Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Boogschutter maart 2017

Algemeen
Net als vorige maand staan de meeste planeten aan de onderste helft van de Boogschutter horoscoop. Boogschutter bevindt zich nog steeds in de kosmische periode van Winterslaap. Een periode van voorbereiding, plannen en bouwen, van visualisatie en dromen van de dingen die komen gaan. Een periode van voorbereiding op een drukke periode in de tweede helft van 2017. Jouw planeet Jupiter is retrograde en vormt een oppositie met Uranus in Ram in de eerste helft van maart 2017. Je wil vrijheid! De twee Verduisteringen van afgelopen maand laten in het komende halfjaar grote veranderingen in carrière en privéleven zien. Samenwerking wordt steeds belangrijker.

Liefde en Relaties
Door de invloed van Mars in Ram in jouw Huis van Liefde zijn er tot 10 maart 2017 plotselinge veranderingen in je liefdesrelatie. Ook ben je veeleisender in de liefde. Je voelt je aangetrokken tot spanning en sensatie. In een vaste relatie wil je meer vrijheid. De transit van Venus in Ram in jouw Huis van Liefde van 4 februari tot 16 mei 2017 is van grote invloed op je relaties en je liefdesleven. Hoge pieken, diepe dalen. Mercurius is jouw planeet van Relaties. Vanaf 14 maart 2017 tot 31 maart 2017 reist ook Mercurius door Ram en daarmee door jouw Huis van de Liefde! Liefde komt spontaan en verloopt onstuimig. Liefde op het eerste gezicht. Stort jezelf niet in een avontuur, Boogschutter. Wees geen hartenbreker!
De retrograde Jupiter vormt deze maand stressvolle aspecten, dus je moet veel geduld hebben met vriendschappen, in verenigingen en organisaties. Soms wil je het bijltje erbij neergooien, maar alles heeft een reden. Niets gebeurt zomaar. Door geduld te betrachten bouw je aan iets heel moois, let maar op.

Familie en Huis
De Zonsverduistering in Vissen van 26 februari 2017 laat zien dat het gezinsleven moeilijkheden kan ondervinden tijdens deze periode. De Zonsverduistering laat ook een verhuizing or renovatie zien in de komende maanden, een familiebijeenkomst of gezamenlijke vakantie. Deze Zonsverduistering heeft ook invloed op reizen, je studie, kerk of geloof. Deze Zonsverduistering kan ook de poort zijn naar een verhuizing in de komende maanden. Maart 2017 is een gunstige maand voor reparatie, renovatie verbeterprojecten in en om het huis. Dit geldt niet alleen voor het huis, maar ook voor haar bewoners! Er is werk te doen. De focus blijft op het huis en familie. Met de Zon in Ram vanaf 21 maart 2017 krijg je een vakantiegevoel.
Boogschutter bevindt zich in de magische periode van Winterslaap. De Nacht. Tijdens de nacht vindt herstel plaats en bouw je aan een nieuw begin. Gun jezelf die rust om dat fundament te bouwen. Vanaf augustus 2017 begint weer periode waarin de buitenwereld belangrijk zal zijn.

Carrière
De Zonsverduistering van 26 februari 2017 geeft in de komende zes maanden een positieve impuls aan het verloop van je carrière.
De weldadige invloed van de Noordermaansknoop in Maagd in jouw Huis van Carrière is de onzichtbare kracht achter jouw carrière. Door de invloed van Mars in Ram is de eerste helft van maart 2017 een productieve en efficiënte periode op het werk en in de eigen onderneming. Ook een goede periode om werk te vinden.
De Volle Maan in Maagd van 12 maart 2017 valt in jouw Huis van Carrière. De Volle Maan geeft jou een podium waardoor je in de aandacht komt. Een mooie gelegenheid om jezelf te profileren om vooruitgang te boeken in je carrière. De Volle Maan kan een open deur zijn naar een nieuw begin in je carrière.

Financiën
De Maansverduistering in Leeuw van 11 februari 2017 was van invloed op je financiële ontwikkelingen in de komende maanden. De Maan is de heerser van jouw achtste Huis van Gedeelde Financiën, geld van de partner, verzekeringen, belastingen en leningen. De verduisterde Maan laat de noodzaak zien van financiële koerscorrecties. Sinds de tweede helft van februari 2017 zijn er financiële strubbelingen. Er komt wel geld binnen, maar er zijn complicaties. Derden zullen altijd een grote financiële factor blijven in jouw leven.
Saturnus is jouw financiële planeet. Saturnus wordt ondersteund door Uranus, dus het gaat de goede kant op. Er komt financiële duidelijkheid en ook vastgelopen plannen worden weer vlotgetrokken. Maar de financiële uitdaging blijft. Saturnus gaat vanaf 6 april 2017 retrograde, dus hou daar rekening mee. Pas op met speculeren en teveel geld uitgeven in deze periode.

Gezondheid
In de eerste drie weken van maart 2017 is het belangrijk dat je jezelf in acht neemt, Boogschutter. Rust is het belangrijkst. Jouw hoofd en gezicht hebben de meeste aandacht nodig. Craniosacraaltherapie of een hoofdhuidmassage brengt jou weer in balans. Mars is symbolisch verbonden met het hoofd. Mars reist vanaf 11 maart 2017 door jouw Huis van Gezondheid, dus dan kun je last krijgen van hoofdpijn of huiduitslag. Zorg voor voldoende lichaamsbeweging! Venus is jouw planeet van gezondheid. Venus gaat retrograde vanaf 4 maart 2017. Tot 14 april 2017 moet je geen drastische veranderingen aanbrengen in je dieet of gezondheid. Laat jezelf goed informeren of laat een check-up doen. Volgende maand zie je alles heel anders. Rust en ontspanning zijn deze maand zo belangrijk om je energie-niveau op peil te houden. Voorkomen is altijd beter dan genezen! Houdt vast aan wat je voedt en laat alles los wat je verzwakt.

Advies
Er komt financiële duidelijkheid en ook vastgelopen plannen worden weer vlotgetrokken. Maar de financiële uitdaging blijft. Saturnus gaat vanaf 6 april 2017 retrograde, dus hou daar rekening mee. Pas op met speculeren en teveel geld uitgeven in deze periode. Maart 2017 is een maand van hard werken, instabiliteit en obstakels. Je wil vrijheid, maar het wordt je niet gemakkelijk gemaakt. Maar het versterkt je innerlijke kracht, doorzettingsvermogen en geduld.

error: Content is protected !!