Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Mei 2018 laat voor de Ram een uitzonderlijke maand zien met prachtige vooruitzichten!
De focus ligt deze maand op financiële vooruitgang, spiritueel bewustzijn en gezondheid.
De meeste planeten staan aan de oostelijke kant van de Ram-horoscoop. Een jaarlijkse periode van persoonlijke kracht en onafhankelijkheid voor de Ram. Het planetaire accent verschuift inmiddels steeds verder van carrière naar huiselijke kwesties en innerlijke groei. Vrije wil en persoonlijke autonomie zijn echter nog steeds actueel voor de Ram.
Mars in Steenbok zal de Ram in de eerste helft van mei 2018 een extra push geven.

Liefde en Relaties
Venus is jouw planeet van Relaties. In de eerste helft van mei 2018 maakt Venus in het luchtige Tweelingen jou heel aantrekkelijk. De liefde komt als vanzelf naar je toe, want iedereen vindt het fijn om bij je in de buurt te zijn. Ook in vaste relatie gaat het er harmonieus aan toe. Je wil er alles aan doen om het je partner naar de zin te maken en samen romantisch te genieten van al het goede dat het leven te bieden heeft. Samen zijn geeft jou een een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Het belangrijkste voor jou is dat je gerespecteerd wordt, maar dat verlangt jouw partner ook van jou. De single Ram gaat op zoek naar een partner die financieel onafhankelijk is.

Familie en Huis
Je carrière komt in rustiger vaarwater. In de komende maanden wordt de aandacht verlegd naar je privéleven. Jouw carrière en ondernemingslust hebben hun tol geëist. Jouw privéleven kwam steeds op de tweede plaats en dat is niet goed. Het is van het allergrootste belang dat je evenredig veel aandacht besteedt aan je privéleven en familie. Jouw privé-leven is het fundament onder een succesvolle carrière. De Maan staat symbool voor jouw Huis en Familie. De beste periode om thuis bezig te zijn en aandacht te besteden aan huis en gezin is de periode van de Wassende Maan. Dat is van 16 mei tot 28 mei 2018. Laat zien wat je voelt. Je familie weet dat te waarderen, want je laat niet altijd zien wat er aan de hand is. De Volle Maan van 29 mei 2018 laat de perfecte gelegenheid zien voor een familiereis.

Carrière
Jouw planeet Mars reist nog tot 16 mei 2018 door jouw gebied van Carrière en Bestemming.
Mars in Steenbok geeft jou een energieboost en focus om ervoor te gaan. Saturnus is voor de Ram de planeet van Carrière. Saturnus reist tot eind 2020 door jouw Huis van Carrière en dat betekent dat je rustig je kans moet afwachten en het hoofd koel moet houden. Stapsgewijs, dan kom je er wel. De retrograde Saturnus geeft de mogelijkheid om carrièredoelen en toekomstplannen te finetunen. Blijf met beide benen op je geijkte pad met de blik op oneindig. Zoek niet naar de ultieme bestemming, want hoogstwaarschijnlijk heb je deze al, maar besef je het (nog) niet. De Volle Maan van 29 mei 2018 valt in jouw Huis van Reizen en Hogere Studie en deze laat goede resultaten zien voor studenten en advocaten. Verkoop- en marketingtechnieken, een studiereis of zakenreis kunnen tot grote resultaten leiden. De sleutel naar succes is je lichamelijke en geestelijke conditie. In de tweede helft van mei 2018 zul je merken hoe belangrijk een goede conditie is, want je krijgt met een uitdaging op het werk te maken.

Financiën
Net zoals de vorige maand is mei 2018 een gunstige financiële maand.
De Volle Maan van 30 april 2018 viel in jouw Huis van Gedeelde Financiën. In de komende twee weken komt er geld vrij vanuit een verzekeringspolis, belasting, alimentatie, aflossing of lening.
En met de Zon in Stier zijn er weer volop financiële mogelijkheden. Je mag rekenen op de financiële ondersteuning van je partner, kinderen, sociale contacten en vrienden.
De Nieuwe Maan van 15 mei 2018 valt in jouw Huis van Financiën. Deze invloed duidt op financiële mogelijkheden, salarisverhoging of zakelijk buitenkansje, promotie of een geweldige aanbieding. Venus is jouw planeet van Financiën. Venus reist vanaf 20 mei 2018 door Kreeft, en dat betekent dat geld wordt uitgegeven aan huis en gezin.

Gezondheid
De asteroïde Cheiron begon vanaf april 2018 met zijn reis door Ram.
Door de gewonde genezer Cheiron wordt ook deze maand de aandacht gericht op de genezing van oude wonden en innerlijke groei.
Over het algemeen mag Ram zich verheugen op een goede gezondheid.
De tweede helft van mei 2018 ziet er het beste uit door de invloed van Mars in Waterman.
Het belangrijkste is dat je de conditie op peil houdt, zowel geestelijk als lichamelijk. Door jezelf te trainen, reageert je lichaam dankbaar. Routine is heilzaam voor jou. Je slaapt beter, je eet beter, minder stress. Als je niet in beweging bent, voelt het niet goed.
En dat geldt ook voor die ongezonde gewoonten waar je nu mee moet stoppen!
Luister naar je lichaam en let op je dromen.

Advies
Uranus verlaat vanaf 16 mei 2018 tijdelijk jouw teken Ram. Het proces van individuatie voor de Ram komt hiermee tot voltooiing. Uranus in Stier gaat vanaf de tweede helft van mei 2018 tot begin november 2018 de stroom van kosmische vurige energie stabiliseren. De focus wordt van zelfontdekking en zelfexpressie verlegd naar financiën en bezittingen.
Zorg wel voor een financiële buffer, Ram.

error: Content is protected !!