Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Schorpioen maart 2019

Algemeen
De planetaire krachten bevinden zich ook in maart 2019 nog aan de Nachtkant van de Schorpioen-horoscoop. De Nachtkant gaat over emotioneel welzijn, innerlijke wereld, familie en huiselijke activiteiten. Winterslaap! Tijdens deze Winterslaap bouw je aan een nieuw fundament dat vanaf het voorjaar 2019 jouw maatschappelijke doelen weer zal dragen.
Door de retrograde Mercurius gaat het over heroverwegen en verbeteringen aanbrengen voor het bereiken van later succes.
De focus in maart 2019 ligt op het welzijn van je familie en gezin, samenwerking, onderwijs en studie.

Liefde en Relaties
De Volle Maan van 19 februari 2019 viel in jouw Huis van Vriendschappen, groepen en organisaties. Met deze Volle Maan is iets in je sociale kring tot voltooiing gekomen, iets wat is gevierd of is betreurd. Van 5 tot 28 maart 2019 is Mercurius retrograde in Vissen en laat een dipje zien in je liefdesleven en in de zakelijke relatie. Er is oud zeer dat moet worden opgelost.
De Nieuwe Maan van 6 maart 2019 in het Huis van de Liefde is de kosmische poort naar een nieuwe sociale periode. Het kan ook het begin zijn van een langdurig zakelijk partnerschap of de bestendiging van een liefdesrelatie of het vinden van de ware liefde!
De single Schorpioen vindt de liefde op het werk of tijdens een symposium, beurs of zakelijke bijeenkomst.

Familie en Huis
Door de invloed van de Nieuwe Maan van 6 maart 2019 spelen je kinderen of kinderen in je directe omgeving een positieve rol.
De verschuiving van Uranus naar Stier vanaf 7 maart 2019 kan in je gezin en familie leiden tot confrontaties die te maken hebben met school, studie, communicatie of vervoer.
Venus in Waterman reist van 2 maart tot 26 maart 2019 door jouw Huis van Familie en Huis. Door de invloed van Venus in Waterman heb je zin om je huis opnieuw in te richten of te verfraaien. Schorpioen wordt gesteund door familieleden en dat betekent dat problemen worden uitgepraat en opgelost. Door de invloed van de intense energie van Pluto driehoek Mars behoren problemen in de tweede helft van maart 2019 al snel tot het verleden.

Carrière
De reis van Uranus in Ram door jouw Huis van Werk heeft in de afgelopen zeven jaar jouw houding ten aanzien van werk veranderd. Een nieuwe baan met meer vrijheid, ook veranderingen in je dagelijks leven door minder verplichtingen. Het kan zijn dat je een nieuw carrièrepad of nieuwe baan hebt gekozen of als zelfstandig ondernemer aan de slag bent gegaan. Aan het begin van maart 2019 loop je met je hoofd in de wolken en kun je op je werk wat afgeleid zijn. Je hebt je hart verloren, maar wel je hoofd erbij houden! Schorpioen bevindt zich nog in een voorbereidende periode voor wat betreft de carrière. Dit is een goede periode voor archivering, opruimen, boekhouding en belastingaangiften. Voorbereiding. Alles eerst goed op poten zetten!
Jupiter in Boogschutter laat carrièreontwikkelingen zien die van invloed zijn op je privé-leven. Maart 2019 is door Mercurius retrograde in Vissen geen gunstige maand voor zakenreizen.

Financiën
Jupiter is de planetair heerser van Boogschutter en daarmee jouw planeet van Financiën!
Jupiter in Boogschutter reist tot begin december 2019 door jouw Huis van Financiën.
Deze ijzersterke positie van Jupiter is een productieve en winstgevende periode voor de Schorpioen. Mercurius is ook een belangrijke financiële planeet voor Schorpioen.
Van 5 tot 28 maart 2019 is Mercurius retrograde in Vissen. Er kunnen in maart 2019 dus financiële strubbelingen zijn die te maken hebben met een romance of oud zeer dat moet worden opgelost.
Vanaf 21 maart 2019, de Lente Equinox, komen de beste financiële kansen waarmee je in de gelegenheid komt om investeringen of besparingen te doen.
Over het algemeen is maart 2019 een gunstige financiële maand waarbij je ondersteuning krijgt van familieleden, vrienden en de overheid.

Gezondheid
Uranus verlaat begin maart 2019 jouw Huis van Gezondheid. In de afgelopen zeven jaar heb je veranderingen aangebracht in je dagelijks leven om je gezondheid te verbeteren.
Belangrijk is dat het zo blijft! Een gevarieerde voeding, ontspanning en voldoende beweging is cruciaal om gezond en fit te blijven en stress de baas te blijven. Creativiteit is de gouden sleutel deze maand met Mercurius retrograde in Vissen. Los deze maand ook problemen op met een geliefde, want relaties zijn een integraal onderdeel van je gezondheid.
De Volle Super Maan in Weegschaal van 21 maart 2019 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten. Er breekt een periode aan van rust, ontspanning en meditatie. Tijd om slaap in te halen of een korte vakantie in te lassen. Ontspan jezelf en geef je over aan mooie dromen.

Advies
Op 20 maart 2019 is Mars driehoek Pluto en met deze krachtige, gerichte en directe energie weet je precies de juiste woorden te vinden of de juiste dingen te doen om doelen te behalen!
Door deze energie durf je meer, wek je vertrouwen en maak je indruk. Grote kans dat je met deze gepassioneerde energie vanaf de Lente-Equinox de liefde van je leven voor je weet te winnen of grote sprongen voorwaarts gaat maken!

error: Content is protected !!