Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Er vindt een planetaire verschuiving plaats in de Steenbok-horoscoop waarbij in het komende halfjaar de focus komt te liggen op persoonlijke kracht en onafhankelijkheid.
Saturnus is de planeet die met Steenbok verbonden is. Saturnus is retrograde, dus dat vertraagt en schept onduidelijkheid over het pad dat gevolgd moet worden.
De planetaire druk aan de bovenzijde Steenbok-horoscoop laat zien dat de focus in augustus 2018 ligt op de buitenwereld, sociale leven en carrière, maar je bent nog wel aan het bouwen aan de infrastructuur van je toekomstige succes.

Liefde en Relaties
In de liefde en in je sociale leven blijft het zo’n beetje hetzelfde, Steenbok. Het is aan jou zelf actie te nemen wanneer je iets wil veranderen in je relatie. Het is aan jou om de ander te laten weten wat je voelt, want anderen krijgen geen hoogte van jou. Het leidt alleen maar tot verwarring en afstand wanneer je verkeerde signalen uitzendt. De relatie met je partner kan onder druk komen te staan, omdat familieleden zich bemoeien met dingen die alleen jou aangaan.
De eerste helft van augustus 2018 kan voor de vaste relatie problemen opleveren, zowel privé als zakelijk. Duidelijk zijn en kalm blijven. De tweede helft van augustus 2018 laat ontspanning zien.
Een nieuwe liefde kan tot bloei komen en je vrienden willen graag kennis maken met diegene die jou zo gelukkig maakt. Tijd voor een feestje?

Familie en Huis
De focus ligt op de carrière en de buitenwereld. Jouw carrière vereist veel aandacht, dus er blijft minder tijd over voor je privéleven en familie. Succes hebben is leuk, maar nog leuker is het om het te delen met geliefden. Zonder een veilige thuishaven kun je ’s avonds niet voor anker!
Dus het is goed om de juiste balans te vinden.
De Volle Maan van 26 augustus 2018 valt in jouw Huis van Familie en Huis. Bij jou thuis of in de familie komt er iets tot voltooiing zoals een creatief project of verbouwing. Plannen om te verhuizen worden concreet of er is sprake van een daadwerkelijke verhuizing vanwege je carrière.

Carrière
De transit van Venus in Weegschaal laat voor de Steenbok tot 9 september 2018 een positieve energie en doorgroei in jouw carrière zien. Jouw persoonlijke charme is jouw geheime wapen tijdens het netwerken!
In de eerste helft van augustus 2018 krijg je te maken met een probleem dat je zelf wilt oplossen. Je doet er alles aan om iets recht te trekken, maar je kunt het niet alleen. Luister naar dat goede advies dat je krijgt. Anderen kunnen je niet helpen als ze niet weten wat er aan de hand is, dus zet je trots opzij en vertel wat het probleem is. In de tweede helft van augustus 2018 ben je in de gelegenheid om een weloverwogen keuze te maken in je carrière.

Financiën
De retrograde Mars belandt weer vanaf 14 augustus 2018 in jouw teken, Steenbok. Mars zal daar tot 12 september 2018 blijven! Door de invloed van Mars heb je meer energie om geld te verdienen, maar pas op met impulsaankopen! Zo gewonnen, zo geronnen met de retrograde Mars in het Huis van Financiën. Probeer inkomsten en uitgaven in balans te houden.
De Verduisteringen van 2018 zijn allemaal van invloed op jouw financiën en zo ook de Zonsverduistering van 11 augustus 2018 in jouw Huis van Gedeelde Financiën, verzekeringen, belastingen etc. Er komt nieuws over een vastgelopen financiële kwestie waardoor je in de tweede helft van dit jaar in staat bent om reserves op te bouwen, een investering te doen en je financiële positie kunt verstevigen. Je gaat schoon schip maken zoals met de aflossing van schulden en het oplossen van fiscale kwesties. Deze Zonsverduistering heeft te maken met de financiën van je partner waardoor ingrijpende financiële wijzigingen noodzakelijk zullen zijn.
 Er zijn wellicht in de afgelopen maanden geheime of onrealistische financiële beslissingen genomen en deze Zonsverduistering brengt dit alles aan de oppervlakte.

Gezondheid
Augustus 2018 laat een gunstige maand zien voor je gezondheid.
Regelmaat is en blijft het sleutelwoord! De carrière voor Steenbok staat bovenaan tijdens deze periode van het jaar, dus er is sprake van stress. Daarom is het goed om regelmatig te sporten om de stress te verlichten. Fietsen, zwemmen, hardlopen, het maakt niet uit wat je doet!
Neem zo nu en dan afstand. Ga even naar buiten als je iets teveel wordt en trek je schoenen uit. Met je blote voeten op Moeder Aarde komen de kristalheldere antwoorden als vanzelf.
Wees niet zo eigenwijs en luister naar de goede raad van je vrienden die je beter kennen dan wie dan ook.

Advies
Voor alles is een oplossing te vinden.
Ook al zijn er zakelijke tegenslagen, laat jezelf niet gaan.
Blijf rustig en ga een blokje om.
Luister naar je hart en volg de weg van je hart.
De juiste weg.

error: Content is protected !!