Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan aan de bovenkant van de Stier horoscoop.
Dit is de tijd van het jaar dat je op de carrière en op wereldse doelen bent gericht, een periode van meer zelfstandigheid en persoonlijke kracht, maar wel van meer verantwoordelijkheid.
Samenwerking is altijd goed, maar het is jouw leven met jouw regels. Nu volg je, onafhankelijk van anderen, je eigen pad.
Maart 2024 staat in het teken van je sociale netwerk, vriendschappen, werk en gezondheid.

Liefde en Relaties
Op 24 februari 2024 was er een Volle Maan in Maagd (5e Huis van de Liefde, Zelfexpressie, Creativiteit, Romantiek en Plezier! Door de invloed van deze Volle Maan bloeit de liefde in de eerste helft van maart 2024. Deze Volle Maan versterkt een liefdesband, maar gaat ook over loslaten waar je geen vreugde (meer) aan beleeft.
De Nieuwe Maan in Vissen van 10 maart 2024 in het 11e Huis van Sociale Processen brengt hoop en nieuwe vriendschappen. Blijf niet thuis zitten, maar ga erop uit om mensen te ontmoeten!
Ook krijgt Stier de kans om vrienden of zakelijke contacten te overtuigen van je plannen voor een bijzonder project. Wat nu geboren wordt, gaat zich in het komende halfjaar ontwikkelen.
Saturnus in Vissen (Huis van Vriendschappen) versterkt die energie, want dat blijft een positieve flow voor teamwork of om samen met vrienden een gezamenlijk creatief of zakelijk project aan te gaan.
Geweldige tijd om te netwerken en om bekendheid te krijgen op sociale media.

Familie en Huis
De Volle Maan in Maagd van 24 februari 2024 is in de eerste helft van maart 2024 van invloed op activiteiten rondom kinderen.Het laat een prestatie zien van een kind of een kind kan zijn of haar gevoelens uitspreken en dat kan de onderlinge band versterken of beëindigen.
Door de invloed van jouw planeet Venus in Waterman tot 11 maart 2024 zijn er grote ontwikkelingen in je carrière waardoor er thuis aanpassingen moeten worden gedaan. Met Venus in Waterman voelt het alsof er veel meer mogelijk is. Er kan een idee geboren worden om de rollen binnen het gezin te herverdelen. Een nieuwe rolverdeling kan van grote invloed zijn op je gezin. Daarom is het beter om grote plannen voor nu uit te stellen en het in fases te doen.

Carrière
De eerste tien dagen van maart 2024 brengen grote veranderingen voor je carrière.
Door de invloed van Venus in Waterman is het is mogelijk dat je een nieuwe baan krijgt aangeboden of je krijgt de kans om freelance aan het werk te gaan. Met Venus in Waterman is alles mogelijk en voelt het als een bevrijding. Mercurius in Ram vanaf 11 maart 2024 maakt je ongeduldig om vooruitgang te boeken.
Pluto in Waterman in het tiende Huis van Carrière en Bestemming gaat significante veranderingen brengen in de carrière, reputatie en levenspad van Stier.
De rode planeet Mars reist tot 22 maart 2024 door Waterman, jouw Huis van Carrière en Bestemming. Deze gedreven energie versterkt de kracht van Pluto om te slagen en je doelen te bereiken. De dynamische Maansverduistering in Weegschaal van 25 maart 2024 valt in het 6e Huis van Werk, Dagelijkse Routine en Gezondheid en dat kan de aanleiding zijn tot grote veranderingen op het werk zoals het krijgen van erkenning, maar ook een reorganisatie, herscholing, afscheid van je huidige baan, een nieuwe baan, met als gevolg een nieuwe dagroutine of levensstijl.

Financiën
Maart 2024 laat een maand van financiële stabiliteit zien. Er komt voldoende geld binnen en dat geeft je een veilig geviel. Toch ben je geneigd tot impulsieve bestedingsgewoonten, want je wil jezelf graag belonen en verwennen. Financiële zekerheid is een prioriteit voor Stier, ongeacht of het nu gaat om de aankoop van onroerend goed, productiviteit op het werk of huishoudelijke artikelen. Het is raadzaam om een budgetplan op te stellen, zodat je overzicht krijgt in je inkomsten en uitgaven.
Het is raadzaam om je te richten op financiële langetermijnplanning, het verkennen van innovatieve ondernemingen en het doen van verstandige investeringen. Vertrouw bij alles wat je doet op je onderbuikgevoel en grijp de kansen die op je pad komen. Geduld en doorzettingsvermogen, maar ook het omarmen van verandering zijn de sleutels tot financieel succes.
Geef geen geld uit aan dingen die je je niet kunt veroorloven en geef niet toe aan de drang om overhaaste aankopen of investeringen te doen.

Gezondheid
Door de invloed van de Maansknopen op de polariteit Ram/Weegschaal gaat het over gezondheid, lifestyle, dienstbaarheid en werk. Deze invloed vraagt je om je grenzen aan te geven om het evenwicht te herstellen. Neem op tijd afstand als je voelt dat iets in je dagelijks leven teveel wordt.
Vanaf 21 maart 2024 gaan spiritualiteit en innerlijke ontwikkeling een grote rol spelen voor de Stier. De Maansverduistering in Weegschaal van 25 maart 2024 valt in het 6e Huis van Dagelijkse Routine en Gezondheid. Deze Maansverduistering duidt dus op veranderingen in je dagelijkse routine om gezond te blijven. Om stress te voorkomen is het goed om werk te delegeren of uit te besteden. Misschien moet je dingen loslaten waardoor er ruimte ontstaat voor ontspanning.
Het gaat over jouw gevoel van welzijn en je fysieke en spirituele gezondheid.
Verandering is nodig, vooral wanneer die verandering ook een daadwerkelijke en veilige verbetering is die beter aansluit bij jouw lifestyle, gezondheid en persoonlijke omstandigheden.

Advies
De Maansverduistering in Stier op 28 oktober 2023 sloot de verduisteringscyclus op de as Stier/Schorpioen af. Stier verbindt zich in een fase van afronding en beëindiging. Je merkt dat dingen tot een einde komen of resultaten worden zichtbaar.
In jouw streven naar maatschappelijk en professioneel succes kan het gevaar bestaan dat je overwerkt raakt of het gevoel krijgt dat anderen jou proberen te ondermijnen. Kritiek of weerstand vanuit je omgeving kan leiden tot frustratie, vertraging en blokkeert elke vooruitgang met het risico op psychische problemen en problemen thuis.
Zoek een creatieve uitlaatklep als de dingen om je heen je overweldigen.

 

 

error: Content is protected !!