoga- en meditatieprogramma’s ondersteunen Ram om fysiek en mentaal fit te blijven.

Advies
Jupiter in Ram bevordert persoonlijke en materiële groei en spoort je aan om te ondernemen en het beste uit je leven te halen. Jupiter in Ram versterkt jouw creatieve verbeeldingskracht en zelfvertrouwen, vooral de conjunctie van de Zon met Jupiter van 10-12 april 2023 kan heel gunstig uitpakken. Door de invloed van jouw planeet Mars in Kreeft wordt je gestimuleerd om te kijken naar de praktische en financiële bruikbaarheid, haalbaarheid en uitvoerbaarheid van ideeën.
De invloed van Mars in Kreeft kan een wat ontnuchterend effect hebben, maar maakt je wat voorzichtiger.
Kijk eerst naar de oorzaak van eventuele tegenslag en breng eerst verbeteringen aan voordat je met een nieuw project aan de slag gaat.
De totale Zonsverduistering in Ram van 20 april 2023 is een moment van buigen of barsten op het gebied van relaties met bepaalde vrienden en groepen.
Het kan een emotionele tijd zijn waarin diepgewortelde problemen rond intimiteit en passie aan op oppervlakte komen. De verbinding met het innerlijke Zelf is pas mogelijk wanneer de confrontatie met de eigen schaduwkant wordt aangegaan.

error: Content is protected !!