Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Er vindt deze maand een belangrijke planetaire verschuiving plaats, Leeuw. De planeten bewegen zich steeds verder naar de bovenzijde van de Leeuw-horoscoop.
Op naar een nieuwe cyclus waarin de buitenwereld en carrière weer belangrijk wordt!
Maart 2018 laat een gunstige maand zien voor je carrière, relatie en financiën.

Liefde en Relaties
De maand maart 2018 is een supersensuele maand van liefde en romantiek voor de Leeuw. De rode strijder Mars reist nog tot 17 maart 2018 door jouw Huis van Liefde en Romantiek. Mars staat in de eerste helft van maart 2018 garant voor spannende ontmoetingen, gezelligheid en romantische uurtjes. Maar het kan er ook heftig aan toe gaan, want je bent bereid te vechten als een leeuw voor de liefde en je wil liefhebben koste wat kost.
De Zonsverduistering van 15 februari 2018 in het Huis van Relaties was de kosmische poort naar een nieuw zakelijk partnerschap of liefdesrelatie of het verbreken daarvan.
De Zon door Vissen richt zich tot 20 maart 2018 op de één op één relatie, de diepgang en het delen van intimiteit. Door het delen van je gevoelens draag je de liefde naar een hoger niveau.

Familie en Huis
Het dierenriemteken Leeuw wordt geregeerd door de Zon. Daarom was de Zonsverduistering van 15 februari 2018 in jouw Huis van Relaties van grote betekenis.
Deze kosmische gebeurtenis laat in het komende halfjaar grote veranderingen zien in je familie.
Mars in Boogschutter leidt tot 17 maart 2018 tot een opstandige sfeer thuis. Geef elkaar de ruimte. Ook jij hebt ruimte nodig.
De retrograde Mercurius in Ram vanaf 23 maart tot 14 april 2018 laat een goede periode zien om een studie op te pakken of een mooie reis te maken naar de plek waar je goede herinneringen aan hebt.

Carrière
Jouw enorme dosis creatieve energie is in de eerste helft van maart 2018 jouw geheime wapen tot succes! Een aangename sfeer op de werkplek is belangrijk om met hart en ziel er tegenaan te gaan. Jouw sociale leven bloeit en ook zakelijk gezien ben je druk aan het netwerken.
De invloed van de rode strijder Mars in jouw Huis van Werk en dagelijkse routine van 18 maart tot 16 mei 2018 stimuleert je om de schouders eronder te zetten. Een drukke, productieve en efficiënte periode met vele mogelijkheden om werk te vinden of een situatie op het werk te verbeteren. Een gunstige periode om te solliciteren! Jouw enthousiasme kan echter tot afgunst leiden bij collega’s en medewerkers die bang zijn voor veranderingen of jouw enthousiasme als een bedreiging ervaren. Samenwerking is echter de sleutel tot succes, dus weet tijdig een stapje terug te doen. Waardigheid is een teken van kracht. En dat siert jou als Leeuw. Je hoeft niet altijd te brullen om indruk te maken.

Financiën
Tot 20 maart 2018 reist de Zon in Vissen door jouw Huis van Gedeelde Financiën.
In de eerste drie weken van maart 2018 krijg je te maken met de inkomsten van derden zoals je huwelijkspartner, zakelijk partner of geliefde. Je mag rekenen op de financiële steun van je partner, sociale netwerk of van instanties.
De Volle Maan van 2 maart 2018 valt in jouw Huis van Financiën. Deze maand komt er meer geld binnen door loonsverhoging, andere baan of meer omzet in je onderneming.
De Nieuwe Maan van 17 maart 2018 valt in jouw Huis van Gezamenlijke Middelen, belastingen, creditcards en leningen. In de loop van de maand zijn er financiële ontwikkelingen zoals door een juridische uitspraak, uitkering of uitbetaling, bonussen en provisies. Een gunstige periode om je te richten op het opstellen van een budgetplan, spaarplan of een begroting, het voeren van zakelijke onderhandelingen of ondertekenen van contracten voor een lange termijn project. Een nieuwe relatie (zakelijk of privé) gaat voortvarend van start, maar kan echter struikelen over een financiële kwestie. Mercurius gaat vanaf 23 maart 2018 tot half april 2018 retrograde, dus tijdens die periode kan er positief nieuws zijn over een financiële kwestie die nog niet was afgehandeld of je gaat met de hulp van de juiste contacten een goede beslissing nemen over een financieel project.

Gezondheid
In de eerste drie weken van maart 2018 kun je last hebben van vermoeidheid.
Vanaf 21 maart 2018 komt de energie door de Zon in Ram als bij toverslag weer terug.
Door de invloed van de rode Strijder Mars kan er echter vanaf 18 maart 2018 sprake zijn van stress. Zorg voor voldoende ontspanning, Leeuw. Een stevige wandeling, naar de sportschool en vroeg naar bed zijn goede remedies om fit te blijven in deze drukke tijden.
Gebruik je energie verstandig en geef het niet weg.

Advies
De planeten bewegen zich steeds verder naar de bovenzijde van de Leeuw-horoscoop en dat betekent dat er een periode komt waarin persoonlijke kracht en onafhankelijkheid belangrijk zullen zijn. Hou er rekening mee dat alle planeten nog aan de westelijke helft van de horoscoop staan.
De Leeuw heeft anderen nodig bij het bereiken van maatschappelijke doelen. Ook al wil je alles op eigen houtje doen, je kunt in deze periode niet om de ander heen.
De boodschap van de Nieuwe Maan van 17 maart 2018 is duidelijk: Richt je alleen op het essentiële en bezuinig waar mogelijk. In je eigen onderneming moet je de vinger aan de pols houden voor wat betreft onbetaalde facturen, zowel van debiteuren als van crediteuren.

error: Content is protected !!