Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Jouw persoonlijke en universele zonnecyclus zijn in hun groeiende fase, want
de Nieuwe Maan van 27 augustus 2022 valt in Maagd! Van harte gefeliciteerd met jouw nieuwe Zonnejaar, Maagd!
De meeste planeten staan aan de linkerkant van de Maagd-horoscoop. En dat betekent dat je op eigen kracht mag vertrouwen. Augustus 2022 is gericht op jou, op jouw wensen, op jouw eigen innerlijke kracht. Een mooie maand voor je familie, gezondheid, maar liefde, relaties, financiën en carrière eisen je aandacht. Blijf bij alles rustig, want augustus 2022 voelt als een rit in de achtbaan!

Liefde en Relaties
Augustus 2022 laat een wisselend beeld zien voor liefde en relaties. De retrograde Neptunus in Vissen kan in augustus 2022 van invloed zijn op de één-op-één relaties in je leven, privé of zakelijk. Neptunus verwart, vernevelt, vermomt en weeft een web van fantasie over jouw perceptie van de werkelijkheid! Er kan sprake zijn van slechte communicatie, misverstanden en onjuiste weergave van feiten, onuitgesproken wrok, afwezigheid van de partner, verborgen gevoelens, teveel idealiseren van relaties, manipulatie, ziekte, misleiding, misverstanden of situaties die te mooi lijken om waar te zijn.
Door de retrograde Neptunus in Vissen kan Maagd het moeilijk hebben met emoties en duurt het even voordat er duidelijkheid ontstaat.
De Nieuwe Maan in Maagd van 27 augustus 2022 is mede dankzij jouw planeet Mercurius in Weegschaal tot medio september 2022 een geweldige periode om met een relatie te beginnen, voor het sluiten van een huwelijk of het doen van een belofte.

Familie en Huis
De drievoudige conjunctie van 1 en 2 augustus 2022 van Mars, Uranus en de Noordelijke Maansknoop in Stier kan een behoorlijk heftige en transformerende gebeurtenis zijn. Er kan sprake zijn van een verhuizing of lange reis op weg naar een nieuw thuis.
Er kan ook sprake zijn van gespannen relaties tussen familieleden, want je krijgt niet de steun die je nodig hebt. Het is raadzaam niet je geduld te verliezen en kalm te blijven. Let op met wat je zegt en hoe je iets zegt.
Gebeurtenissen stellen je geloof op de proef. De retrograde Pluto in Steenbok vestigt de aandacht op veranderingen in je kinderen, kinderen in de familie of directe omgeving. Kinderen hebben vooral nu jouw aandacht en leiding nodig.

Carrière
Met jouw planeet Mercurius in Maagd is de periode van 5 augustus tot 26 augustus 2022 de perfecte periode om de efficiëntie van werkprocessen te verbeteren. Een periode van hoge arbeidsproductiviteit en teamwork, ook gunstig voor buitenlandse handel en financiële instellingen. De eerste week van augustus 2022 is een gunstige periode om te solliciteren.
Mars reist vanaf 21 augustus tot 25 maart 2023 door Tweelingen (Huis van Carrière) en deze sterke ondersteunende invloed maakt ambitieus en gedreven.
De conjunctie van de Noordknoop, Mars en Uranus conjunct in Stier ka in de eerste helft van augustus 2022 onvoorspelbaar zijn op het gebied van werknemers of collega’s. Er kunnen onverwachte verschuivingen zijn in het personeelsbestand. De Volle Maan in Waterman van 27 augustus 2022 conjunct de retrograde Saturnus valt in het 6e Huis van Werk. Door deze kosmische invloed komen projecten die te maken hebben met verantwoordelijkheden op het werk en thuis tot voltooiing. De Volle Maan laat ook zien dat het tijd is om eventuele problemen in het dagelijkse leven met een zakenpartner, collega of klant op te lossen.

Financiën
Augustus 2022 is een stabiele maand voor de financiën van Maagd.
Venus is jouw planeet van Financiën. Venus reist in de eerste helft van augustus door Kreeft en dan mag je op de steun van vrienden rekenen die jou behulpzaam zijn bij nieuwe projecten die geld genereren. Er wordt ook geld uitgegeven aan vrienden en verenigingsleven. Wees er zeker van dat je kunt vertrouwen op de samenwerking met vrienden en zakenpartners.
Maagd heeft de hulp van anderen nodig om geld te genereren en om financiële zekerheid te behouden en verlies te voorkomen. Richt je alleen op het essentiële en bespaar waar mogelijk.
Met Mercurius in Weegschaal vanaf 27 augustus 2022 in het Huis van Financiën is Maagd meer voorzichtig en reflecterend. Deze periode tot eind oktober 2022 is geschikt voor budgetplanning. Je denkt na over je financiële en materiële situatie om stappen te ondernemen om deze te verbeteren. Tijdens deze periode investeert Maagd in een bedrijfsgerichte cursus en bijvoorbeeld een iPad of andere communicatie-apparatuur.

Gezondheid
Augustus 2022 is een maand van fysieke en emotionele ups en downs voor de Maagd.
De Gewonde Genezer Cheiron in Ram wil Maagd bevrijden van oude schuldgevoelens en verborgen angsten door middel van vergeving. Asteroïde Ceres in Leeuw is daarbij de ondersteunende factor om verbinding te maken met je onderbewustzijn om oude emotionele problemen los te laten. De Volle Maan in Waterman van 12 augustus 2022 valt in jouw Huis van Gezondheid. De Volle Maan in Waterman in conjunct Saturnus retrograde in jouw 6e Huis van Gezondheid en daardoor kan Maagd last hebben van pijn in de rug en gewrichten.
Een prachtig moment om het besluit te nemen om meer te gaan bewegen, een slechte gewoonte los te laten en gezonder te gaan eten. Venus in Leeuw is vanaf 12 augustus 2022 de astrologische katalysator om zielenpijn en fysieke pijn te verlichten.

Advies
De Rode Strijder Mars in Tweelingen zal vanaf 21 augustus 2022 in het Huis van Carrière verblijven. In het komende halfjaar is dit van grote invloed op je carrière en reputatie.
Aan een nieuwe carrière gaan beslissingen vooraf. Elke actie komt met een reactie, en dat kan leiden tot misverstanden en meningsverschillen. Denk bij alles goed na voordat je wat zegt en vooral hoe je iets zegt. Neem voldoende rust in augustus 2022!

error: Content is protected !!