Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan nog aan de westelijke sector en dat betekent dat de planeten ‘het verst’ van jou verwijderd zijn. De boodschap van de Kosmos is duidelijk: het gaat niet over jou, maar over de ander. Je hebt de medewerking van anderen nodig om je doelen te bereiken.
Er vindt er een planetaire verschuiving plaats naar de bovenzijde van de Leeuw-horoscoop.
Op naar een nieuwe cyclus waarin de buitenwereld en carrière weer belangrijk wordt.
April 2018 is een geweldige maand voor financiën, gezondheid en carrière, maar familie en je privéleven vragen wel de nodige aandacht.

Liefde en Relaties
De eerste helft van april 2018 zindert van liefde en romantiek, Leeuw. Vooral het begin van de maand voorspelt onvergetelijke momenten. Je wil niets liever dan samen zijn met je geliefde.
Samen winkelen, samen wandelen, samen gezellig uit. Maar verwaarloos je vrienden niet, want je hebt het maar wat druk met de liefde en je carrière.
Een feestje of gezellig samenzijn zou een goed idee zijn. Even bijpraten.
Vriendschappen zijn voor jou heel belangrijk. Deze maand zul je ervaren hoe belangrijk vrienden voor je zijn. Aan het eind van april 2018 zijn er namelijk vrienden die jouw zorg, liefde en aandacht heel hard nodig hebben.

Familie en Huis
De transit van Jupiter door jouw Huis van Familie en Huis brengt veranderingen in je thuissituatie. De retrograde Jupiter vraagt of jouw thuis je thuishaven is. Is het een echte weerspiegeling van wat je verlangt? De retrograde Jupiter wil een verstoorde familierelatie herstellen of op zoek te gaan naar je oorsprong. April 2018 is door de invloed van Venus een goede maand voor een nieuw interieur of om je interieur te verfraaien met mooie kleuren en geuren.
De retrograde Mercurius in Ram laat tot 14 april 2018 een goede periode zien om een studie op te pakken of samen een mooie reis te maken naar een plek waar je mooie herinneringen aan hebt.
De Nieuwe Maan van 16 april 2018 in het Huis van Reizen is ook een verwijzing naar een buitenlandse reis of er komen mensen uit het buitenland om jou te bezoeken.
De Volle Maan van 30 april 2018 valt in jouw Huis van Familie en Huis. In de komende twee weken komt er thuis iets tot voltooiing, zijn er plannen om verhuizen of er is een daadwerkelijke verhuizing dat verweven kan zijn met je carrière.

Carrière
De invloed van de rode strijder Mars in Steenbok stimuleert je ook om in deze maand om de schouders eronder te zetten. April 2018 laat een ware energieboost en fenomenale carrièreprestaties zien! Je staat in de schijnwerpers en dat vindt je maar al te fijn. Gebruik deze positieve energie in je voordeel!
In de eerste helft van april 2018 kunnen er wat obstakels zijn, maar je weet deze met charme en daadkracht om omzeilen. Je weet wat je wil en je krijgt ook wat je wil.
Saturnus en Pluto in Steenbok gaan deze maand allebei retrograde in jouw Huis van Werk.
Er komt veel werk naar je toe en de werkdruk kan soms overweldigend voor je zijn. Als je van je werk houdt, moet dat geen probleem voor je zijn. Maar als dat niet zo is, dan sla je door deze energie een andere weg in. Zelfstandige ondernemers, zakenmensen, studenten zijn succesvol, maar ook de advocatuur en reiswereld laten geweldige resultaten zien voor de Leeuw.

Financiën
Financieel gezien is april 2018 een gunstige maand.
Mercurius is jouw financiële planeet. Mercurius blijft tot 14 april 2018 nog retrograde. Je krijgt dan te maken met financiële vertraging. Jouw financiële plannen moeten dan worden aangepast. Alles op financieel gebied heeft meer tijd, meer onderzoek, meer informatie nodig. Het betekent dus uitstel, maar geen afstel! Het financieel oponthoud geeft wel ruimte om de noodzakelijke veranderingen aan te brengen in je financiële planning.
Tijdens die retrogradeperiode kan er positief nieuws zijn over een financiële kwestie die nog niet was afgehandeld of je gaat met de hulp van de juiste contacten een goede beslissing nemen over een financieel project.

Gezondheid
De eerste drie weken van april 2018 zijn gunstig voor je gezondheid, Leeuw. Jouw energiepeil ligt hoger met de energie van de Zon in het vurige Ram. Het is raadzaam om tussendoor wel je rustmomentjes te pakken. Ook een stevige wandeling in de frisse buitenlucht om te genieten van het voorjaarszonnetje. Door de invloed van de rode Strijder Mars in jouw Huis van Werk kan er echter deze maand sprake zijn van stress. Zorg voor voldoende ontspanning, Leeuw.
Een wandeling, naar de sportschool en vroeg naar bed zijn goede remedies om fit te blijven in deze drukke tijden. Maar vooral deze maand is het belangrijk dat je jezelf happy voelt. Wanneer je van alles wat minder neemt is er al heel wat gewonnen!
Wees lief voor jezelf.

Advies
April 2018 is een maand van vooruitgang boeken.
Jouw hoofd en hart zijn gevuld met energie en geweldige ideeën. Je wil zo graag vooruit en dat is goed, maar je moet wel onnodige egobotsingen zien te vermijden.
Jouw sociale leven bloeit door jouw professionele succes en je vindt die aandacht heerlijk.
Waar je wel op moet letten is dat je voldoende tijd vrijmaakt voor je vrienden en geliefden.
Je hebt je vrienden nodig. Maar vrienden hebben ook jou nodig.

error: Content is protected !!