Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Boogschutter april 2019

Algemeen
De meeste planeten staan nog steeds aan de onderzijde van de Boogschutter-horoscoop.
De Nacht. De Nacht gaat over innerlijke verwerking, familie en huiselijke omstandigheden, een periode van voorbereiding en evaluatie. Zoals de planetaire krachten aangeven staan carrière en ambities op een wat zachter pitje. Het is een periode van voorbereiding op een drukke periode.
De focus in april 2019 ligt op gezin en familie, relaties en gezondheid. Jouw financiën vereisen wel aandacht.

Liefde en Relaties
Van 1 april 2019 tot 16 mei 2019 kunnen door de invloed van Mars in het Huis van Relaties spanningen ontstaan in de relatie of in de samenwerking. De Nieuwe Maan van 5 april 2019 in het Huis van de Liefde is de kosmische poort naar een nieuwe sociale periode. Het kan ook het begin zijn van een langdurig zakelijk partnerschap, de bestendiging van een liefdesrelatie of het vinden van de ware liefde! Vanaf 10 april tot 11 augustus 2019 is Jupiter retrograde in Boogschutter. Door deze invloed heb je meer behoefte aan liefde, ondersteuning en genegenheid, samenzijn en samen delen. De Volle Maan van 21 maart 2019 viel in jouw Huis van Vriendschappen, groepen en organisaties. Ook de Volle Maan van 19 april 2019 laat zien dat iets tot voltooiing is gekomen in je sociale kring en dat wordt gevierd. Vanaf 20 april 2019 reist Venus tot 15 mei 2019 door Ram. De single Boogschutter kan tot over de oren verliefd worden tijdens een feestje met vrienden, symposium, beurs, zakelijke bijeenkomst of tijdens het netwerken.

Familie en Huis
De invloed van Neptunus in Vissen in jouw Huis van Familie en Huis is de oorzaak van ongewone en subtiele veranderingen die verweven zijn met ervaringen uit het verleden.
In de eerste helft van april 2019 kunnen er door de invloed van Venus en Mercurius in Vissen thuis en in je privé-leven misverstanden ontstaan. Je moet het hoofd koel houden om de vrede en harmonie te behouden. Vooral je kinderen of kinderen in je familie vragen om aandacht en hebben jouw emotionele steun en begeleiding hard nodig.
April 2019 laat in de tweede helft van een harmonieuze en stabiele sfeer zien.

Carrière
De Volle Maan van 21 maart 2019 laat het belang zien van netwerken en het vinden van nuttige contacten. Ook de Volle Maan van 19 april 2019 laat positieve resultaten zien op je zoektocht naar een baan. Samenwerking, persoonlijke overtuigingskracht en charmante aanwezigheid openen de deur naar toekomstig succes! Maar eindelijk ben je met je hoofd niet bij je carrière, maar denk je al aan de vakantie! Dit heeft te maken met de aangename invloed van jouw planeet Jupiter in Boogschutter.
De positieve energie van Jupiter door Boogschutter is ook in april 2019 jouw geheime wapen tot nieuwe mogelijkheden en groei voor de toekomst. Door de invloed van de retrograde Jupiter ben je echter veeleisend of zie je alles te optimistisch in. April 2019 is een gunstige maand voor de studie en zakenreizen.

Financiën
Door de invloed van Saturnus en Pluto in Steenbok in jouw Huis van Financiën ben je vastbesloten om je financiële positie op orde brengen om financieel overzicht te houden.
April 2019 laat een stabiele maand zien waardoor je in staat bent om aan je betalingsverplichtingen te voldoen. Zorg wel voor een financiële buffer en geef geen geld uit dat er niet is. Knip dus je creditcard doormidden.
Van 24 april tot 3 oktober 2019 is Pluto retrograde in Steenbok en ook Saturnus in Steenbok gaat per 30 april 2019 retrograde. Dit kan duiden op een periode waarin financiële plooitjes recht gestreken dienen te worden. Tijdens deze periode is er interesse in onroerend goed, is er sprake van een bod op een huis of kan er sprake zijn van een verhuizing als gevolg van een nieuwe baan.

Gezondheid
April 2019 is een gunstige maand voor je gezondheid. Uranus in Stier in jouw Huis van Gezondheid leert je dat je naast dienstbaarheid ook plichten hebt tegenover jezelf.
Om gezond te blijven moet je in jezelf investeren. Geestelijke gezondheid is net zo belangrijk als fysieke gezondheid. Investeren in jouw fysieke welzijn is de beste investering die je kunt doen.
Regelmatig sporten en ontspannen zijn de sleutels om gezond en fit te zijn en te blijven.
Het is niet uitgesloten dat Pluto in april 2019 een alarmsignaal afgeeft waardoor je lifestyle moet worden aangepast of veranderd.

Advies
Jupiter is verbonden met de Boogschutter. De retrograde Jupiter in Boogschutter van 10 april tot 10 augustus 2019 laat Boogschutter grote stappen zetten in de carrière. De retrograde Jupiter in Boogschutter vraagt je echter wat integriteit voor jou betekent. Ben je eerlijk en oprecht naar jezelf en anderen? Sta je achter de keuzes die je maakt in je privéleven en op het werk? Leef je ernaar?

error: Content is protected !!