Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste persoonlijke planeten staan in augustus 2022 aan de onderzijde van de Tweelingen-horoscoop.
De Nacht. De Nachtkant gaat over innerlijke verwerking, evaluatie, herstel en voorbereiding.
Augustus 2022 is gericht op het privé-leven, carrière en financiën.
Jouw gezondheid en relaties zowel professioneel als persoonlijk vereisen deze maand extra aandacht. Augustus 2022 is een veeleisende maand met gemiddelde resultaten.

Liefde en Relaties
In de vaste relatie kan er sprake zijn van een verwijdering of minder toewijding, maar aan het eind van de maand wil je niets liever dan samen zijn en samen delen.
De drievoudige conjunctie tussen Uranus, Mars en de Noordelijke Maansknoop in Stier op 1 en 2 augustus 2022 kan wijzen op enige weerstand en dat heeft te maken met vertrouwen. Er is sprake van kritiek of mensen laten het afweten en de gemoederen kunnen verhit raken. Het zou verstandig zijn om conflicten te vermijden, want er is niet echt kans op een oplossing of compromis. Met de retrograde Jupiter in Ram in het 11e Huis van Groepsprocessen en Sociale Betrokkenheid wordt het proces van samenwerking vertraagd en krijgt Tweelingen te maken met angst of rusteloosheid. Samenwerking is dan niet vanzelfsprekend.
Liefde is een werkwoord. Dat betekent dat je altijd moet werken om een relatie goed te houden. In een relatie moet je kunnen geven en nemen. Niemand is perfect, jij niet, maar ook je partner niet.
Het gaat erom dat jullie bereid zijn om fouten toe te geven en te erkennen dat niemand perfect is. Augustus 2022 is gunstig om samen op reis te gaan.

Familie en Huis
Door de invloed van de Nieuwe Maan in Leeuw van 28 juli 2022 zijn er in de eerste helft van augustus 2022 ontwikkelingen in je privé-leven zoals veranderingen op school of de zoektocht naar het juiste onderwijs of studierichting voor jezelf of je kinderen. Kinderen vragen veel aandacht en dat doen ze om zich veilig en geliefd te voelen. Ook broers en zussen, goede vrienden of anderen uit je directe omgeving vragen om extra aandacht.
De drievoudige conjunctie van Mars, Uranus en de Noordelijke Maansknoop in Stier op 1 en 2 augustus 2022 kan de oorzaak zijn van conflicten wanneer deze personen zich buitengesloten voelen. Blijf met elkaar praten, maar let wel op wat je zegt en hoe je de boodschap overbrengt.
De Nieuwe Maan in Maagd van 27 augustus 2022 valt in jouw Huis van Familie en Huis en dat betekent: actie! In de komende twee weken zijn er bouwplannen of kan er een verhuizing, reparatie of renovatie aan de woning zijn, grote schoonmaak, huis kopen of verkopen.
Er kan een conflict ontstaan tussen carrière en problemen thuis. Je moet de juiste balans zien te vinden tussen beide aandachtsvelden.

Carrière
De asteroïde Ceres reist ook in augustus 2022 door Leeuw en dat is een periode van veel mentale energie en gedrevenheid om ideeën en plannen na te streven en actie te ondernemen. Augustus 2022 staat echter ook in het teken van een drievoudige conjunctie tussen Uranus, Mars en de Noordelijke Maansknoop in Stier in je 12e Huis. Deze transit op 1 en 2 augustus 2022 kan wijzen op enige weerstand. Je kunt dan niet vertrouwen op anderen, er is kritiek of mensen laten het afweten. Het zou verstandig zijn om conflicten te vermijden, want er is niet echt kans op een oplossing of compromis.
Met de retrograde Jupiter in Ram in het 11e Huis van Groepsprocessen en Sociale Betrokkenheid wordt het proces van samenwerking vertraagd en krijgt Tweelingen te maken met angst of rusteloosheid. Het netwerken en teamwork verloopt dan niet zo vloeiend, maar gelukkig krijg je vanaf 12 augustus 2022 steun van van de positieve energie van Venus in Leeuw.
De Volle Maan van 12 augustus 2022 valt in jouw Huis van Reizen en Hogere Studie en deze laat goede resultaten zien voor studenten en de juriste wereld. Verkoop- en marketingtechnieken, een studiereis of zakenreis kunnen tot grote resultaten leiden.

Financiën
Venus reist tot 11 augustus 2022 door Kreeft en dat is voor Tweelingen het 2e Huis van Financiën. De maand augustus 2022 laat een gunstig beeld zien financieel gezien. De financiële positie kan in de eerste helft van augustus 2022 verbeteren door de aanwezigheid van Venus in Kreeft in het tweede Huis van Financiën. Er kan geld vrijkomen of uitstaande betalingen worden voldaan of Tweelingen krijgt financiële steun van de ouders, een promotie op het werk of meer omzet in de onderneming.
Met de medewerking van de retrograde Jupiter in Ram kan er winst ontstaan door samenwerking of participatie in langdurige projecten. Hou er rekening mee dat vertraging en ego conflicten kunnen optreden.

Gezondheid
Aan het begin van augustus 2022 is er een drievoudige conjunctie tussen Mars, Uranus en de Noordelijke Maansknoop in Stier in het Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten.
Deze invloed maakt hyperactief en kan leiden tot boosheid.
De evolutionaire invloed van Uranus in Stier in het Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten dwingt je in de komende zeven jaren om oude gedragspatronen en emotionele bagage los te laten. Er komen steeds meer dingen aan het licht. Dingen uit het verleden, maar je ontdekt ook dingen over jezelf. Je leert eindelijk wie je eigenlijk bent. Voor je persoonlijke groei moet je leren om verleden en destructieve gewoontes die je in je ontwikkeling tegenhouden, los te laten. Het is wel belangrijk dat je in augustus 2022 je energieën goed gebruikt. Je moet zelf in actie komen. Kom in beweging en laat niet niet ontmoedigen. Je vergt veel van jezelf. Je lichaam denkt daar heel anders over. Jouw lichaam geeft zelf haar grenzen aan, dus vermijdt mentale overbelasting. Neem je rust en ga op tijd naar bed! Regelmatig trainen is goed en jouw inzet werpt aan het eind van deze maand haar vruchten af.
Vanaf 21 augustus 2022 kun je door Mars in Tweelingen last hebben van koorts, irritaties, luchtweginfectie of zwelling van handen en vingers.

Advies
Mars reist vanaf 21 augustus 2022 tot medio januari 2023 door Tweelingen.
Tijdens die zes maanden durende dynamische periode van Mars in het eerste Huis van Persoonlijkheid is Tweelingen hyperactief en wil je alles tegelijk doen, dus ook overhaaste besluiten nemen of een oordeel vellen zonder goed na te denken. Haastige spoed is zelden goed.
Ga niet van het ene uiterste naar het andere, maar probeer de balans te vinden.
Augustus 2022 laat een psychologisch uitdagende periode zien, maar door meer zorg te besteden aan je mentale en fysieke gezondheid kan alles ten goede keren.
Beter zorgen voor jezelf, minder zorgen om anderen maken of je druk maken over je carrière of andere dingen. Wat is er meer belangrijk dan je gezondheid en welzijn?

error: Content is protected !!