Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Boogschutter juni 2019

Algemeen
De Zon in Tweelingen in jouw Huis van Relaties laat zien dat samenwerking, flexibiliteit en sociale vaardigheden een grote rol spelen deze maand. Juni 2019 staat grotendeels in het teken van verwerking, maar is ook een maand van onverwachte veranderingen en uitdagingen.
Juni 2019 wordt een spirituele maand voor de Boogschutter waarin je op zoek gaat naar jezelf.
De Volle Maan van 17 juni 2019 valt in jouw Huis van Persoonlijkheid. De nadruk ligt niet zozeer op wat je doet, maar meer op de persoon die je bent. Religieuze overtuigingen worden deze maand uitgedaagd, maar wat de uitkomst ook is, alle dingen moeten positief worden opgevat.

Liefde en Relaties
Je sociale leven bloeit in juni 2019. Een maand van ontmoetingen en hete maken van nieuwe vrienden. De Nieuwe Maan van 3 juni 2019 valt in jouw Huis van Relaties. Vanaf dit moment kan er iemand op je pad komen die een grote rol gaat spelen in je leven of je gaat een nieuwe stap zetten in een relatie. Denk bijvoorbeeld aan een verloving of huwelijk, zakelijk samenwerkingsverband of andere vorm van samenwerking om een project van de grond te krijgen. De single Boogschutter krijgt vele mogelijkheden om de liefde te vinden, want er zijn feestjes en sociale bijeenkomsten. Vanaf 9 juni 2019 stijgen je kansen met Venus in Tweelingen! Boogschutter is dan op zoek naar een romance, maar wel zonder verplichtingen. Liefde is deze maand te vinden op de werkplek, in het buitenland of gezondheidsinstelling. In de vaste relatie kan er onrust zijn, omdat jullie totaal verschillende opvattingen hebben. Ook in de zakelijke relatie valt het niet mee om het ene met het andere te verenigen of tot wederzijds begrip te komen en moet de weg van consensus worden bewandeld.

Familie en Huis
Juni 2019 is een maand van onrust als gevolg van onderlinge meningsverschillen.
In de familiesituatie komt iets aan het licht dat al lange tijd verborgen werd gehouden.
Juni 2019 staat in het teken van het verleden. Vanaf 21 juni 2019 gaat Neptunus retrograde in jouw Huis van Familie en Privé-leven. Ervaringen uit het verleden zijn van invloed op je heden, ervaringen met je ouders, je familie, school of huiselijke omstandigheden.
Door de invloed van de retrograde Neptunus ga je op zoek naar huis, naar je verleden, je familiegeschiedenis of op zoek naar het ideaalbeeld van wat “ thuis” zou moeten zijn. Neptunus retrograde leert je dat jouw “thuis” is waar jouw ziel woont. Tijdens deze retrogradeperiode van Neptunus zou een vorm van therapie inzicht kunnen bieden zoals Familieopstellingen.

Carrière
Uranus in Stier in jouw Huis van Werk laat ook in juni 2019 veranderingen zien in je dagelijkse routine en op de werkplek. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, een baan die je meer vrijheid biedt of meer vrijheid in je dagelijkse leven, dan komt er vanzelf iets op je pad wat bij je past. Juni 2019 laat zien dat succes kan worden bereikt door samenwerking, maar je bent ongeduldig en geneigd om je eigen zin door te drijven. Aan het begin van juni 2019 kan er daardoor wrijving en tegenwerking ontstaan op je werk. Je hebt echter de medewerking van collega;s en leidinggevenden hard nodig! Juni 2019 is een geschikte maand voor een bedrijfsgerichte training. Een zakenreis of handel met het buitenland levert geen direct resultaten op. Juni 2019 is een gunstige maand om een vakantie in te lassen om je batterijen op te laden. Zo neem je even wat afstand en kom je in de gelegenheid om plannen te maken voor de dingen die gaan komen.

Financiën
Juni 2019 laat een stabiele financiële maand zien voor de Boogschutter. Saturnus is jouw planeet van Financiën. De retrograde Saturnus in Steenbok leert je om spaarzaam te zijn om niet in de financiële problemen te komen. Tijdens de retrograde Saturnus periode moet je rekening houden met minder inkomsten en meer uitgaven. Saturnus retrograde maakt je onzeker over je financiële situatie, maar dit is juist een goede periode om te sparen of een budgetplan op te stellen.
De serieuze samenwerking van Saturnus en Pluto in jouw Huis van Financiën.
leer je de werkelijke waarde van bezit, anders met geld om te gaan en goede beslissingen te nemen om een stabiele financiële basis te krijgen, voor nu en in de toekomst. Deze leerzame periode duurt voort tot begin 2020 en is dus een periode om een andere kijk te krijgen op het begrip geld en het behoud van financiële stabiliteit.

Gezondheid
Deze maand heb je vooral rust en ontspanning nodig, want je gezondheid kan wat delicaat zijn. Naast rust en ontspanning heeft een ontgiftend dieet een heilzame werking op je lichaam en geest. Goede voeding, voldoende slaap en regelmatig bewegen zijn essentieel om jouw conditie op peil te houden. Juni 2019 is een geweldige maand om samen met vrienden te sporten.
De spirituele maand juni 2019 laat je ook dieper tot jezelf doordringen. Wie ben je, wat wil je van je leven, wat kun je doen om het beste uit het leven te halen?
Op 23 juni 2019 staat Venus tegenover de retrograde Jupiter in Boogschutter. Pas dan wel op jezelf, want je bent dan geneigd om jezelf te laten gaan. Veel eten, teveel drinken.
Aan het eind van juni 2019 ben je weer helemaal in balans.

Advies
Op 10 juni 2019 staat de Zon tegenover Tweelingen en dan kun je het gevoel hebben dat niets je in de weg staat. Een onbezorgde houding of hoog van de toren blazen wordt door jouw omgeving niet altijd op prijs gesteld. Vraag jezelf af bij alles wat je doet: waarom overdrijf ik zo? Je loopt namelijk de kans om jezelf voorbij te lopen. Wat zijn je meest diepgewortelde idealen? Hoe ziet jouw ideale wereld eruit? Wat is jouw rol in het universum? Neem de tijd om jezelf voor zelfreflectie voor persoonlijke en spirituele groei.

 

error: Content is protected !!