Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Weegschaal juni 2017

Algemeen
Juni 2017 is een positieve maand van bewondering, plezier en aandacht voor de Weegschaal! Deze maand vindt er belangrijke planetaire verschuiving plaats. Bijna alle planeten bevinden zich nu aan de bovenzijde van de Weegschaal-horoscoop en dat betekent dat de nadruk in de komende maanden op carrière en buitenwereld zal liggen. Ook vindt er een verschuiving plaats van samenwerking naar onafhankelijkheid.

Liefde en Relaties
Deze maand ben je minder gefocust op de liefde doordat je het zo druk hebt op je werk of met je studie. Als Weegschaal weet je als geen ander toch voldoende tijd vrij te maken voor je partner. In juni 2017 is het mogelijk dat een oude liefde je relatie kan verstoren. De single Weegschaal kan deze maand verliefd worden op een zakenrelatie, een collega of zelfs de baas! Een liefde kan opbloeien tijden een zakelijke bijeenkomst of bedrijfsfeestje. Aan het begin van de maand ben je niet te stuiten. Jouw bijzondere uitstraling werkt als een magneet! Juni 2017 is een geweldige maand om samen met je vrienden te zijn, een feestje te vieren of samen ergens heen te gaan. Jouw spontaniteit wordt beloond met veel liefdevolle aandacht en romantische momentjes.

Familie en Huis
Juni 2017 is een van de meest gelukkige maanden van het jaar. Je straalt en wil genieten van het leven. Thuis organiseer je een feestje en je nodigt familie en vrienden uit om het leven te vieren.
De Volle Maan van 9 juni 2017 laat een kort reisje zien om op bezoek te gaan bij familie of vrienden om bij te praten of je krijgt thuis zelf bezoek! Ook is juni 2017 een mooie maand om alleen of met je gezin op vakantie te gaan. In juni 2017 vindt je het heerlijk om jezelf te verdiepen in een spiritueel boek. Juni 2017 is een heerlijke hartelijke maand waarin je het fijn vindt om vrienden bij jou thuis te ontvangen! Halverwege de maand heeft een familielid of vriend jouw hulp nodig en je biedt je hulp maar wat graag aan. Er is niets wat je te veel is.

Carrière
Juni 2017 is een veeleisende en drukke maand voor wat betreft je carrière. In de eerste helft van juni 2017 is er een verrassend nieuwtje op je werk. In de eerste helft van juni 2017 wordt jouw expertise gevraagd bij het oplossen van een probleem op het werk. Dat doe je maar al te graag en jouw oplossing wordt met belangstelling gevolgd! De Nieuwe Maan van 24 juni 2017 valt in jouw Huis van Carrière. Het planetaire recept voor nieuw succes in je carrière! Een belangrijk project waar je een tijdje geleden mee bent begonnen ziet dan het levenslicht. In ieder geval gaan er deuren voor je open. De Nieuwe Maan verhoogt ook je kansen op de arbeidsmarkt en goede studieresultaten.

Financiën
In de eerste drie weken van juni 2017 zijn er financiële strubbelingen, maar vanaf de laatste week van juni 2017 komt er verbetering in de financiële situatie. Er komt in ieder geval voldoende geld binnen om leuke dingen te doen zoals reizen en feestjes. De laatste week van juni 2017 is de beste periode om een investering te doen en te winkelen.

Gezondheid
In de tweede helft van juni 2017 moet je wat gas terug nemen, Weegschaal. Je bent zo druk bezig dat je vergeet om tijd te nemen voor jezelf. Zorg voor een goede voeding en sla geen maaltijden over. Vooral het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag en mag niet worden vergeten, ook al heb je het zo druk! Jouw energiepeil ligt hoog deze maand. Je bent heel onrustig en dat betekent dat je moeilijker in slaap kunt komen. Lees een goed boek voordat je gaat slapen en zet de TV en mobiel uit. Je zult zien dat je beter kunt slapen. Maak regelmatig een wandeling na het avondeten.

Advies
Deze maand ben je onrustig. Vooral in de laatste week van juni 2017 ben je rusteloos, omdat je zo hoog in je energie zit. Ga dan bewegen, ga er even uit. Maak een wandeling voor de tuinen van Moeder Natuur die zich nu laat zien in al haar pracht en praal.
Met de Zon en Mercurius in Tweelingen zijn de eerste drie weken van juni 2017 geschikt om op reis te gaan. Ook verschaft een mooi spiritueel boek of studie je nieuwe inzichten en voert je mee op een vliegend tapijt naar onbekende horizonten.

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!