Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Jaarhoroscoop 2020 Tweelingen

 

 

 

 

Algemeen

Het jaar 2020 staat in het teken van samenwerking, opbouw en vernieuwing!

Door de invloed van Neptunus in Vissen is Tweelingen rusteloos op zoek naar de juiste richting in je leven, naar wat je echt hoopt te bereiken en het verkennen van je diepste innerlijke dromen.

Jupiter in Steenbok biedt Tweelingen een prachtige periode zien van solide kansen tot persoonlijke groei. De Noordknoop in Tweelingen laat vanaf juni 2020 een verbetering zien van financiële vooruitzichten.

In 2020 legt Tweelingen de ​​fundering voor de rest van je leven!

Liefde en Relaties

Het jaar 2020 is een verademing na al die relationele veranderingen van de afgelopen jaren. Tweelingen heeft te maken gehad met echtscheiding, overlijden, verbreken van zakelijke partnerschappen en grote omwentelingen in sociale kring. Vrienden gingen, vrienden kwamen.

Van begin januari 2020 tot half februari 2020 reist temperamentvolle Mars door het Huis van Relaties. Geduld en diplomatie zijn dan nodig om conflictsituaties te vermijden in alle vormen van relaties. Door de invloed van Venus in Ram wil Tweelingen in februari en begin maart 2020 aandacht, afwisseling, avontuur en romantiek. Je bent verliefd op het leven, maar je kunt ook op het eerste gezicht verliefd worden! Tweelingen wil nieuwe vriendschappen en ook zakelijke partnerschappen sluiten. Mei 2020 is de maand van onthullingen en hartstocht. Het is goed om jezelf zo nu en dan even terug te trekken om na te kunnen denken over alles wat er gebeurt.

De zomer van 2020 wordt heel romantisch voor de Tweelingen.

Tegen het einde van 2020 mag Tweelingen terugkijken op een nieuwe sociale kring met betekenisvolle relaties.

Een relatie met een ouder persoon is dan inmiddels naar een nieuw niveau getild. Tweelingen heeft afscheid genomen, maar ook  in vertrouwen en dankbaarheid connecties verwelkomd of hersteld. De rode strijder Mars is tussen 18 juni en 20 oktober 2020 conjunct Lilith en dat kan de aanleiding zijn tot problemen in alle vormen van samenwerking, vooral in juli en september 2020.

Carrière

In het afgelopen jaar zijn er zakelijke conflicten geweest met hogergeplaatsten, maar het jaar 2020 is een sleuteljaar. Aan het einde van 2020 behoren deze problemen tot het verleden en zijn er nieuwe samenwerkingsverbanden ontstaan. Tweelingen gaat zich bezighouden en ontwikkelen door studie, reizen, dienstverlening, kennis, informatica en elektronica. Januari 2020 en februari 2020 zijn de maanden van voorbereiding, overweging en nadenken over volgende stappen, zoals een studie, zakenreizen maken of cursus volgen. Venus is retrograde in Tweelingen tussen 12 mei en 25 juni 2020 en ook dan kunnen er conflicten zijn in vormen van samenwerking. Tweelingen wil meer betrokkenheid, maar het kan moeilijk zijn om collega’s  of zakenrelaties te overtuigen. In de afgelopen jaren heeft Tweelingen zich op de achtergrond gehouden en misschien vond je het wel goed en was je tevreden met de situatie zoals deze was. Dit jaar komt daar verandering in, want vanaf de zomer van 2020 wil je naar buiten treden en de dingen doen waar je hart naar uitgaat. Juni 2020 is de maand van hoge energie en dat geeft je de drang om met een nieuw project beginnen. Augustus 2020 kan een keerpunt zijn in je carrière.

In september 2020 moeten er zowel zakelijk als privé belangrijke gesprekken worden gevoerd en in oktober 2020 is de maand waarin je belangrijke beslissingen moet nemen. Mercurius is retrograde van half oktober tot half november 2020, dus dan zijn er uitdagingen en kun Tweelingen moeite hebben met het focussen op projecten. Vanaf 28 november 2020 is Neptunus weer direct in Vissen en dat is het startsein van een gunstige periode in je carrière.

Stilte voor de storm, want december 2020 vraagt veel van Tweelingen, dus het is goed om dan je grenzen aan te geven. Aan het einde van 2020 zijn er zoveel dingen veranderend. Je kunt dan terugkijken op een nieuwe baan, een heel andere richting, nieuwe carrièreprojecten, maar vooral…met tevredenheid.

Financiën

De Zonsverduistering in Steenbok van 26 december 2019 viel voor Tweelingen in het Huis van Gedeelde Financiën, verzekeringen, belastingen etc. De eerste helft van 2020 staat daarmee in het teken van schoon schip maken met aflossing van schulden en het oplossen van fiscale kwesties. Deze Zonsverduistering heeft te maken met de financiële situatie van je partner waardoor ingrijpende financiële wijzigingen noodzakelijk zullen zijn. De conjunctie van Saturnus en Pluto in Steenbok kan Tweelingen confronteren met een einde van iets zoals een overlijden of erfenis, het verbreken van een zakelijk partnerschap of relatiebreuk en de noodzaak om financieel schoon schip te maken.

Het jaar 2020 biedt Tweelingen financiële onafhankelijkheid, vooral in de eerste maanden van het jaar doordat je een nieuwe richting inslaat. De Maansverduistering in Kreeft van 10 januari vindt plaats in jouw Huis van Financiën. Deze kosmische gebeurtenis is de weg naar een gezonde financiële situatie en de financiële afwikkeling.

Mercurius in Kreeft is retrograde in jouw Huis van Financiën van half juni tot half juli 2020. Zorg tijdig voor een buffer om je financiële zekerheid te versterken en om financiële problemen op te vangen. De Zonsverduistering in Kreeft van 21 juni 2020 in jouw Huis van Financiën wijzen op een verbetering van jouw financiële situatie en de komst van de financiële mogelijkheden.

De Maansverduistering in Steenbok van 5 juli 2020 stelt Tweelingen in de gelegenheid om financiële zaken te regelen of lopende projecten te financieren of de zoete vruchten te plukken van eerder gemaakte financiële beslissingen. Deze periode is de poort naar een betere financiële situatie voor de lange termijn.

Vanaf november 2020 krijgt Tweelingen financiële zekerheid door een nieuwe baan of nieuwe onderneming of ontvang je eindelijk verloren activa of gelden waar je recht op had.

Familie en Huis

Tweelingen was in de afgelopen jaren wat achter de schermen bezig, maar nu is het tijd om uit de schaduw te treden. Tweelingen heeft geleerd van de afgelopen jaren en laat privé niet iedereen meer toe in huis. Nieuwe contacten zijn voedend en dragen bij aan je toekomst. De conjunctie van Saturnus en Pluto op 12 januari 2020 is het startsein om hogere eisen te stellen aan je sociale kring of gezin, want je hebt al zo lang jezelf aangepast aan situaties. April 2020 is gericht op het herstellen van familiebanden of het aanhalen van vriendschappen.

Venus is retrograde in Tweelingen tussen 12 mei en 25 juni 2020 en ook dan kunnen er conflicten zijn over een erfenis, verantwoordelijkheden, morele principes of huishoudelijke klusjes. Tweelingen wil meer betrokkenheid, maar het kan moeilijk zijn om gezinsleden te overtuigen. Venus retrograde biedt Tweelingen de mogelijkheid om familierelaties een nieuwe kans te geven en zich te verzoenen met familieleden.

Gezondheid

Over het algemeen een gunstig jaar voor je gezondheid. Stress en vermoeidheid zijn nadelig voor je fysieke en geestelijke gezondheid. Tot 3 januari 2020 “marcheert” de rode strijder Mars door Schorpioen en daarmee door jouw Huis van Gezondheid. Het begin van 2020 kan dus onrustig verlopen, dus er is kans op een burn-out, griep, infectie, uitslag, koorts of vermoeidheidsklachten.

De invloed van de Zonsverduistering in Steenbok van 26 december 2019 is in het eerste halfjaar actueel en maakt aan het begin van 2020 dat een zeker evenwicht nodig is om goed te kunnen functioneren.

Het is tijd om afscheid te nemen van verslavingen en vervelende gewoonten. Creatieve activiteiten zoals tekenen, schilderen en het beluisteren en spelen van muziek zal ontspanning geven. Het zal je mentale en fysieke gezondheid verbeteren. Maart 2020 kan een lastige maand zijn, want je hoort of ziet iets waar je niet over kunt spreken. Luister naar je lichaam, jouw tempel van de Ziel. Ontspanning is het toverwoord om fit en vrolijk te zijn en stress de baas te blijven.

Pluto in Steenbok blijft voorlopig in jouw Huis van de Ziel. Ook dit jaar wordt je met dingen geconfronteerd die je diep in jezelf probeert te verbergen. Het leven is bedoeld om te groeien en niet om jezelf tegen te laten houden door demonen. Je moet jezelf eerst zien te bevrijden uit je cocon om als vlinder je vleugels uit te kunnen slaan.

Advies

Hou op met negatief denken, vertrouw op het universum en laat de Zon toe in je hart.

Blijf je sprankelende nieuwsgierigheid voeden en blijf behulpzaam flexibel. Maar nu wel volgens jouw voorwaarden en binnen de grenzen!

error: Content is protected !!