Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan nog aan de onderzijde van de Leeuw-horoscoop. De Nacht.
De Nacht gaat over winterslaap, innerlijke verwerking, familie en huiselijke omstandigheden.
Een periode van voorbereiding en evaluatie
Samenwerking en aanpassingsvermogen zijn nodig om je doelstellingen te bereiken.
December 2018 staat grotendeels in het teken van het verleden en familiezaken.
Verder is december 2018 een prachtige maand voor liefdesrelaties, gezondheid en financiële groei.

Liefde en Relaties
De Volle Maan van 23 november 2018 viel in jouw Huis van Vriendschappen, groepen en organisaties. Deze Volle Maan laat in de eerste helft van december 2018 een voltooiing zien in je sociale kring of je gaat een grote stap zetten. Er een evenement of feest waarvoor jij bent uitgenodigd of jij gaat een feest of evenement organiseren. Het is mogelijk dat een vriend of vriendin gaat trouwen. December 2018 staat in het teken van gezelligheid en samenzijn! De reis van Mars in Vissen tot eind van het jaar 2018 versterkt het verlangen naar een diepe emotionele zielenconnectie.
De Nieuwe Maan van 7 december 2018 in het Huis van de Liefde is de kosmische poort naar een nieuwe sociale periode. Deze maand kan een vaste relatie worden bestendigd of vindt je de ware liefde! Het kan ook het begin zijn van een langdurig zakelijk partnerschap.
December 2018 is een prachtige maand voor de liefde en ook jij staat volop in de sociale schijnwerpers. De single Leeuw vindt vanaf 21 december 2018 de liefde tijdens een kerstborrel op het werk, op een feestje bij vrienden of tijdens het netwerken.

Familie en Huis
De retrograde Mercurius in Boogschutter duidt in de eerste helft van december 2018 op een uitdagende sfeer thuis. De retrograde Mercurius leidt tot misverstanden en ruzies over kleine dingen die in een eerder stadium zijn misgegaan.
Vanaf 3 december 2018 reist Venus in Schorpioen door jouw Huis van Familie en Huis.
Tot 7 januari 2019 duidt de aanwezigheid van Venus op een harmonieuze en gezellige periode met familie en gezin. Het is mogelijk dat je dan wat sentimenteel bent en herinneringen wil delen. Venus in Schorpioen wil samenwerking, samenzijn en een vredige, gezellige en stabiele sfeer thuis, maar is bereid om daar alles voor te doen om dat zo te houden! Je wil genieten van rust, een liefdevolle sfeer, eenvoud en warmte. De laatste week van december 2018 belooft heel gezellig te worden!

Carrière
Uranus is jouw planeet van Carrière. De retrograde Uranus is weer tijdelijk terug in Ram en dat mag worden gezien als een periode van reflectie, afwerken, oplossingen vinden, evalueren en herpakken. Soms gaan de dingen te snel en dan vergeet je dingen. Een korte bedrijfsgerichte cursus en de juiste sociale contacten tijdens deze periode zijn precies wat je nodig hebt om de carrièresprong te maken. Vanaf 7 maart 2019 zie je dan daadwerkelijke veranderingen wanneer Uranus in Stier zijn reis in het Huis van Carrière hervat.
Vooral vanaf 21 december 2018 kom je tijd te kort. Het is echter raadzaam om de tijd te nemen om goed na te denken voordat je een beslissing neemt. De werkzoekende Leeuw krijgt in de laatste week van december 2018 de beste kansen om een baan te vinden.
December 2018 is een hectische maand en dat betekent dat er veel van je gevergd wordt. Zorg dus dat je fit bent en blijft! Neem een paar daagjes vrij, als het mogelijk is natuurlijk! Afstand nemen levert de beste ideeën op en biedt je de ruimte om een belangrijke zakelijke beslissing te nemen aan het eind van december 2018.

Financiën
December 2018 is een gunstige financiële maand. Er zijn voldoende inkomsten vanuit je werk of eigen onderneming. Door de invloed van de retrograde Mercurius in de eerste helft van december 2018 zijn er financiële valkuilen. Je bent geneigd om meer geld uit te geven dan je kunt veroorloven of bent bereid om risicovolle investeringen te doen. Wees hier voorzichtig mee. In de tweede helft van december 2018 is het grootste gevaar geweken, maar voorzichtigheid blijft geboden in de dure decembermaand.
Vanaf 21 december 2018 is er goed nieuws en dat kan te maken hebben met de uitbetaling van een eindejaarsbonus of andere tegemoetkoming.

Gezondheid
Vanaf 19 oktober 2018 reist de Grote Weldoener Jupiter door jouw Huis van Creativiteit. Deze invloed stimuleert een goede gezondheid en een positieve instelling. Als je je gelukkig voelt, ben je ook beter tegen psychische problemen opgewassen. Dan kun je de wereld aan. Let echter wel op je voeding, want je denkt door de invloed van Jupiter dat het allemaal wel kan. Blijf niet met klachten rondlopen en ga op tijd naar de dokter, Leeuw.
De Volle Maan van 22 december 2018 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten.
Er breekt een periode aan van rust, ontspanning en meditatie. Tijd om slaap in te halen of een korte vakantie in te lassen. Ontspan jezelf en geef je over aan mooie dromen.

Advies
December 2018 is een hectische maand. Een maand van hoge energie. Een vaste routine is raadzaam om gezond en fit te blijven. Je lichaam is jouw instrument om je leven te leiden zoals jij dat wil, dus je moet goed voor je lichaam zorgen. Dus op vaste tijden werken en op vaste tijden rust en ontspanning. Neem ook de tijd om samen te zijn met je geliefden(n).
Niets overhaasten. Neem pas een beslissing wanneer je er helemaal achter staat.

error: Content is protected !!