Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Schorpioen oktober 2017

Algemeen
De Verduisteringen van februari 2017 en augustus 2017 in het Huis van Carrière en Bestemming hebben geleid of gaan leiden tot cruciale ontwikkelingen zowel in je carrière als in je privéleven. In persoonlijke relaties en samenwerkingsverbanden leidt Jupiter in Weegschaal tot en met 10 oktober 2017 tot interessante ontwikkelingen. De rode Strijder Mars gaat nog steeds als een bulldozer tekeer door de bovenzijde van de Schorpioen horoscoop. Mars maakt schoon schip, nu vooral in vriendschappen en maatschappelijke betrokkenheid.
Door de invloed van Jupiter in Schorpioen breekt een periode aan van duidelijkheid in woord en daad. De meeste planeten staan in de oostelijke sector van de Schorpioen horoscoop deze maand. De sector van het Zelf. Op eigen kracht en onafhankelijk ga jij je doelen bereiken.

Liefde en Relaties
Oktober 2017 staat in het teken van de verleiding. De invloed van Neptunus in Vissen in jouw Huis van Liefde maakt alles mooier dan het in werkelijkheid is of kan zijn. De verleiding is mooi, maar kan ook bedrieglijk zijn. Het gevaar van illusie kan leiden tot verdriet en teleurstelling, maar met de kracht van vergeving helen de meeste wonden. Niet altijd wordt gehandeld vanuit een goed doordacht plan, maar vanuit een impuls. Aan het begin van oktober 2017 zul je dat zeker merken. Focus jezelf op het vinden en behouden van de ware liefde. De waarheid bevindt zich in jouw onderbewustzijn. Aan het begin van oktober 2017 wordt je stapelverliefd. Deze liefde kan zich ontpoppen tot een liefdesaffaire. Hou er rekening mee dat er andere personen bij betrokken zijn, dus wees voorzichtig met hun gevoelens en met dat van jezelf.

Familie en Huis
De gedeeltelijke Maansverduistering in Waterman van 7 augustus 2017 viel in Jouw Huis van Familie en Huis. Deze kosmische gebeurtenis heeft geleid tot diepgaande ontwikkelingen of gaat in de komende zes maanden leiden tot diepgaande ontwikkelingen bij jou thuis of in de familie. Familierelaties zullen worden onderworpen aan plotselinge veranderingen. Bijvoorbeeld, er zijn meningsverschillen waarbij familierelaties worden verbroken of banden worden versterkt met personen die je als familie ziet, een verhuizing, een renovatie, de aankoop of verkoop van je huis. De oorzaak van deze veranderingen zijn gerelateerd aan je carrière of persoonlijke doelen. Het is aan jou om je familie en gezin veilig door deze onzekere periode te loodsen. Oktober 2017 laat een maand zien van diepe betrokkenheid naar elkaar. Dit is ook een goede maand voor het plannen van een baby.

Carrière
Jupiter betreedt vanaf 11 oktober 2017 jouw eigen teken, Schorpioen. De weldadige invloed van Jupiter zal in de komende twaalf maanden een grote kosmische duw in jouw rug zijn om doelen te bereiken. Niet alleen in je je carrière!
De Zon symboliseert het Huis van Carrière. De Zonsverduistering van 21 augustus 2017 heeft tot opschudding geleid in je carrière en maatschappelijke leven. Maar ook Saturnus en Jupiter hebben een dikke vinger in de pap. Jupiter in Schorpioen stimuleert je om een baan te vinden die echt bij je past. Maak die stap aan het einde van de maand. Volg daarbij je (onderbuik)gevoel en vergeet impulsieve acties. Je weet zelf wel wat goed en fout voelt. En mocht je toch een vergissing maken, weet dan dat je van ervaringen leert! In het midden van van de maand dwalen je gedachten op het werk af naar de liefde. En dat kan geen kwaad, want de liefde voedt je ziel. Sta open voor je collega’s en medewerkers. Aan het eind van oktober 2017 is er groot nieuws.

Financiën
Saturnus in Boogschutter reist tot 20 december 2017 door jouw Huis van Financiën. Saturnus is jouw planetaire boekhouder en begrenzer en dwingt je als het ware om stappen te zetten naar een betere financiële positie. Een gezonde financiële basis betekent financiële zekerheid voor de toekomst. Oktober 2017 is een goede financiële maand. Er is voldoende geld om zorgeloos te genieten en persoonlijke luxe te kopen. Door de invloed van Jupiter zullen investeringen vanaf de derde week van oktober 2017 winstgevend zijn. Maar Saturnus ziet dat je wel voorzichtig moet zijn met je uitgaven. Pas op met impulsaankopen. Denk bij alle aankopen eerst goed na en knip je creditcard doormidden. Sluit oktober 2017 af met de ondertekening van dat contract.

Gezondheid
Oktober 2017 laat wat schommelingen in je gezondheid zien. Die schommelingen hebben te maken met stress. Door de invloed van jouw planeet Pluto ben je onverwoestbaar. Je bent in staat om jezelf beter te presenteren voor de buitenwereld.
Jupiter blijft tot 10 oktober 2017 in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn. De kosmische kracht van Jupiter houdt je op de been, zowel lichamelijk als geestelijk. Jupiter ondersteunt je om het verleden los te laten. Door de invloed van Jupiter begrijp je waar onderbewuste motivaties en verlangens vandaan komen en wat je eraan kunt doen om sterker te worden. Pluto is jouw persoonlijke planeet. Pluto ondersteunt je in het opruimen van oude ballast waardoor je geest sterker wordt. Vanaf 11 oktober 2017 reist Jupiter door Schorpioen. Laat het oude los en bereidt jezelf voor op twaalf maanden van het (her)ontdekken van je persoonlijkheid! Jouw dromen zijn voorspellend van aard en laten je diep in de ziel kijken.

Advies
Vanaf 11 oktober 2017 betreedt Jupiter jouw teken Schorpioen en dat laat een periode van twaalf maanden zien van nieuwe energie, nieuwe kansen, nieuwe mogelijkheden en nieuwe ervaringen. Door de invloed van Jupiter in Schorpioen krijg je een mega kosmische duw in de rug! Een nieuw project voor de lange termijn, een relatie beginnen of het maken van een droomreis. De komende twaalf maanden zijn voor jou om je dromen waar te maken. Jupiter in Schorpioen komt maar eens in de twaalf jaar terug, dus pak je kans.
De Nieuwe Maan van 19 oktober 2017 vindt plaats in het Huis van Spiritualiteit. Hierdoor ontstaat een nieuwe beleving van spiritualiteit, een nieuw geestelijk pad en het ontwikkelen van nieuwe spirituele technieken. Of je krijgt interesse in spirituele ontwikkeling of je wil deelnemen aan een spirituele, religieuze of filantropische organisatie. Opzienbarend nieuws verheldert je kijk op het leven in de laatste week van oktober 2017.

error: Content is protected !!