Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Jaarhoroscoop 2020 Leeuw

Algemeen

Het jaar 2020 is een jaar waarin je dromen waar worden, Leeuw.

Je hoeft niet altijd in de schijnwerpers te staan om het verschil te maken. Jouw krachtige aanwezigheid wordt toch wel opgemerkt, mooie trotse Leeuw!

Het jaar 2020 is ook een jaar van studie, van leren en het vergaren van kennis en innerlijke wijsheid. De conjunctie van Saturnus en Pluto in Steenbok op 12 januari 2020 betekent voor de Leeuw geluk, optimisme, carrièrekansen en groei.

Liefde en Relaties

Het eerste kwartaal van 2020 is geen goede periode voor het sluiten van langetermijnverbintenissen, zowel zakelijk als privé. Het jaar 2020 is niet echt een gemakkelijk jaar voor de liefde. Liefde komt met een prijs en die prijs moet je betalen. Vaak vis je net achter het net, want vaak verwacht je dat de ander jou maar moet veroveren. Liefde is een werkwoord, Leeuw. Ook jij moet hard werken! Maar liefst twee Verduisteringen dit jaar in jouw Huis van de Liefde leggen de nadruk op grote ontwikkelingen in de liefde en groei van de sociale kring. De rode strijder Mars in Boogschutter reist van begin januari tot half februari 2020 door het Huis van de Liefde. Tijdens deze periode wil je jezelf en anderen duidelijk maken wat en wie je bent. Je bent dan strijdvaardig en competitief en dat leidt niet altijd tot het gewenst resultaat.  Maart 2020 staat in het teken van liefde en romantiek. Mooie maand voor een nieuwe relatie.

De totale Maansverduistering van 5 juni 2020 opent de kosmische poort naar een nieuwe liefde, inspiratie of verdieping in de vaste relatie en kan in de komende zes maanden leiden tot een nieuwe liefde of een liefdesbreuk. Augustus 2020 staat in het teken van emotionele verbinding, kracht en passie. September 2020 is een sociale maand van gezelligheid, vrienden en samenzijn.

De Zonsverduistering van 14 december 2020 laat het liefdesvuur oplaaien en belooft liefde en romantiek. De Maansverduistering in Tweelingen van 30 november 2020 kan in de komende zes maanden leiden tot diepgaande veranderingen in je sociale kring.

Carrière

Saturnus, Pluto en Jupiter bundelen aan het begin van 2020 hun krachten in het Huis van Werk.  Als je niet tevreden bent met je werkomstandigheden, dan ga je hier serieus verandering in brengen. Jouw werk moet een waardevolle bijdrage leveren aan je leven, zo eenvoudig is het.

De gedeeltelijke Maansverduistering in Steenbok van 5 juli 2020 valt in jouw Huis van Werk en leidt tot gunstige professionele ontwikkelingen en langetermijnprojecten.

Het jaar 2020 staat in het teken van management, coördinatie en samenwerking. Leeuw moet zich aanpassen en samenwerken om doelen te behalen. Het jaar 2020 kan uitdagend zijn alsof je steeds jezelf moet verantwoorden of een examen af moet leggen. Mars reist van medio februari tot eind maart 2020 door jouw Huis van Werk en dat is een productieve en drukke periode. Ook een gunstige periode om op zoek te gaan naar een nieuwe baan of acquisitie te doen voor je eigen onderneming.

Venus is jouw planeet van carrière. Venus reist van begin februari tot begin maart 2020 door Ram. Je moet dan de balans zien te vinden tussen eigenbelang en het openstaan voor collega’s en medewerkers. Mei 2020 is een geweldige carrièremaand om bijvoorbeeld een nieuwe onderneming te starten. Juli 2020 is de maand van onverwachte mogelijkheden die je moet weten te pakken.

De rode draad in 2020 is verantwoordelijk zijn en verantwoordelijkheid hebben voor het werk en collega’s.

Financiën

Een gebeurtenis tijdens of in de zes maanden na de Zonsverduistering van 26 december 2019 geeft de Leeuw in de eerste helft van 2020 het inzicht dat geld en bezit niets voorstellen wanneer de liefde ontbreekt. De grote Weldoener Jupiter reist in 2020 door Steenbok en dat laat voor de Leeuw een grotere omzet zien in de onderneming, salarisverhoging of beter betaalde baan.

Het is raadzaam om meer aandacht te schenken aan het beheer van je financiën. Dit jaar kan de Leeuw worden geconfronteerd met onverstandige financiële beslissingen uit het verleden, dus er zijn lessen te leren. De meeste uitgaven gaan naar onroerend goed, huis, huishoudelijke apparatuur. De zelfstandig ondernemer is productief en maakt meer winst dit jaar.  Het is echter verstandig om financiën in te zetten voor nuttige doeleinden en proberen om zoveel mogelijk te besparen. November 2020 staat in het teken van interessante financiële ontwikkelingen.

Investeringen vooral in onroerend goed zijn winstgevend in 2020. Als je hard werkt, mag je de zoete vruchten van arbeid plukken, Leeuw. Wordt niet overmoedig en gebruik dit jaar om financiën op orde te krijgen voor de beste resultaten op lange termijn.

Familie en Huis

De rode Strijder Mars marcheert nog tot 3 januari 2020 door jouw Huis van Familie en Thuis.

Het begin van 2020 staat in het teken van huis en gezin, drukte thuis, onderhoud, reparaties, opnieuw decoreren of activiteiten met familie. Leeuw heeft door de energie van Mars aan ht begin van 2020, het hele jaar de drive en energie om een woonsituatie aan te pakken en de banden met je familie aan te halen. In april 2020 kom je in het reine met een bestaande situatie en komt er rust.

In juni 2020 loopt thuis alles op rolletjes. Een mooie maand om met je familie of gezin op reis te gaan.

Neptunus in Vissen is een aanwijzing dat 2020 het jaar is van een verhuizing of renovatie. December 2020 is de maand van magische lichtjes en gezelligheid en laat een gezellig samenzijn of een gezamenlijke vakantie zien.

Gezondheid

De hemelse samenwerking van Saturnus, Pluto en Jupiter in Steenbok valt in de eerste drie maanden van 2020 in jouw Huis van Gezondheid.

Deze drievoudige conjunctie helpt de Leeuw om stress de baas te worden in je leven.

Deze krachtige energie brengt een nieuwe dagelijkse routine, een gezond dieet en ondersteunt Leeuw om negatieve gewoontes los te laten. Minder stress en minder zorgen maken over dingen die je niet kunt veranderen. Hou het simpel, maak het jezelf makkelijker! 

De Maansverduistering van 5 juli 2020 valt in jouw Huis van Gezondheid en laat de noodzaak zien van ergonomische aanpassingen op het werk, maar ook van meer ontspanning en plezier in het dagelijks leven. Minder stress! Lichaam, ziel en geest zijn één, Leeuw. Als je te weinig aandacht schenkt aan het ene, dan heeft dat zijn weerslag op het andere.

Een vaste dagroutine doet wonderen. Het jaar 2020 is een jaar met vele uitdagingen en om deze aan te kunnen, moet je fit zijn.

Advies

Januari 2020 is een maand van stilte voor de storm. Even een stapje terug  doen is verstandig om alles van een afstandje te kunnen bekijken.  Je kunt dan overzien wat je over het hoofd hebt gezien. In februari 2020 weet je precies wat je wil om gerichte toekomstplannen te kunnen maken.

De retrograde Mars in Ram van begin september tot half november 2020 kan leiden tot uitdagingen in vormen van relaties. Leeuw leert tijdens deze periode om zonder te brullen toch de koning te kunnen zijn. Juist door zich minder te profileren bereikt de Leeuw zijn of haar doel, zowel persoonlijk als professioneel.

error: Content is protected !!