Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
In september 2022 staan de meeste planeten aan de bovenkant van de Boogschutter horoscoop.
Dit is de tijd van het jaar dat je op carrière, succes en op wereldse doelen bent gericht.
Er vindt een belangrijke planetaire verschuiving plaats voor Boogschutter. In het komende halfjaar is de oostelijke helft van de Boogschutter horoscoop dominant. Dat betekent meer onafhankelijkheid en de vrijheid om je leven te leiden zoals jij dat wilt.
September 2022 is een strijdbare maand met de nadruk op relaties, huis en carrière.

Liefde en Relaties
Jouw planeet Jupiter is retrograde in het 5e Huis van Liefde en Romantiek. Voor september 2022 is dit een aangename periode van liefde, van wederzijds vertrouwen, begrip en genegenheid, feestjes en heel vaak een nieuw begin. Door de retrograde Jupiter kun je alsnog besluiten om een liefdesrelatie te beginnen.
Er kan wel sprake zijn van een creatieve blokkade, krachtige emotionele impact, spanningen en misverstanden in relaties, een gebrek aan romantiek, ongemakkelijke momenten en minder plezier in alledaagse dingen en moeite hebben met het sluiten van compromissen, zowel in zakelijke relaties, vriendschappen of liefdesrelaties. Er kunnen door Mercurius retrograde in Weegschaal vanaf 10 september tot 1 oktober 2022 relationele issues aan de orde komen die moeten worden uitgepraat. Elkaar even de ruimte te geven kan nu verfrissend zijn en geef nieuw perspectief en emotionele verrijking. De transit van de Rode Strijder Mars door het Huis van Relaties en Verbinding kan de oorzaak zijn van spanningen in de relatie of in de zakelijke samenwerking.
Leg je grieven op tafel, maar ga conflicten zoveel mogelijk uit de weg.

Familie en Huis
Jupiter regeert Boogschutter. De retrograde Jupiter is begonnen aan de terugreis naar het Huis van Familie en Huis (vanaf tot 20 december 2022). Boogschutter gaat langzaam weer terug naar de situatie zoals deze aan het begin van 2022 was, dus er zijn nog steeds dingen te regelen in de huiselijke sfeer. Door de invloed van de retrograde Neptunus in Vissen vinden er vele ongewone en subtiele veranderingen plaats die een weerspiegeling zijn van de veranderingen die in jouw innerlijk plaatsvinden, op zoek naar het ideaalbeeld van wat het ideale “thuis”of de ideale familie zou moeten zijn. Familieleden ‘verdwijnen’ of gaan jou verlaten, hebben speciale zorg nodig of Boogschutter is op afstand betrokken bij familieleden.
Je kan en hoeft niet iedereen te redden, soms is het beter om het proces zijn gang te laten gaan.
De Volle Maan van 10 september 2022 valt in jouw Huis van Familie en Huis. In de komende twee weken komt iets in je familie of huis tot voltooiing. De Volle Maan brengt dus iets nieuws op het thuisfront, zoals een verhuizing, renovatie of nieuw interieur. Het kan ook zijn dat de muren op je afkomen en je meer behoefte krijgt aan persoonlijke ruimte.

Carrière
De Nieuwe Maan van 27 augustus 2022 viel in jouw Huis van Carrière. Deze invloed maakt van september 2022 een gunstige en succesvolle maand voor je carrière! Een belangrijk project waar je een tijdje geleden mee bent begonnen ziet in september 2022 het levenslicht. In ieder geval iets nieuws dat deuren voor je gaat openen zoals een doorbraak, grote kans op een promotie of nieuwe baan. Een positieve periode voor het maken van plannen voor de lange termijn. Ook nieuwe zakelijke kansen zoals een nieuwe overeenkomst of nieuwe onderhandelingen, een nieuwe klant of meer opdrachten voor je bedrijf. Deze Nieuwe Maan geeft inzicht in wat komen gaat, dus let goed op.
De retrograde Jupiter in Ram is een geschikte periode aan om zaken af ​​te handelen, verbindingen te maken en samen te creëren. Wel gunstig voor voor creatieve en gezamenlijke projecten en sociale evenementen waarbij je invloedrijke personen kunt ontmoeten die je vooruit kunnen helpen in je carrière. Pas wel op, want beloftes die nu worden gedaan worden niet altijd nagekomen.

Financiën
September 2022 is een gunstige maand voor financiën, toch is het raadzaam om onnodige uitgaven te vermijden. Aan het begin van september 2022 kunnen inkomsten fluctueren.
In de tweede helft van september 2022 kan Boogschutter een grote investering overwegen zoals de aankoop van een huis, grond of een auto.
Saturnus is jouw planeet van Financiën, Saturnus is heerser van het Huis van Financiën.
Saturnus is retrograde in Waterman en deze invloed laat zien dat financiële investeringen een zorgvuldige beoordeling vereisen. Lees alle documenten drie keer na voordat je een handtekening zet.

Gezondheid
In september 2022 kan Boogschutter door de invloed van de Noordermaansknoop in het 6e Huis van Gezondheid last krijgen van de maag of spijsverteringsorganen.
Let op wat je eet. Zorg wel voor gezonde voeding en ga op tijd naar bed!
Blijf deze maand ook in beweging. Ga regelmatig naar de sportschool, ga hardlopen of maak een wandeling. Ga lekker naar het strand en vul je longen met de gezonde adem van Moeder Natuur! Jouw goede gezondheid is de motor achter een succesvolle carrière. Jouw lichaam heeft zuurstof nodig om te kunnen functioneren.

Advies
De transit van de Rode Strijder Mars door het Huis van Relaties en Verbinding kan de oorzaak zijn van spanningen in de relatie of in de zakelijke samenwerking. Leg je grieven op tafel, maar ga conflicten zoveel mogelijk uit de weg.
Op het gebied van professionele activiteit zal overtuigingskracht, gekoppeld aan charisma, het gewenste resultaat opleveren.
Niet overdrijven en niet overhaast een beslissing nemen.

error: Content is protected !!