Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De planetaire verschuiving naar de oostelijke sector van de Leeuw horoscoop laat een periode zien van meer zelfstandigheid en persoonlijke kracht om voorwaarden voor jezelf te creëren.
De samenwerking van Venus en Mars in Leeuw is jouw planetaire motor om je doelen te behalen.
Onafhankelijkheid, persoonlijk initiatief en vrij ondernemerschap moeten hand in hand gaan met samenwerking om vooruitgang te boeken.
Een mooie maand voor de liefde en carrière, maar financiën en gezondheid eisen je aandacht.

Liefde en Relaties
De vurige invloed van Mars en Venus in Leeuw kan liefde op het eerste gezicht betekenen, een bron van euforie en intense verlangens. Het is wel van het ene uiterste naar het andere, dus je kan een liefde maken of breken!
De Volle Maan van 4 juni 2023 valt in het vijfde Huis van Liefde, Emoties en Zelfexpressie.
Deze bruisende Volle Maan kan een nieuwe liefdesverbinding of creatief project versterken of beëindigen. Een passionele romance kan vaste vormen aannemen of je gaat je creatieve talenten ten volle benutten! Je hebt het gevoel alsof er iets mist of er is een onvervuld verlangen naar iets of iemand. Misschien heb je de behoefte om jezelf te onthechten van een creatief of persoonlijk project of iemand. Het gaat erom wat jou gelukkig maakt, jouw emotionele welzijn, jouw zelfexpressie. Laat hoge verwachtingen los en doe iets waar je warme hart naar uitgaat.
De Nieuwe Maan van 18 juni 2023 kan het begin zijn van een gezamenlijk project met vrienden of gelijkgestemden. Saturnus in Vissen brengt thema’s als macht en controle door anderen of door jezelf naar boven.
Wie zijn mijn echte vrienden, met wie of welke groep kan ik dat doel bereiken? Wie kan ik vertrouwen en wie geeft mij dat vertrouwen?

Familie en Huis
De Totale Maansverduistering in Schorpioen van 5 mei 2023 is ook in juni 2023 van grote invloed op je huis en familie. In juni 2023 merk je dat gezinsleden of familieleden problemen aan de orde stellen die te maken hebben met het verleden of onuitgesproken boosheid. Het kan te maken hebben met verbondenheid met ouders, ouderen of familielid, zelfs van vorige generaties.
Het van het grootste belang dat het evenwicht tussen privéleven en carrière wordt hersteld.
Diepgaande veranderingen met een ouder familielid of gezin kan leiden tot een verhuizing, een renovatie of een vastgoed kwestie. Juni 2023 is een gunstige maand voor een reisje met je gezin of familie, net wat je nodig hebt.
In juni 2023 kan de sfeer in de familie gespannen zijn en dat heeft vooral te maken met bemoeienissen van buitenaf. Externe factoren zijn de oorzaak van disharmonie en is van invloed op de leerprestaties van kinderen.

Carrière
Stier is het 10e Huis van Carrière en Bestemming voor de Leeuw.
Door de invloed van de Nieuwe Maan in Stier van 19 mei 2023 in jouw Huis van Carrière wil je deze maand een nieuw project starten. Leeuw krijgt in juni 2023 wel te maken met tegenwind en vertraging door een meningsverschil met de directie. Je moet echt je beste beentje voor zetten om te krijgen wat je wenst.
Juni 2023 is niet gunstig voor studie, ook studenten moeten harder werken om goede resultaten te behalen.
Wel laat juni 2023 een gunstige maand zien voor zakelijke reizen.
De samenwerking van Jupiter en Uranus in Stier laat een gunstige ontwikkeling zien waardoor in de komende maanden alles soepeler gaat verlopen.

Financiën
Asteroïde Ceres blijft tot 21 juni 2023 in het Huis van Financiën en dat geeft financiële verlichting. Jupiter en Uranus samen in Stier belooft gunstige ontwikkelingen in je carrière met verbetering van je financiële situatie. Mocht je geld nodig hebben, maak dan gebruik van je charme om te krijgen wat je wenst. Kom wel met goede argumenten!
Mercurius is jouw financiële planeet. Door de invloed van Mercurius in Stier en Tweelingen blijft de financiële situatie in juni 2023 stabiel. Bestaande investeringen zullen een hoog rendement opleveren.
Investeringen die nu worden gedaan betalen zich in de tweede helft van 2023 uit. Blijf wel binnen je budget, want vanaf 28 juni 2023 reist Mercurius door Kreeft en kan er wat vertraging zijn.

Gezondheid
Ceres is van 22 juni tot 15 september 2023 in Weegschaal en dat is een mentale periode waarin ideeën en plannen van de grond komen en dat komt ten goede van je gezondheid.
Rust, gezonde voeding en ontspanning zijn noodzakelijk om fysiek en mentaal fit te blijven.
Blijf wel in beweging! Leeuw moet rekening houden dat de gezondheid te lijden kan hebben door overwerk en overprikkeling. Raadzaam is om een strakke planning aan te houden om stressvolle omstandigheden te voorkomen.
Fysieke activiteiten zijn nodig om somberheid en depressieve buien te voorkomen. Stop met roken, drugs en alcohol en alles wat schadelijk kan zijn voor je gezondheid op de lange termijn.

Advies
Mars reist van 21 mei tot 10 juli 2023 door Leeuw en dat geeft een boost van energie.
Dit is de beste periode voor het starten van nieuwe projecten en ondernemingen. Mars in Leeuw gebeurt maar eens in de twee jaar, neem zelf het initiatief en ga ervoor. Doe er je voordeel mee!
Mars krijgt vanaf 6 juni 2023 gezelschap van Venus en dat brengt het beste in je naar boven!
Het geeft jou die speciale charme om te krijgen wat je verlangt.
Blijf wel openstaan voor anderen, want je hebt elkaar nodig.
Het blijft verstandig om professionele samenwerking en interpersoonlijke relaties vertrouwelijk te houden.

 

error: Content is protected !!