Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Leeuw juni 2017

Algemeen
De kracht van de Zon in Tweelingen richt zich voor het grootse gedeelte deze maand op jouw vrienden en sociale betrokkenheid. Juni 2017 is vooral een sociale maand, een maand van interactie waardoor je stappen gaat zetten in je carrière en in de liefde.

Liefde en Relaties
De Volle Maan van 9 juni 2017 valt in jouw Huis van Liefde en Romantiek! Deze Volle Maan belooft onvergetelijke en liefdevolle momenten! In de komende twee weken krijg je door de liefde meer zelfinzicht en in een vaste relatie komt meer dynamiek. Nieuwe relaties brengen je in contact met je innerlijke ziel en helpen je in contact komen met wie je bent. Hoe het zich ook ontwikkelt, het zijn vrienden voor het leven!
Ook in een vaste relatie is er liefde in overvloed. Samen met je partner ga je uit en maak je nieuwe vrienden. De eerste helft van juni 2017 laat vele mogelijkheden zien om de liefde te ontmoeten! Geen afwachtende houding aannemen, je moet wel in actie komen, Leeuw! De kracht van de Volle Maan maakt je extra charmant en geeft je vele romantische ideeën om je geliefde te verrassen! Een nieuwe liefde heeft echter tijd nodig om tot bloei te komen. Gun elkaar die tijd.

Familie en Huis
Juni 2017 laat zien dat je druk bezit bent met je huis in te richten of met een renovatie. Je werk vraagt veel aandacht van je en je moet de balans zien te vinden tussen werk en privéleven. Ook in juni 2017 geldt dat samenwerking de sleutel is naar de beste resultaten. Deze maand leiden jouw goede ideeën tot grote veranderingen thuis. Juni 2017 is een liefdevolle maand voor familie en gezin. De Volle Maan van 9 juni 2017 laat zien dat kinderen de hoofdrol spelen. Samen leuke dingen ondernemen, maar er is ook ruimte om jouw eigen innerlijk kind te laten stralen.

Carrière
Juni 2017 laat vooruitgang zien in je carrière! Door te netwerken of je aan te sluiten bij een professionele vereniging of inkooporganisatie. Maar spiritualiteit en liefdadigheid laten ook carrièremogelijkheden zien in de loop van juni 2017. Deze maand heb je briljante ideeën en daar moet je echt wat mee doen! Die ideeën zijn van grote invloed op het verloop van je carrière. Misschien ben je deze maand niet echt bij je werk. Je bent verliefd en dan valt het mee om je gedachten erbij te houden! Liefde voedt je creatieve hart, dus het lukt je wel om toch een positieve bijdrage te leveren op het werk. Aan het eind van juni 2017 wacht er een leuke verrassing op het werk.

Financiën
Juni 2017 laat vele financiële mogelijkheden zien. Een investering aan het begin van de maand laat aan het eind van juni 2017 al resultaten zien. De meest winst wordt behaald vanuit investeringen in onroerend goed, media, bouw, technologie en handel. Ook jouw sociale netwerk en een beleggingsclub kan financieel voordelig zijn. Deze maand ga je goede doelen financieel ondersteunen.

Gezondheid
In vergelijking met de vorige maand ligt jouw energieniveau hoger. Het blijft echter belangrijk dat je regelmatig een rustperiode in acht neemt en niet door blijft gaan. Stress blijft toch een altijd aanwezige nare factor. Bewegen is deze maand het sleutelwoord! Het maakt niet uit wat je doet, zwemmen, dansen of een andere sport. Het geeft een gezonde impuls aan je leven. Je straalt wanneer je lekker in de vel zit. En dan presteer je veel beter! Heerlijk naar buiten, laat de zonnestralen jouw hart verwarmen en jouw creativiteit naar buiten brengen. Een dipje in het midden van juni 2017 is bedoeld als een kosmisch rustpuntje om jezelf weer op te laden!

Advies
Persoonlijk initiatief en hard werken gaan deze maand hand in hand. Deze combinatie levert wel de beste resultaten deze maand. De Nieuwe Maan van 24 juni 2017 brengt onderliggende problemen aan het licht. Er spelen zich dingen af achter de schermen. De tijd is nog niet rijp om met iets naar buiten te treden, dus niet je mond voorbij praten. Afwachten en niet in je kaarten laten kijken.

 

error: Content is protected !!