Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De planetaire krachten zijn in deze periode gelijkelijk verdeeld tussen de oostelijke en de westelijke sector van de Waterman-horoscoop. Het is een periode van voorbereiding en evaluatie, van samenwerking en consensus. De Zon staat aan de westelijke helft en dat betekent dat sociale vaardigheden en aanpassingsvermogen nu belangrijker zijn.
Je moet even een stapje terug doen. De focus ligt op financiën, huis, gezin en gezondheid.
Met de retrograde Saturnus in Waterman ligt de focus op grenzen, afwijzing en uitsluiting in relaties en financiën.

Liefde en Relaties
De Nieuwe Maan van 28 juli 2022 viel in jouw Huis van Relaties. In augustus 2022 kan er daardoor iemand op je pad komen die een grote rol gaat spelen in je leven of je gaat een nieuwe stap zetten in een relatie. Denk aan een verloving of huwelijk of zakelijk samenwerkingsverband of andere vorm van samenwerking om een project van de grond te krijgen. Het is ook een periode om te visualiseren hoe je de relatie of zakelijk partnerschap vorm wil geven.
De oppositie van Venus in Leeuw en Saturnus in Waterman van 12 augustus tot 5 september 2022 kan zowel privé als zakelijk leiden tot vertragingen en beperkingen in liefdesleven en financiën. Voor Waterman zal het niet eenvoudig zijn om ‘de ware’ te vinden. Een spannende date of een romance is mogelijk, maar pas wel op. Intriges, roddel en jaloezie kunnen geluk in de weg staan. Een huwelijk of overeenkomst die in augustus en september 2022 wordt gesloten kan echter sterk en duurzaam zijn.

Familie en Huis
De drievoudige conjunctie van de Noordknoop, Mars en Uranus in Stier aan het begin van augustus 2022 kan de oorzaak zijn van onaangename en onverwachte gebeurtenissen. Opgekropte emoties komen dan op de meest ongelegen momenten aan de oppervlakte.
Stier symboliseert het Huis van Familie en Huis voor de Waterman. Vanaf 24 augustus 2022 gaat Uranus, de planeet van verandering, retrograde in Stier. In juli 2022 heb je al te maken met de pre-schaduwperiode waardoor er in jouw leven veel veranderingen plaatsvinden in huis, gezin en leefomgeving. Veranderingen vragen om aanpassing.
Hou je bij de feiten en laat je niet afleiden door de mening van derden.

Carrière
De retrograde Pluto in Steenbok laat deze maand weinig professionele en zakelijke ontwikkeling voor Waterman zien. Je moet geduld hebben. Maak je niet teveel zorgen, want binnenkort gaan er dingen voor je veranderen.
Er kunnen in augustus 2022 vertragingen en verstoringen zijn waardoor je overstuur kunt raken. Raadzaam is om uit de buurt te blijven van controverse. Steeds eerst tot tien te tellen voordat je reageert. Door Jupiter retrograde gaat alles langzamer, zoals je inkomsten, vriendschappen, relaties, ook moet je rekening houden met vertraging onderweg en miscommunicatie.
Jouw tijd komt nog wel. Je mag deze periode zien als een tijd van voorbereiding.
Augustus 2022 is een goede maand om het nog even rustig aan te doen en te genieten van welverdiende rust en vakantie.

Financiën
De retrograde Neptunus in Vissen maakt het extra moeilijk om de controle over je financiën te houden of krijg je niet de beschikking over relevante financiële informatie. Hoe meer je in deze periode waarde hecht aan bezit, hoe meer je verliest. Hoe meer je geeft, des te meer ontvang je. Door de retrograde Neptunus in Vissen komt er minder geld binnen. Je moet voorzichtig zijn met grote aankopen, financiële toezeggingen en het doen van grote investeringen.
De Nieuwe Maan in Maagd van 27 augustus 2022 valt in jouw 8e Huis van Gezamenlijke Middelen, Gezamenlijk Vermogen, belastingen, creditcards en leningen. In de loop van de maand zijn er ontwikkelingen in de financiële omstandigheden van je partner, zoals door een juridische uitspraak, uitkering of uitbetaling, bonussen en provisies. Een gunstige periode om je te richten op het opstellen van een budgetplan, spaarplan of een begroting, het voeren van zakelijke onderhandelingen of ondertekenen van contracten voor een lange termijn project in techniek of vastgoed. Een nieuwe relatie (zakelijk of privé) gaat voortvarend van start, maar kan echter struikelen over een financiële kwestie.

Gezondheid
Augustus 2022 is een maand van vakantie en welverdiende rust. Wel moet Waterman voorzichtig zijn met sporten. De wervelkolom en ledematen de longen zijn dan meer kwetsbaar.
Ook voor de rest van het jaar 2022 is het raadzaam om rustig aan te doen.
In de eerste week van augustus 2022 kan de samenwerking van de Zon en Mercurius in Leeuw heilzaam zijn voor je gezondheid.

Advies
De Volle Maan in Waterman van 12 augustus 2202 is de voorbode van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven. Het geeft jouw persoonlijkheid een geweldige boost. Je sterke wilskracht, creativiteit en de motivatie maakt de komende maand de meest productieve maand van het jaar. De tijd is gekomen om een project te voltooien. Daarbij gaat het niet zozeer over wat, maar om jouw specifieke inbreng.
Creativiteit is de sleutel om de wereld te laten zien wie je bent en wat je de wereld te bieden hebt.
Hou er wel rekening mee dat je voorlopig niet zonder de medewerking van anderen je doelen kunt bereiken.

error: Content is protected !!