Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan aan de bovenkant van de Kreeft horoscoop. Dit is de tijd van het jaar dat je op de carrière en op jouw wereldse doelen ben gericht.
De planetaire verschuiving naar de oostelijke sector van de Kreeft horoscoop laat een periode zien van meer zelfstandigheid en persoonlijke kracht om voorwaarden voor jezelf te creëren in plaats van het moeten aanpassen aan anderen. Een verschuiving naar onafhankelijkheid en vrije wil. Deze maand moet je aandacht besteden aan je privéleven, maar financieel gezien is het een geweldige maand.

Liefde en Relaties
De invloed van de intense Zonsverduistering in Waterman van 15 februari 2018 is de reden dat je selectief bent met contacten of het contact verbreekt met mensen die een negatieve uitwerking op je hebben. Deze maand tot 16 mei 2018 leidt de invloed van de rode strijder Mars in het Huis van Relaties tot spanningen in de relatie of in de samenwerking of moeite hebben met het sluiten van compromissen. Juist nu is het raadzaam om samen met je partner er even tussenuit te gaan. Een korte vakantie of samen een wellnessdagje doet wonderen om de liefde weer te laten opbloeien. De single Kreeft gaat op zoek naar een serieuze liefdesrelatie. Het is mogelijk dat je iemand hebt ontmoet die voor jouw gevoel niet helemaal bij je past. Zie het als een uitdaging, dus geef het niet te snel op. De Volle Maan in Schorpioen van 30 april 2018 valt in jouw Huis van Liefde en Romantiek. Deze Volle Maan belooft onvergetelijke en liefdevolle momenten! In de komende twee weken krijg je door de liefde meer zelfinzicht en in een vaste relatie komt meer dynamiek.

Familie en Huis
De retrograde Mercurius in Ram kan in de eerste helft van april 2018 leiden tot problemen thuis of tijdens een familiebijeenkomst.
De communicatie met familieleden en ouderen in de familie kan dan gevoelig zijn door de retrograde Mercurius. Er zijn nog onopgeloste zaken en die steken nu de kop op.
In de tweede helft van april 2018 komt er meer ontspanning.
De Volle Maan van 30 april 2018 duidt op een sportief evenement, een reisje, een kinderfeestje of het organiseren van een recreatief evenement met kinderen waarbij je een ondersteunde rol inneemt.

Carrière
De carrière van de Kreeft zit in de lift dankzij de sterke planetaire ondersteuning.
De retrograde Mercurius in jouw Huis van Carrière laat tot 14 april 2018 nog wat vertraging zien.
Voor de Kreeft wel frustrerend, want je bent ongeduldig om veranderingen door te voeren. Probeer niet impulsief te zijn. Met geduld worden de beste resultaten geboekt.
De Nieuwe Maan van 16 april 2018 valt in jouw Huis van Carrière. Het planetaire recept voor nieuw succes in je carrière! Een belangrijk project waar je een tijdje geleden mee bent begonnen ziet deze maand het levenslicht. In ieder geval iets nieuws dat deuren voor je gaat openen zoals een doorbraak, grote kans op een promotie of nieuwe baan. Een positieve periode voor het maken van plannen voor de lange termijn die door de invloed van Neptunus waarschijnlijk verweven zijn met spiritualiteit, idealisme en objectiviteit. Ook nieuwe zakelijke kansen zoals een nieuwe overeenkomst of nieuwe onderhandelingen, een nieuwe klant of meer opdrachten voor je bedrijf. April 2018 is een succesvolle maand voor de zelfstandige ondernemer, professionals en zakenmensen. Kreeft kan grote veranderingen verwachten in de carrière en in de organisatiestructuur van je bedrijf.

Financiën
Door de invloed van de Zonsverduistering van 15 februari 2018 in jouw Huis van Gedeelde Financiën, verzekeringen, belastingen is Kreeft nog steeds bezig met het maken van schoon schip zoals de aflossing van schulden en het oplossen van fiscale kwesties. De Zon symboliseert jouw financiën en daarom is de uitwerking van de Zonsverduistering extra intens en van langere duur. Door de invloed van de Zon in Ram mag je in de eerste drie weken van april 2018 rekenen op financiële winst vanuit je onderneming of loonsverhoging, persoonlijke verdiensten, maar ook financiële ondersteuning vanuit de familie of sociale netwerk. Er komt er duidelijkheid in lopende financiële projecten waardoor je in staat zult zijn om financiële plannen uit te voeren. In ieder geval is april 2018 een voorspoedige maand voor je financiën. De Zon in het vruchtbare Stier vanaf 21 april 2018 laat de beste periode zien om een investering of financiële transacties te doen.

Gezondheid
April 2018 is een gunstige maand voor de gezondheid van de Kreeft.
De Grote Weldoener Jupiter is retrograde in jouw Huis van Creativiteit vraagt je om tijd voor jezelf te nemen. Kreeft beleeft een drukke periode waarin er haast geen tijd overblijft voor leuke dingen. Juist nu moet je de tijd nemen om creatieve dingen te doen waar je eigenlijk geen tijd voor hebt. Tijd is ons gegeven en het is aan ons om die kostbare tijd ten volle te benutten. Doe de dingen die je leuk vindt en maak daar tijd voor vrij. Als je ziel is gevoed, voel je je goed. Je hebt dan gemotiveerd om te werken. Als je gelukkig bent op je werk of met je dagelijks leven, ben je ook tegen psychische problemen opgewassen. Let echter wel op je voeding, want je bent geneigd om teveel van het goede tot je te nemen. Blijf niet met klachten rondlopen en ga op tijd naar de dokter, Kreeft.
Laat je regelmatig masseren, zorg voor een gevarieerd dieet en voldoende lichaamsbeweging.
Wees lief voor jezelf, Kreeft.

Advies
Ook al heb je zakelijk en privé gezien geen makkelijke tijd achter de rug, je hebt ervan geleerd en mag uitkijken naar een periode van vooruitgang.
Blijf positief bij alles! Aan het begin van april 2018 kan er een uitdaging zijn op het werk, dus het is raadzaam om jezelf van te voren goed te informeren over ingewikkelde regels en voorschriften.
Kennis is macht, Kreeft. De Kreeft in een leidinggevende functie moet confrontaties met anderen zoveel mogelijk zien te vermijden deze maand.
Besteedt voldoende aandacht aan je gezondheid deze maand, want je hebt het druk. Voldoende nachtrust is onontbeerlijk om de dag door te komen. Zorg ook voor voldoende ontspanning tussendoor.
Geef je emoties de ruimte. Nieuwe relaties brengen je in contact met je innerlijke ziel en helpen je in contact komen met wie je bent. Hoe het zich ook ontwikkelt, het zijn vrienden voor het leven!

error: Content is protected !!