Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De planetaire druk aan de bovenzijde van de Weegschaal-horoscoop laat een periode zien die gericht is op de buitenwereld, persoonlijke ambities en maatschappelijke doelen.
Asteroïde Ceres reist van 22 juni tot 15 september 2023 door Weegschaal en met deze energie krijg je de steun, waardering en die je sterker zal maken.

Liefde en Relaties
Door de invloed van de Verduisteringen van april en mei 2023 gaat Weegschaal steeds meer inzicht krijgen in relaties en de invloed van machts- en vertrouwenskwesties in relaties. Weegschaal gaat de knoop doorhakken en een cruciale beslissing nemen zowel zakelijk als privé. Met Jupiter in Stier komt er meer rust en stabiliteit in bestaande relaties en kan een nieuwe romance vaste vormen aannemen. Problemen die te maken hebben met kwetsbaarheid en onzekerheid op gebied van intimiteit en vertrouwen kunnen dan worden geheeld.
Mars in Leeuw laat zien dat jouw sociale agenda in juni 2023 goed gevuld zal zijn.
De single Weegschaal kan met de kracht van Mercurius in Tweelingen in de tweede helft van juni 2023 de liefde vinden binnen de sociale kring of een relatie kan eindelijk de wending nemen waar je op hoopt. Praat over alles wat je bezighoudt, je reizen, interesses en vooral jezelf!

Familie en Huis
De Volle Maan van 4 juni 2023 valt in jouw Huis van Communicatie, Verbinding, Onderwijs, korte reizen, broers en zussen, kennissen en buren. Deze Volle Maan in Boogschutter brengt je een bijzondere boodschap die jouw aandacht vraagt. Deze innerlijke boodschap komt tot jou door goed en eerlijk naar jezelf te luisteren. Er moet iets worden afgesloten, iets wat om voltooiing en balans vraagt. Praat dingen uit die je dwarszitten. Soms is een conflict onvermijdelijk, maar dit is nu eenmaal wel nodig om duidelijkheid te krijgen.
Nieuwe ideeën zijn voor straks, nu eerst iets afronden. Wanneer dat iets is afgerond, komt er zelfvertrouwen, innerlijk evenwicht en tevredenheid. Die innerlijk rust is de weg naar het oplossen van relatieproblemen, emotionele binding en wederzijds respect.

Carrière
De Volle Maan van 4 juni 2023 laat een succesvolle afronding zien van projecten. Weegschaal mag daarbij in de eerste helft van juni 2023 met de steun van jouw planeet Venus in Kreeft (Huis van Carrière) rekenen op een beloning, promotie of financiële voordelen.
De transit van Saturnus in Vissen (6e Huis van Werk) leert Weegschaal hoe belangrijk het is om werk te hebben waar je je mee verbonden voelt.
Juni 2023 is niet echt een positieve maand voor studie, ook hier moet Weegschaal harder werken om targets te halen. Ook zakelijke reizen leven niet direct de gewenste resultaten op deze maand.
Er kan sprake zijn van overbelasting, burn-out en stress, sleur, een reorganisatie op je werk of vorm van crisis waardoor er dingen moeten veranderen op het werk of gezondheid, zoals een nieuwe baan, aanleren van nieuwe vaardigheden of een dagelijkse routine die beter aansluit bij jou als persoon. Weegschaal komt door de retrograde Saturnus in Vissen in contact met mensen die jou de weg wijzen, deze contacten kunnen karmisch van aard zijn. Hou er wel rekening meer dat de nieuwe baan met meer verantwoordelijkheden gepaard gaat. Juni 2023 is niet gunstig voor uitbreiding of het starten van nieuwe projecten voor de ondernemer.

Financiën
Met de energie van de Nieuwe Maan in Stier van 19 mei 2023 in het 8e Huis van Gedeeld Vermogen, (pensioenen, belastingen, leningen, erfenissen en hypotheken) kunnen in de eerste helft van juni 2023 aantrekkelijke financiële opties ontstaan, zoals een belastingteruggave of tegemoetkoming.
De Noordknoop blijft tot medio juli 2023 in Stier, dus tot die tijd blijft de financiële situatie verweven met het verleden en het rechtzetten van zaken. Er zijn door de invloed van de Zuidknoop in Schorpioen (het 2e Huis van Financiën) onvoorziene uitgaven waardoor je banksaldo schommelt. Raadzaam is om niet te gokken of te beleggingen te doen.
Het opstellen van een financieel plan dat jou, je zakelijke partner of je geliefde meer stabiliteit voor de toekomst biedt is raadzaam.
Ook de energie van de Maansverduistering in Schorpioen van 5 mei 2023 in jouw geldsector laat zien dat de nadruk blijft liggen op waardebepaling en hoe je met geld en bezit omgaat.
Er is meer voorzichtigheid vereist bij financiële projecten en besparing blijft tot eind 2023 noodzakelijk in je onderneming en huishouden.
Door de invloed van Uranus in Stier in het financiële 8e Huis van de Ziel en Intimiteit zijn er onduidelijkheden, conflicten of onverwachte gebeurtenissen rondom gedeelde financiële bronnen. Juni 2023 laat een stabiele maand zien, maar knip wel de creditcard doormidden, Weegschaal.
De opbrengst van investeringen valt tegen en zijn er meningsverschillen met zakelijk partners, die de winstgevendheid van de zakelijke onderneming beïnvloeden.

Gezondheid
Asteroïde Ceres in Maagd in het Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten helpt je tot 21 juni 2023 om gevoelens van niet gevoed en gewaardeerd worden te verwerken en los te laten. Ceres is van 22 juni tot 15 september 2023 terug in Weegschaal en dan krijg je de steun en troost die je eerder dit jaar hebt gemist.
Vissen is voor Weegschaal het zesde Huis van Gezondheid.
Saturnus in Vissen houdt grote schoonmaak in je dagelijkse routine en gewoonten.
De retrograde Saturnus stimuleert zuivering van lichaam en geest door het volgen van een zuiverend dieet. Saturnus wil dat je de verantwoordelijkheid voor je lichaam en psyche neemt door gezonde voeding, minder stress en lichaamsbeweging.
Als je je niet bewust bent van slechte gewoontes, een baan die niet bij je past of te veel tijd besteedt aan zinloze taken, vastzit in een onwenselijke situatie of zelfs verveling, kun je een burn-out krijgen, last krijgen van de rug, beendergestel, je haar of nagels. Saturnus wil dat je de verantwoordelijkheid voor je lichaam en psyche neemt door gezonde voeding, minder stress en lichaamsbeweging en je tijd efficient in te delen, zodat er tijd overblijft voor ontspanning.

Advies
Weegschaal komt door de energieën van Leeuw en Tweelingen in contact met invloedrijke personen die je zullen helpen, maar zelfvertrouwen en intuïtie leiden jou waar je wil zijn. Door de invloed van Saturnus in Vissen weet je wat liefde voor jou betekent en wat liefde zou moeten zijn, ook weet je wie je ware vrienden zijn. Vertrouw op jezelf en luister naar je innerlijke stem.
Luister aan het eind van juni 2023 niet naar roddel of ‘advies’. Ga uit van wat jij denkt en voelt, alleen jij kan dat, niemand anders.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!