Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De planetaire kracht aan de bovenkant van de Vissen-horoscoop laat zien dat Vissen op carrière en wereldse doelen is gericht.
De focus in november 2022 ligt op carrière en ambities, financiën, gezondheid, onroerend goed, huis, familie en gezinsaangelegenheden.

Liefde en Relaties
Mercurius is jouw planeet van Relaties. De sensuele invloed van Mercurius en Venus in Schorpioen versterkt in de eerste helft van november 2022 verlangen naar intimiteit.
Neem geen ondoordachte beslissingen, volg de weg van het compromis en wacht rustig af. Blijf met elkaar praten! In de tweede helft van november 2022 wordt de balans weer hersteld.
en zijn er verrassende ontwikkelingen. Blijf wel alert, want er zijn kapers op de kust, waarschijnlijk iemand van wie je het niet van zou verwachten. De single Vissen is deze maand in een romantische stemming. In de tweede helft van november 2022 laat een oude liefde laat jouw hart sneller kloppen. Loop niet te hard van stapel en laat je niet van de wijs brengen. Aan het eind van november 2022 wordt de balans weer hersteld.

Familie en Huis
De Totale Maansverduistering in Stier van 8 november 2022 valt in het 3e Huis van Communicatie, Onderwijs en Directe Woonomgeving, je relatie met de buitenwereld.
Alles wat je tot nu toe als vanzelfsprekend hebt beschouwd moet opnieuw geëvalueerd worden om je meer bewust te maken van hoe je met jezelf en met anderen communiceert zoals met buren, bekenden, op school, met kennissen en naaste familieleden.
November 2022 is een lastige maand, omdat de retrograde Mars in Tweelingen weer een spanningsvierkant vormt met de retrograde Neptunus in Vissen (19 t/m 22 november 2022 exact), dus dan moeten bestaande problemen met broers en zussen, andere familieleden of buren, school of de directe woonomgeving alsnog worden opgelost. Ook kan er sprake zijn van vertraging tijdens het kopen of verkopen van onroerend goed, renovatie of verbouwing kan vertraging oplopen.
In de laatste 10 dagen van november 2022 kan een gebeurtenis een reis of familiefeestje in de war schoppen of dingen verlopen anders dan je had verwacht of gepland.
De heilzame invloed van Jupiter in Vissen tot 20 december 2022 kan leiden tot betere verhoudingen en een positieve benadering in het gezin en familie, waarbij vergeving en vriendschap een grote rol zal spelen.

Carrière
De invloed van de Zonsverduistering in Schorpioen van 25 oktober 2022 heeft een positieve uitwerking op de carrière van Vissen. Deze kosmische poort laat in het komende halfjaar grote wijzigingen in de organisatiestructuur van je bedrijf zien, mogelijk ook reizen en handel met het buitenland. De Maansverduistering in Stier (Huis van Communicatie) van 8 november 2022 brengt belangrijk nieuws, iets dat Vissen in de komende zes maanden in een geheel nieuwe richting kan brengen. Als zelfstandige is dit de beste tijd om lang geplande, ingrijpende veranderingen door te voeren of te solliciteren naar een nieuwe baan of er wordt je een baan aangeboden.
Vooral Vissen die zich bezighoudt met sport of wetenschappelijk onderzoek zijn succesvol.
De Nieuwe Maan in Boogschutter van 23 november 2022 valt in het 10e Huis van Carrière en Bestemming. Een geweldig moment voor een bedrijfsgerichte studie of om te solliciteren naar die droombaan. Met deze Nieuwe Maan wordt Vissen aangezet om zich te richten op een ongelooflijke carrièremove en plannen maken voor de toekomst. Blijf overeind en blijf vertrouwen, ook al krijg je te maken met tegenwind en vertraging. Met de Volle Maan in Boogschutter van 4 juni 2023 zie je wat er allemaal veranderd is.

Financiën
November 2022 gaat niet de boeken in als de meest gunstige financiële maand van 2022. In november 2022 blijkt maar weer dat een financiële reserve geen overbodige luxe is.
Er kan sprake zijn van ontslag of reorganisatie binnen het bedrijf waar je werkt en dan vooral voor de Vissen die direct betrokken zijn bij de totstandkoming van financiële documenten of financieel aansprakelijk zijn op de werkvloer. Jupiter retrograde kan in november 2022 de optimistische sfeer wat temperen. Het kan zijn dat je ontdekt dat je te goed van vertrouwen bent geweest of dat er financiële obstakels zijn.
De invloed van Jupiter in Ram in het Huis van Financiën heeft tussen 10 mei en 28 oktober 2022 voor voldoende inkomsten gezorgd waardoor er een buffer is ontstaan om eventuele financiële problemen op te vangen. Ook al gaat het nu niet zo geweldig, troost je met de gedachte dat Jupiter vanaf 21 december 2022 weer terugkeert in Ram en daar zal blijven tot 16 mei 2023.

Gezondheid
Door de invloed van Saturnus in Waterman in het 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten is de verleiding groot om je terug te laten vallen in een slachtofferrol, depressiviteit of een nonchalante houding aan te nemen.Door de invloed van Saturnus in Waterman is de verleiding groot om je terug te laten vallen in een slachtofferrol, nonchalante houding of depressiviteit. Saturnus in het 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn is een ‘prenatale periode’ om jezelf terug te trekken en voor te bereiden op de wedergeboorte, zoals een vlinder wachtend in haar cocon.
Dit is dus een periode tot begin maart 2023 om oude onverwerkte problemen op te lossen, afscheid te nemen van ongezonde relaties of tijdrovende en vruchteloze projecten die niets opleveren. Alles wegdoen waar je niet gelukkig van wordt om dichter bij je spirituele zelf te komen in aanloop naar de volgende fase van je leven.
Vanaf november 2022 verbetert en stabiliseert de fysieke en mentale conditie van Vissen en dat kan te maken hebben met goed nieuws in de familie of het gezin.
Neptunus in Vissen gaat vanaf 4 december 2022 weer direct en vanaf dat moment komt de energie weer terug.
Een gezond dieet en regelmatig te sporten is raadzaam om je mentale en fysieke conditie te verbeteren.

Advies
Met de retrograde Mars in Tweelingen vanaf 30 oktober 2022 (blijft retrograde tot 11 januari 2023), heeft Vissen behoefte aan rust en introspectie en wil zich dan terugtrekken op veilige grond om te mediteren. Vissen kan zich dan overweldigd worden en minder energie hebben bij het uitvoeren van dagelijkse taken. Tijdens die periode van Mars retrograde moet Vissen meer aandacht besteden aan gezondheid en het delegeren van taken op het werk.

error: Content is protected !!