Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan in augustus 2022 nog aan de bovenkant van de Weegschaal horoscoop.
Dit is de tijd van het jaar dat je op carrière, succes en op wereldse doelen bent gericht.
Persoonlijke belangen wegen even zwaar als die van anderen. Onafhankelijkheid, persoonlijk initiatief en vrij ondernemerschap moeten hand in hand gaan met samenwerking.

Liefde en Relaties
De Nieuwe Maan in Leeuw van 28 juli 2022 viel in jouw Huis van Vriendschappen, groepsprocessen en maatschappelijke betrokkenheid en dat maakt van augustus 2022 een sociale en naar buiten gerichte periode om nieuwe mensen te ontmoeten of om te gaan daten als je op zoek bent naar de liefde.
Jupiter in Ram is retrograde in je 7e Huis van Relaties. In de eerste drie weken van augustus 2022 is de retrograde Jupiter driehoek de Zon in Leeuw. Een romance is dan mogelijk met iemand van vroeger of in de vaste relatie is er meer ruimte om samen dingen te beleven. Ook door de invloed van Venus in Leeuw vanaf 21 augustus 2022 is Weegschaal hoopvol op zoek naar verbinding en samenzijn met vrienden.
De Volle Maan van 12 augustus 2022 valt in jouw Huis van Liefde en Romantiek. Deze Volle Maan belooft onvergetelijke en liefdevolle momenten! In de komende twee weken krijg je door de liefde meer zelfinzicht en in een vaste relatie komt meer dynamiek. Toch moet je rekening houden met de retrograde Saturnus in Waterman en dat kan de oorzaak van geldzorgen, verantwoordelijkheden, meningsverschillen en twijfel met je geliefde over kinderen en bijkomende financiële consequenties.

Familie en Huis
Weegschaal heeft tijdens deze periode van het jaar te maken met een verhuizing of plannen om te gaan verhuizen, iets wat verweven kan zijn met je carrière.
Ook een renovatie of veranderingen in en om het huis om een eigen plekje te creëren om jezelf te kunnen zijn. Het gaat daarbij om grenzen stellen in letterlijke en figuurlijke zin.
Weegschaal krijgt te maken met de zorg voor een kind of oudere in de familie of je moet meer tijd doorbrengen met kinderen en oudere familieleden.
Er kunnen gespannen relaties ontstaan tussen familieleden zoals broers en zussen en dat kan te maken hebben met geld. De retrograde Jupiter in Ram vergroot de kans op een compromis.

Carrière
Door de invloed van de Nieuwe Maan in Leeuw van 28 juli 2022 kom je in contact met de juiste mensen en de juiste tijd en plek!
In de eerste helft van augustus 2022 wordt dat gegeven versterkt door de aangename transit van jouw heerser Venus in Kreeft in het tiende Huis. Aan het eind van augustus 2022 (29 augustus 2022) komt Venus in Leeuw tegenover de retrograde Saturnus in Waterman te staan en dat kan de oorzaak zijn van verschillende uitdagingen in je carrière. De transit van Mars in Tweelingen vanaf 21 augustus 2022 kan in de komende zes maanden van grote invloed zijn op je keuzes met betrekking tot een carrière in het buitenland, jezelf vestigen in het buitenland of hoger onderwijs, zoals de keuze van een universiteit of een buitenlandse reis met als doel om jezelf beter te leren kennen of jezelf terug te vinden.

Financiën
De drievoudige conjunctie tussen Mars, Uranus en de Noordelijke Maansknoop aan het begin van augustus 2022 valt in het 8e Huis van Weegschaal. Deze conjunctie kan verweven zijn met het afbetalen van oude schulden van de partner, zowel zakelijk als privé. Het kan zijn dat je administratie onoverzichtelijk is geworden, er fiscale uitdagingen zijn, de rekeningen zich hebben opgestapeld en dat het moeilijk is om aan betalingsverlichtingen te voldoen.
De Noordknoop blijft tot medio juli 2023 in Stier, dus tot die tijd blijft de financiële situatie verweven met het verleden en zaken rechtzetten. Er zijn door de invloed van de Zuidknoop grote uitgaven waardoor je banksaldo schommelt is en dat is de reden dat je het hele jaar spaarzaam moet zijn. De reis van de Grote Weldoener Jupiter door Ram is een geweldige transit als het gaat om relaties en samenwerking, maar minder goed als het om geld gaat. Er kan in augustus 2022 hoge kosten zijn vanwege kinderen en de aanschaf of reparatie van huishoudelijke apparatuur.

Gezondheid
Neptunus is jouw planeet van Gezondheid. De retrograde Neptunus in jouw Huis van Dagelijkse Routine en Gezondheid maakt je gevoeliger voor stress en medicijnen. Zorg goed voor jezelf en neem voldoende rust. Je hebt gezonde en gevarieerde voeding en ook voldoende beweging nodig. Door regelmatig te sporten of aan yoga te doen, ben je minder moe en humeurig.
Het is aan jou om fysiek en emotioneel in balans te zijn en te blijven! Weegschaal kan deze maand last hebben van huidproblemen of de zorg over een ziek familielid kan van grote invloed zijn op je mentale en fysieke gezondheid.

Advies
Met de transit van Mars in Tweelingen vanaf 21 augustus 2022 in het Huis van Jupiter ontstaat de drang om je geest verruimen en je grenzen te verleggen door op avontuur te gaan, een reis te maken of een hogere opleiding te gaan volgen. Zorg daarbij wel voor een goede planning!
De Nieuwe Maan van 27 augustus 2022 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Onthechting. Door deze kosmische invloed heb je deze maand meer behoefte aan ontspanning. Even er tussenuit, even de boel de boel laten om jezelf op te laden. Tijd voor jezelf om een boek te lezen, te mediteren en te ontspannen. Belangrijk is om deze maand afstand te nemen van conflicten op het werk. Je moet altijd eerst naar jezelf luisteren en dan pas naar andere geluiden! Emotionele rust is net zo belangrijk als fysieke rust, een gezonde voeding en regelmatig bewegen.

error: Content is protected !!