Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Jaarhoroscoop Stier 2017

Algemeen
De Grote Weldoener Jupiter reist tot 10 oktober 2017 door Weegschaal. Jouw persoonlijke planeet Venus is ook de heerser van Weegschaal, dus deze transit is van grote invloed op jouw persoonlijke leven. De algemene horoscoop voor 2017 laat door Jupiter in de eerste negen maanden van 2017 voornamelijk werk-gerelateerde kansen zien voor de Stier. Relaties en zakelijke partnerschappen stellen de Stier in de eerste helft van het jaar danig op de proef.

Liefde en Relaties
Laten we kort zijn: De eerste helft van 2017 verloopt moeizaam.
Jouw persoonlijke planeet is Venus. In de eerste helft van 2017 reist Venus door Vissen en Ram. Venus is retrograde in Ram van begin maart tot half april 2017 waardoor relaties voor de Stier op de proef worden gesteld. Een ex kan je pad kruisen. Het gaat om vrijheid binnen relaties en onrealistische verwachtingen die je koestert over een relatie. Professioneel gezien duidt dit op een zakelijk partnerschap of belangrijke financiële samenwerking. Een beëindiging van een relatie is voor beider voordeel. Het relatiethema in 2017 is ook de bron van problemen. In de vaste relatie, huwelijk, familie of in het bedrijfsleven is er sprake van bezitterigheid, jaloezie, wrok en beschuldigingen. Door de relatie wordt met jezelf geconfronteerd en wordt je een meedogenloze spiegel voorgehouden. Mercurius is jouw planeet van de Liefde. Mercurius is in de tweede helft van augustus 2017 tot begin september 2017 retrograde in jouw Huis van Liefde. Er kunnen problemen zijn met je geliefde of er komt een ex op je pad of je hebt moeite met het uiten van liefde. De tijd is daar om te werken aan je relatie. Vanaf 6 september 2017 tot 22 oktober 2017 reist Mars door jouw Huis van Liefde. De liefde keert weer terug in je leven. Liefde is luchtig en vluchtig. Je bent dan aanhankelijk, expressief en romantisch. De Grote Weldoener Jupiter reist vanaf 11 oktober 2017 tot 8 november 2018 door jouw Huis van Relaties. Deze transit duidt op betere samenwerking en laat groei zien in een vaste relatie en wederzijdse betrokkenheid aan het eind van het jaar. Vanaf dat moment komt er diepgang en bestendiging in een relatie zoals een verloving, huwelijk of duurzaam zakelijk partnerschap.

Carrière
Het jaar 2017 is een carrièrejaar. Wel een jaar met pieken en dalen. Je hebt Jupiter aan je zijde, maar je moet zelf wel je kansen pakken. Niet iedereen is te vertrouwen dit jaar en je krijgt te maken met tegenwerking. Geduld en je eigen pad te volgen. Tot en met 10 oktober 2017 reist Jupiter door jouw Huis van Werk. Tijdens die periode komen er betere arbeidsomstandigheden, kun je beter presteren op het werk, is er meer kans op werk en vindt je het fijn om te werken. De beste kansen op het vinden van een baan is voor de Stier tussen juni en oktober 2017. Mars neemt vanaf eind oktober 2017 het stokje over van Jupiter. Mars reist tot 9 december 2017 door jouw Huis van Werk. Een geweldige productieve periode op het werk! De Verduisteringen van augustus 2017 zijn van invloed op je carrière en je privéleven. De gedeeltelijke Maansverduistering in Waterman van 7 augustus 2017 valt in jouw Huis van Carrière. Deze kosmische poort duidt op de realisatie van een project of culminatie van een periode van hard werken en studie. Nu kun je de vruchten van succes gaan plukken. Als je het tegengestelde ervaart, is het de hoogste tijd om in het komende halfjaar veranderingen aan te brengen om je trein op het juiste spoor te krijgen. De pijlers onder een succesvolle carrière zijn een gelukkig en stabiel privéleven. Tot en met 10 oktober 2017 zorgt Jupiter in Weegschaal voor betere samenwerking en harmonie in professionele relaties. De invloed van Mars staat vanaf eind oktober 2017 tot begin december 2017 garant voor meer productiviteit en zin om te werken. Samenwerking is de sleutel in 2017 tot maatschappelijk en professioneel succes.

Financiën
Mercurius is jouw planeet van Financiën. Mercurius is retrograde van 9 april tot 2 mei 2017 en dat betekent dat bestaande financiële kwesties aan de orde komen. Verstandig budgetbeheer is raadzaam. In de eerste helft van 2017 kunnen financiën dus een issue zijn. Mars reist door jouw Huis van Financiën van eind april 2017 tot begin juni 2017. Tijdens die periode komt er meer geld binnen door een nieuwe baan of meer omzet in je onderneming. Besparingen in je onderneming zorgen ervoor dat je over voldoende geld kunt beschikken dit jaar. De verleiding bestaat dat je bereid bent om meer geld uit te geven dan er binnenkomt, dus het is aan jou en je eigen situatie hoe je dit jaar gaat afsluiten.

Familie en Huis
De penumbrale Maansverduistering en totale Zonsverduistering in Leeuw van februari en augustus 2017 laten belangrijke ontwikkelingen in jouw privéleven, huis en familie zien. Deze astrologische gebeurtenissen vragen om schoon schip te maken met oude pijn uit het verleden en te werken aan een stabiele thuissituatie. Het jaar 2017 is het jaar van hereniging en oplossing. De aanwezigheid van Mars in jouw Huis van Familie en Huis van 21 juli 2017 tot 5 september 2017 duidt op vooruitgang, activiteiten thuis zoals een verhuizing of verbouwing. De Maansverduistering van februari 2017 laat een oplossing zien van problemen betreffende je huis of gezin. De onderlinge sfeer en woonsituatie gaat verbeteren in de loop van 2017. Vanaf september 2017 komt hier verbetering in. Er komt ruimte om je te richten op het maken van verbeteringen aan je huis of woonsituatie, het versterken van familierelatie en gezinssituatie. Aan het einde van het jaar kunnen de slingers uit vanwege een huwelijk of verloving.

Gezondheid
Venus is ook jouw planeet van Gezondheid. Venus is retrograde in de eerste helft van april 2017 waardoor je geconfronteerd wordt met onbewuste problemen en oude kwesties. Je beseft wat je hebt gemist en wat je beter los kunt laten. Je kunt door de invloed van Uranus in Ram een sterke drang krijgen om alles los te laten wat je niet meer dient in dit leven. De kans op depressie is groot wanneer problemen in je carrière onopgelost blijven. Ook in 2017 reist Uranus door jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn. Hierdoor ervaar je remmingen en wil je losbreken, maar je bent er tegelijkertijd bang voor. Dus je onderbewustzijn wordt het hele jaar constant geprikkeld. Mars reist van 11 maart tot 21 april 2017 door Stier en dat geeft je een energieboost, ook meer mentale energie om je te focussen op nieuwe ideeën en toekomstige plannen. Door alles van de zonnige kant te bekijken blijf je fit en gezond en lijken problemen minder groot.

Advies
De rode planeet Mars reist van 11 maart tot 21 april 2017 door Stier. Mars geeft energie en moed, dus dat zijn de beste maanden om met een persoonlijk project te beginnen. Mars is om de twee jaar in jouw teken, dus laat deze kans niet voorbijgaan en zet de nodige stappen. Jouw planeet Venus is retrograde van 4 maart tot 14 april 2017. Dit kan een remmende werking hebben op je plannen. Geef de moed niet op! Oude problemen duiken in deze periode op om schoon schip te maken voordat je met het nieuwe kunt beginnen. De retrograde Mercurius in Stier duidt in de eerste helft van april 2017 op financiële uitdagingen. Vanaf mei 2017 ben je van de retrogradeperiodes af en gaat het de goede kant op. Plannen die je eerder dit jaar hebt gemaakt kunnen dan in gang worden gezet. Samenwerking wordt dan wel een voorwaarde tot succes.

error: Content is protected !!