Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan in deze levendige periode nog aan de bovenkant van de Stier horoscoop, dus het gaat ambities en wereldse doelen.
De duidelijke verschuiving naar de oostelijke kant van de Stier-horoscoop laat een periode zien van persoonlijke kracht, onafhankelijkheid en zelfredzaamheid.
Februari 2023 staat in het teken van professionele verantwoordelijkheden, terwijl Stier zich bij voorkeur wil bevrijden van alles wat vrijheid en groei belemmert. Jupiter reist vanaf 17 mei 2023 door jouw eigen teken Stier en wanneer Jupiter en Uranus in Stier elkaar vinden in april 2024 begint voor Stier een nieuwe evolutionaire levenscyclus…Bereid jezelf alvast goed voor, Stier.

Liefde en Relaties
Met de invloed van jouw planeet Venus in Vissen tot 20 februari 2023 komt je sociale leven in rustiger vaarwater. Met deze vloeiende energie krijgt Stier ruimte om vriendschappen te herstellen en zijn er feestjes of evenementen met kans op een speciale ontmoeting. Vooral 8 februari 2023 is een mooie creatieve dag om verliefd te worden met Venus in Vissen sextiel Uranus in Stier! Mercurius is jouw planeet van de Liefde. Mercurius is weer direct in Steenbok en dat vergroot in de eerste helft van februari 2023 de kans om je sociale kring uit te breiden. Jupiter in Ram vraagt wel om selectief te zijn met vriendschappen met het oog op de toekomst. Op 16 februari 2023 is Venus conjunct Neptunus in Vissen en dan kunnen dromen waar worden, maar zorg ervoor dat keuzes in overeenstemming zijn met wat je werkelijk verlangt.
De Nieuwe Maan in Vissen van 20 februari 2023 in het 11e Huis van Sociale Processen brengt hoop en nieuwe vriendschappen met de kans op liefde. Ook krijg je de kans om vrienden of zakelijke contacten te overtuigen van je plannen en ze enthousiast te maken om te participeren in een bijzonder project. Wat nu geboren wordt, gaat zich in het komende halfjaar ontwikkelen.

Familie en Huis
Februari 2023 is een gunstige en harmonieuze maand voor familie, huis en gezin.
De Volle Maan in Leeuw van 5 februari 2023 valt voor Stier in het Huis van Familie en Huis laat concrete plannen zien om te verhuizen of er is een daadwerkelijke verhuizing, renovatie of zijn er veranderingen in en om het huis om een eigen plekje te creëren voor jezelf.
Het gaat om grenzen stellen in letterlijke en figuurlijke zin, een hereniging met familie of met het land van herkomst.
Aan een situatie thuis komt tot een eind, zoals de kans om jezelf te bevrijden van een beperkende gezinssituatie of conflict met buren of woonomgeving. Deze Volle Maan gaat over het opruimen van het oude om plaats te maken voor het nieuwe, kortom een frisse wind door je huis met kans op stabiliteit.
Ouderen in jouw familie geven waardevol advies en dat maakt de band alleen maar sterker. Februari 2023 is een gunstige maand voor een feestje thuis met vrienden gewoon een leuke tijd met je gezin te hebben. Aan het eind van februari 2023 komt er meer rust voor jou, Stier.

Carrière
De Nieuwe Maan in Waterman van 21 januari 2023 viel voor Stier in het 10e Huis van Carrière en Bestemming. Met de energie van deze Nieuwe Maan en de transit van de Zon in Waterman in het 10e Huis van Carrière is de periode tot 18 februari 2023 een gunstige periode om je te richten op een ongelooflijke carrièremove, dus ga netwerken en solliciteren!
Mercurius in Waterman (Huis van Carrière) vanaf 12 februari 2023 brengt meer vaart in je professionele leven. De tweede helft van februari 2023 staat in het teken van communicatie, onderhandelingen, projecten of het opstellen en ondertekenen van contracten.
Asteroïde Ceres in Weegschaal reist tot 22 maart 2023 door het Huis van Werk. Stier wil dan zinvol en voedend werk, of het nu emotioneel, mentaal of financieel is. Het gaat erom dat je gewaardeerd, gevoed en beloond wordt voor wat je doet.
Saturnus blijft nog tot 7 maart 2023 in jouw Huis van Carrière en dat maakt ambitieus.
In de afgelopen 2,5 jaar met Saturnus in Waterman was Stier gefocust op succes, je carrière, je doelen, status en je richting in het leven. Misschien is het anders gelopen en hebt je plannen moeten bijstellen of opnieuw moeten beginnen.
Jupiter in Ram bereidt Stier voor op een nieuwe levenscyclus. Vanaf april 2023 komen er grote veranderingen voor Stier, dus maak gebruik van deze rustige periode om de juiste voorbereidingen te maken voor wat komen gaat.

Financiën
Tweelingen is het Huis van Financiën voor Stier. De rode planeet Mars is weer direct in Tweelingen en dat betekent dat er in februari 2023 gunstige financiële kansen zijn. De invloed van Mars in Tweelingen in jouw Huis van Financiën kan in februari 2023 leiden tot onnodige financiële uitgaven. Budgetbewaking blijft ook in februari 2023 raadzaam.
Laat jouw waakzaamheid in de eerste helft van februari 2023 niet verslappen, maar zorg ervoor dat je het financiële overzicht behoudt! Halverwege de maand kunnen sommige onnodige uitgaven jou zorgen baren.
In de tweede week van februari 2023 kan een leuk creatief project buiten je budget vallen.
De tweede helft van februari 2023 is gunstiger. Op 18 februari 2023 is Mercurius sextiel Jupiter in Ram en dan kunnen financiële onderhandelingen veel geld opleveren. Op 23 februari 2023 is Mercurius sextiel Mars in Tweelingen en ook dan kan jouw vasthoudende overredingskracht tot gunstige financiële resultaten leiden.

Gezondheid
In februari 2023 moet je er alles aan doen om voor je gezondheid te zorgen en stress te vermijden. Stier kan in februari 2023 te maken krijgen met verkoudheid, neusallergieën, loopneus of niezen. Ook kan Stier last hebben van spijsverteringsproblemen en ogen. Het is belangrijk om gezond en evenwichtig te eten en regelmatig te bewegen.
Blijf niet met klachten rondlopen, maar ga op tijd naar de dokter.
Een positief ingestelde Stier kan in februari 2023 kan een ware inspiratiebron zijn. Een vriendelijk woord of klein gebaar doen al wonderen. Zoals je weet zit Stier in een transitieperiode, een voorbereiding op een periode van verandering. Wees niet boos als iets niets naar je zin gaat.
Soms moet je een situatie loslaten en erkennen dat het geen zin heeft om voor te vechten.

Advies
De sleutel tot geluk deze maand is het behouden van een positieve instelling.
Het is raadzaam om geen derden te betrekken in je relatie, want het advies dat je krijgt kan niet in jouw voordeel zijn. Stier kan zich nogal zorgen over financiën maken en dat kan de gemoedsrust beïnvloeden. Negatieve gedachten leiden tot niets.
Oudere personen geven jou goede raad.
Februari 2023 is een gunstige maand om op reis te gaan met je gezin of familie.
Even een time-out in een mooie spirituele omgeving doet wonderen, Stier.

error: Content is protected !!