Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Steenbok mei 2017

Algemeen
De meeste planeten staan aan de rechterkant van de Steenbok-horoscoop. Sociale vaardigheden en flexibiliteit worden steeds belangrijker, nu je de medewerking van anderen nodig hebt bij het bereiken van je doelen. Mei 2017 is een actieve maand, zowel thuis als in je carrière. Teamwork is het sleutelwoord deze maand.

Liefde en Relaties
Op 26 april 2017 viel de Nieuwe Maan in jouw Huis van Liefde en Romantiek! Dat was de opmaat naar een warme periode van liefde en romantiek. Venus is jouw planeet van Liefde en Romantiek. Venus is weer direct. De liefde stroomt weer. Ook de Zon verblijft tot 20 mei 2017 in jouw Huis van Liefde en Romantiek. Het is nu of nooit! Trek de stoute schoenen aan en ga ervoor! De Volle Maan van 10 mei 2017 valt in jouw Huis van Vriendschappen! Een nieuwe vriendschap ontvouwt zich als een mooie bloem en gaat uitgroeien tot iets heel moois, maar je moet er wel wat voor doen! In de tweede helft van mei 2017 ga je een grote stap wagen. De planeten geven het groene licht, nu is het aan jou, Steenbok. Mei 2017 is dus een veelbelovende maand voor de liefde. Ook voor de vaste relatie! Mocht je trouwplannen hebben, dan is de maand mei de maand bij uitstek om de sprong te wagen, Steenbok.

Familie en Huis
De Nieuwe Maan van 26 april 2017 laat zien dat kinderen ook in mei 2017 een prominente positie innemen. Creativiteit thuis en activiteiten ondernemen met kinderen. Samen spelen en creatief bezig zijn in de natuur of in huis! Mei 2017 laat echter ook zien dat er binnen het gezin spanningen zijn die te maken hebben met de carrière. Het valt niet mee om de lieve vrede te bewaren, laat staan je geduld. Er zijn boze reacties die te maken hebben met het te weinig tijd vrijmaken voor gezin en familie. Probeer hier de balans te vinden, Steenbok. Jouw gezin is de onmisbare pijler onder je carrière. Deze maand komt het thema kinderen en zwangerschap aan de orde in je gezin en familie.

Carrière
De Volle Maan van 11 april 2017 in jouw Huis van Carrière was de opmaat naar een periode waarin je carrière steeds belangrijker gaat worden. Mei 2017 laat een veelbelovende maand zien voor je carrière. De beste kansen voor het vinden van een passende baan liggen na 20 mei 2017. De rode strijder Mars reist van 22 april tot 4 juli 2017 door jouw Huis van Werk. Een zeer productieve periode van meer omzet in je onderneming en voltooiing van projecten op het werk. Jupiter in jouw Huis van Carrière brengt unieke kansen voor je carrière, maar dat heeft wel een weerslag op je privé-leven en sociale leven. Het geheim voor succes is deze maand samenwerking en niet opgeven! De Nieuwe Maan van 25 mei 2017 valt in jouw Huis van Werk. Een kans op een nieuwe baan, een nieuwe impuls voor je onderneming of om met een nieuw project te van start te gaan. Ook vindt je de oplossing voor een bestaand probleem.

Financiën
Jouw planeet van het geld is Venus. Door de invloed van Venus dit jaar is er een stijging van inkomsten te zien. In mei 2017 zijn jouw financiën van fluctuerende aard, maar door jouw inspanningen weet je alles in de hand te houden voor je zaak en voor je gezin. Jouw financiële intuïtie speelt daarbij een belangrijke rol. Je weet precies hoe je op de beste manier geld kunt verdienen en de juiste investering te doen. Deze verstandige financiële beslissingen zullen een prima financieel rendement opleveren. De meeste winst is deze maand te behalen door investeringen in vastgoed.

Gezondheid
Mei 2017 is een goede maand om het besluit te nemen om veranderingen aan te brengen in je lifestyle. Een Steenbok in topconditie is niet te sluiten op zijn of haar weg naar de top. Je energievoorraad op peil houden, daar gaat het om. Meer bewegen, een verstandig voedingspatroon. Ook meer tijd vrijmaken voor ontspanning. Mei 2017 is de ultieme maand om op vakantie te gaan. En doen, hoor!
Vraag jezelf af bij alles wat je doet, bedenkt, eet of drinkt: Is dit goed voor mij? Heb ik hier baat bij? Doe ik mezelf eer aan?
In de tweede helft van mei 2017 zie je de resultaten al van jouw goede intenties. Volhouden, Steenbok!

Advies
De maand mei 2017 wordt gekleurd door volharding. De aanhouder wint. Geef nooit op. Een conflict deze maand kan tot wederzijdse tevredenheid worden opgelost door helder en duidelijk naar elkaar toe te communiceren. Jouw creatieve en fantasierijke aanpak is in de tweede helft van mei 2017 de onmisbare sleutel om de beste resultaten te behalen.

error: Content is protected !!