Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Steenbok augustus 2017

Algemeen
De meeste planeten staan boven de horizon van de Steenbok-horoscoop. De focus ligt op jouw rol in de buitenwereld en carrière. Nu is het de tijd om vooruitgang te boeken, Steenbok.
De aanwezigheid van Jupiter in Weegschaal in jouw Huis van Carrière laat grote mogelijkheden zien in jouw carrière en in het bedrijfsleven.
Samenwerking is nog steeds de sleutel tot succes.

Liefde en Relaties
De rode strijder Mars reist tot begin september 2017 door jouw Huis van Relaties en Intimiteit. Tijdens deze periode worden relaties versterkt en problemen opgelost. In augustus 2017 ligt de focus op het versterken van de emotionele band in de relatie en het (her)vinden van intimiteit. Tijdens deze periode is de kans groter om de ware te ontmoeten of samen door te groeien naar een dieper niveau van voelen en doorvoelen. De Zonsverduistering van 21 augustus 2017 valt in jouw Huis van de Ziel en Intimiteit. In de komende zes maanden zijn er gebeurtenissen die gerelateerd zijn aan seksualiteit, geld van je partner, geboorte en dood die je diep raken.

Familie en Huis
De focus ligt op de carrière en de buitenwereld. Omdat jouw aandacht door de buitenwereld wordt opgeëist, blijft er minder tijd over voor je privéleven en familie. Om te kunnen genieten van je succes is het goed om je aandacht te verdelen en de juiste balans te vinden. Jouw huis is je veilige haven, jouw plek om bij te komen in deze hectische periode, vooral in de tweede helft van augustus 2017. Aan het eind van augustus 2017 neem je een belangrijke beslissing voor de lange termijn.

Carrière
Jupiter in Weegschaal in jouw Huis van Carrière brengt vele mogelijkheden, maar dat betekent niet dat alles volgens plan verloopt. Succes is leuk, maar heeft wel een weerslag om je privéleven en je sociale leven. Ook augustus 2017 is een geweldige maand met vele professionele mogelijkheden. Je staat in de spotlights. Een maand waarin je erkenning en bewondering oogst, vooral de tweede helft van augustus 2017 ziet er geweldig uit. Eventuele problemen met instanties weet je met natuurlijke flair op te lossen. Je weet hoe je vooruit moet plannen en dat geeft je een voorsprong op de concurrentie. Je bruist van de energie en inspiratie. Deel jouw creatieve ideeën! Het begin van augustus 2017 laat wat uitdagingen zien, maar dat stimuleert je alleen maar om nog meer sterren van hemel te plukken. De Steenbok die werkzaam is in de spirituele wereld of de dienstverlenende sector is deze maand het meest succesvol.

Financiën
De Nieuwe Maan van 23 juli 2017 viel in jouw Huis van Gedeelde Financiën. Dat betekent dat je stappen zet of schoon schip maakt met leningen, schuldsanering, hypotheken, creditcards en verzekeringen om de weg vrij te maken voor een gezonde financiële toekomst.
In februari en augustus 2017 zijn er grote financiële veranderingen door de Verduisteringen in Leeuw en Waterman. Deze tekens zijn verbonden met de Financiën van de Steenbok. Voor jezelf en je gezin bouw je aan een gezonde financiële toekomst! De Maansverduistering van 7 augustus 2017 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën. In het komende halfjaar wordt je in de gelegenheid gesteld om je financiële situatie in kaart te brengen, duidelijkheid te krijgen, financiële zaken te regelen of lopende projecten te financieren. Je gaat de zoete vruchten te plukken van eerder gemaakte financiële beslissingen. Deze periode is de kosmische poort naar een betere financiële situatie voor de lange termijn. Vanaf 23 augustus 2017 komt er verdere financiële verbetering door sociale contacten.

Gezondheid
Augustus 2017 is een gunstige maand voor je gezondheid. Belangrijk is wel een gezonde voeding. Regelmaat is het sleutelwoord! De carrière voor Steenbok staat bovenaan tijdens deze periode van het jaar. En dat betekent stress. Daarom is het goed om regelmatig te sporten om de stress te verlichten. Fietsen, zwemmen, hardlopen, het maakt niet uit wat je doet! Aan het begin van augustus 2017 zijn er wat uitdagingen en dan is het goed om een korte pauze in te lassen. Je kunt niets forceren, dus waarom zou je niet een paar dagen vrij nemen? De antwoorden komen vanzelf als je even wat afstand neemt. Luister naar de goede raad van je vrienden die je beter kennen dan wie dan ook.

Advies
De Volle Maan in Steenbok van 9 juli 2017 was de opmaat naar een halfjaarlijkse periode waarin de buitenwereld een grote rol gaat spelen. Een periode van hervormingen dat aan het eind dit jaar vorm gaat krijgen wanneer de Zon terugkeert naar Steenbok. De kans op overbelasting en stress is groot in deze periode, dus zorg voor rust en ontspanning, Steenbok. Vooral augustus 2017 vergt veel van geest en lichaam. Dus ontspanning is zo belangrijk. Sportief bezig zijn is goed om stress kwijt te raken en het verbetert ook je uithoudingsvermogen!

 

error: Content is protected !!