Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Leeuw juli 2017

Algemeen
Juli 2017 is zeker geen verkeerde maand, Leeuw. Maar veel blijft wel bij hetzelfde. Je gaat daarom zelf op zoek naar de grote verleiding. Het verlangen is soms mooier dan het bezitten.
En deze wijze les zul je deze maand leren, Leeuw!

Liefde en Relaties
Juli 2017 loopt niet echt over van liefde. Een bestaande relatie krijgt te maken met uitdagingen. Hierdoor is het raadzaam om geen grote beslissingen te nemen over je relatie. Niets overhaasten, vooral deze maand niet. De vrijgezelle Leeuw kan niet wachten om de liefde te ontmoeten, maar de liefde moet wel van twee kanten komen. Ook hier moet je geduld hebben, Leeuw. Liefde laat zich niet dwingen! In een vaste relatie is er veel geduld en een vleugje spanning nodig om het vuurtje brandend te houden. Jouw inspanningen worden aan het eind van juli 2017 beloond!

Familie en Huis
Juli 2017 is een maand waarin de nadruk ligt op je carrière en maatschappelijke doelen. Hierdoor schuiven familieproblemen naar de achtergrond. Echter, emotionele stabiliteit en harmonie in de familie zijn de pijlers onder een succesvolle carrière. Ook deze maand moet je de balans zien te vinden tussen werk en privéleven. Samenwerking is de sleutel naar de beste resultaten. Deze maand kan heel hectisch en onrustig voor je zijn. Ga discussies thuis zoveel mogelijk uit de weg. Praat liever met elkaar. Richt je huis in met mooie zachte kleuren. Mooie muziek en kaarslicht geven je de rust in jouw veilige thuishaven!

Carrière
Juli 2017 is een hectische, maar succesvolle carrièremaand voor de Leeuw. Bedrijfsgerichte opleidingen en zakenreizen vormen een belangrijk onderdeel deze maand. Juli 2017 is ook een gunstige maand om een passende baan te vinden of de juiste man of vrouw te vinden voor de openstaande vacature binnen je bedrijf. De eerste helft van juli 2017 ziet er het meest gunstig uit voor je carrière. Vernieuwing is het thema deze maand. Een nieuwe baan, nieuwe ervaringen op het werk, nieuwe collega’s en klanten. In een vaste baan kun je de sleur van de dag doorbreken door aan de werkdag nieuwe elementen toe te voegen! Laat de auto staan en pak de fiets. Neem de trap in plaats van de lift! Verander je werkroutine of zet je bureau op een mooi plekje voor het raam! De kleinste verandering kan al een wereld van verschil maken.

Financiën
De planeten zijn de Leeuw in juli 2017 financieel gunstig gezind! Vanaf 26 juli 2017 reist Mercurius door jouw Huis van Financiën. Neem dan een belangrijke financiële beslissing voor die investering. Een goede analyse vooraf geeft de allerbeste resultaten, dus geen ondoordachte investeringen doen. Het is raadzaam om je budget goed te bewaken. Blijf waakzaam! Ook al komt er geld binnen, wil nog niet zeggen dat het altijd zo blijft. Mercurius gaat in augustus 2017 retrograde in jouw Huis van Financiën. Zorg dat voor die periode je financiële zaken geregeld zijn en dat er een financiële buffer is.

Gezondheid
Deze maand is het belangrijk dat je regelmatig beweegt! Ook een goede en uitgebalanceerde voeding is essentieel. Vanaf 23 augustus 2017 betreedt de Zon het dierenriemteken Leeuw. Dat betekent dat jouw gezondheid in de loop van juli 2017 beter wordt. Je vitaliteit wordt dus sterker. Zorg voor voldoende ontspanning, Leeuw en vermijdt zoveel mogelijk conflicten. Geen maaltijden overslaan! Probeer deze maand eens wat anders zoals een andere vorm van sport.

Advies
De Nieuwe Maan van 23 juni 2017 valt in jouw Huis van Persoonlijkheid! Het begin van jouw persoonlijke nieuwe zonnecyclus. Jouw universele zonnecyclus is in haar groeiende fase. In ieder geval, van harte gefeliciteerd met je nieuw Zonnejaar, Leeuw! Tijdens deze periode van het jaar ben jij aan de bal om jouw leven inhoud te geven zoals jij dat wil. In deze periode kleuren onafhankelijkheid en gewaagde acties je leven. Maar je hebt het gevoel dat je beperkt wordt en dat het allemaal niet zo snel gaat als je zou wensen. Door de retrograde Saturnus gaat alles wat langzamer en wil je alles perfect doen, maar er is wel vooruitgang en stabiliteit. Maak plannen en zoek naar vormen van samenwerking. Maak een tussentijdse balans op, Leeuw.

 

error: Content is protected !!