Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Steenbok september 2019

Algemeen

De meeste planeten staan aan de bovenkant van de Steenbok-horoscoop. 

Dit is de tijd van het jaar dat je op de carrière, prestige en wereldse doelen bent gericht. 

In de komende maanden gaat het om kracht en onafhankelijkheid, waarbij de inbreng van anderen is minder belangrijk is.

September 2019 is de maand van carrière, reizen en privé-leven, maar gezondheid vraagt wel om aandacht.

Liefde en Relaties

In de eerste helft van september 2019 kan een onverwachte ontmoeting je leven veranderen! 

Vooral 12 en 13 september 2019 zijn belangrijke data! Tot 19 september 2019 is Saturnus nog retrograde in Steenbok en tijdens deze periode treedt er vertraging of uitstel op in relaties. Iedere vertraging moet worden gezien als een mogelijkheid om fouten goed te maken of details op te merken die mogelijk over het hoofd zijn gezien. De invloed van de totale Zonsverduistering van 2 juli 2019 in Kreeft in jouw Huis van Relaties en kan ook in september 2019 tot uitdagingen leiden. Een beslissing over trouwen of gezinsuitbreiding dient zorgvuldig te worden gemaakt. Neem de tijd, Steenbok. De retrograde Uranus in Stier in jouw Huis van Liefde en Romantiek is een periode van plotselinge en verrassende ontwikkelingen in je liefdesleven, maar ook van spanning in de vaste relatie. 

Familie en Huis

De Volle Maan van 14 september 2019 valt in jouw Huis van Communicatie, korte reizen, broers en zussen, kennissen en buren. Er kan sprake zijn van een reisje of een uitstapje buiten de stad om vrienden of familie te bezoeken. Het is ook mogelijk dat je een auto, computer of mobiele telefoon koopt tijdens deze periode, ook zijn er meer e-mails, berichtjes en telefoontjes.

Vissen symboliseert jouw Huis van Familie en Huis. 

Tot 27 november 2019 is Neptunus nog retrograde in Vissen. Neptunus vraagt om een time-out. Een periode om een boek te lezen of te schrijven, een cursus of het uitbouwen van een artistieke hobby. Het (her)ontdekken van je innerlijk kind hoort ook bij deze energie. Neem dus de tijd, Steenbok.

Carrière

In de eerste week van september 2019 kan een vruchtbare zakelijke samenwerking ontstaan. September 2019 laat mooie kansen zien voor studenten en docenten en reizen naar het buitenland. 

Van 15 september tot 8 oktober 2019 reist carrièreplaneet Venus door jouw Huis van Carrière. Tijdens deze periode komt er hulp vanuit onverwachte hoek. Tijdens het netwerken kom je in contact met mensen die je zullen helpen bij je professionele ontwikkeling of om gestelde doelen te bereiken. De periode vanaf 23 september 2019 is gunstig om een nieuwe baan met goede vooruitzichten te vinden. De Nieuwe Maan van 28 september 2019 valt in jouw Huis van Carrière. Een belangrijk project waar je een tijdje geleden mee bent begonnen ziet deze maand het levenslicht. In ieder geval iets nieuws dat deuren voor je gaat openen zoals een doorbraak, grote kans op een promotie of nieuwe baan. Een positieve periode voor het maken van plannen voor de lange termijn die door de invloed van Neptunus waarschijnlijk verweven zijn met spiritualiteit en idealisme. Ook nieuwe zakelijke kansen zoals een nieuwe overeenkomst of nieuwe onderhandelingen, een nieuwe klant of meer opdrachten voor je bedrijf. 

Financiën

September 2019 laat geen grote financiële resultaten of duidelijke vooruitgang zien. Het blijft stabiel, maar probeer inkomsten en uitgaven zoveel mogelijk in balans te houden.

Wacht voorlopig met het doen van aankopen of investeringen.

De Nieuwe Maan van 28 september 2019 valt in jouw Huis van Carrière. Een belangrijk project waar je een tijdje geleden mee bent begonnen ziet deze maand het levenslicht. In ieder geval iets nieuws dat deuren voor je gaat openen zoals een doorbraak, grote kans op een promotie of nieuwe baan en nieuwe zakelijke kansen voor je bedrijf. 

Gezondheid

September 2019 laat geweldige professionele kansen zien, maar het moet niet ten koste gaan van je gezondheid. Probeer zoveel mogelijk taken te delegeren, want je bent ook maar een mens. Tot 3 oktober 2019 blijft Pluto retrograde in Steenbok. Tijdens deze periode moet je ervoor zorgen dat je niet teveel van jezelf vergt. Regelmaat is dan de sleutel. Op tijd eten, op tijd naar bed, op tijd uit bed. Je moet zoveel mogelijk stress zien te vermijden.

Gezonde en gevarieerde voeding en voldoende beweging doen de rest, Steenbok.

Advies

Saturnus is verbonden met Steenbok. Jouw persoonlijke planeet Saturnus gaat vanaf 18 september 2019 weer direct in Steenbok! En dat betekent vooruitgang en verbetering van de persoonlijke positie van de Steenbok. 

Geweldige kansen voor je carrière, maar hoe zit het met jou? Wat heb je precies nodig om innerlijk gelukkig te zijn? Je hoeft niet altijd veel geld te verdienen om rijk te zijn. 

Houd je hoofd koel, laat je niet afleiden en let op details, Steenbok.

error: Content is protected !!