Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Januari 2019 wordt een interessante maand!
Op 21 januari 2019 valt de totale Maansverduistering in Leeuw en deze kosmische poort geeft de innerlijke kracht om je leven te leiden zoals jij dat wilt. Januari 2019 voelt daarom als een schone lei en deze positieve energie neem je het hele jaar met je mee. Vanaf 21 januari 2019 vindt ook een planetaire verschuiving plaats van de onderste helft naar de bovenste helft van de Leeuw-horoscoop.
Bijna alle planeten staan aan de westelijke sector en dat betekent samenwerking de sleutel tot succes is.

Liefde en Relaties
De grote Weldoener Jupiter reist door jouw Huis van Liefde en Romantiek! De invloed van Jupiter in Boogschutter brengt voorspoed en kansen op het gebied van de Liefde en Romantiek, maar het wil niet altijd zeggen dat het gebeurt. Het is aan jou! De kracht van Jupiter samen met de magnetische aantrekkingskracht van de Volle Maan in Leeuw en Venus in Boogschutter maakt je onweerstaanbaar! Met deze vereende liefdeskrachten weet je een goede indruk te maken tijdens een feestje of date. Ook in de vaste relatie is er door de weldadige invloed van Jupiter meer plezier, toewijding, liefde en romantiek!

Familie en Huis
Schorpioen is de planetair heerser van jouw Huis van Familie en Huis. Venus reist door Schorpioen tot 7 januari 2019, dus door jouw Huis van Familie en Huis. De eerste week van januari 2019 is een harmonieuze en gezellige periode voor familie en gezin. Vanaf de tweede week van januari 2019 kunnen er thuis wat problemen de kop opsteken. Deze maand verschuift de focus naar de carrière en zal er minder tijd zijn voor je privéleven. Je merkt dat niet iedereen in de familie je welgezind is. Het is raadzaam om zo min mogelijk aandacht te schenken aan negatief gedrag. Het is een goed idee om in de tweede helft van januari 2019 samen met je familie of gezin leuke dingen te ondernemen. Een gezamenlijke reis kan jullie dichter bij elkaar brengen. Je hebt de steun van familie en gezin binnenkort hard nodig bij het bereiken van je doelen. Ga ook eens op bezoek bij je ouders of oudere familieleden. Ouderen zijn vaak eenzaam en jouw aanwezigheid brengt zoveel warmte en liefde.

Carrière
De Zonsverduistering in Steenbok van 6 januari 2019 valt in jouw Huis van Werk en laat de start zien van een nieuw project op je werk, nieuwe baan of meer opdrachten in je onderneming. Het is de kosmische poort naar een constructieve periode waarin samenwerking de hoofdtoon voert. Een geweldige periode voor je studie en meer kans op een baan als je gaat solliciteren.
Door de invloed van Saturnus en Pluto in Steenbok in het Huis van Werk komt veel werk naar je toe. De werkdruk kan soms overweldigend voor je zijn. Vanaf 21 januari 2019 vindt er een planetaire verschuiving plaats naar de bovenste helft van de Leeuw-horoscoop. Dat betekent dat de carrière en maatschappelijke doelen steeds belangrijker gaan worden. Tijd om wakker te worden uit je winterslaap om je innerlijke dromen en visioenen te manifesteren!
Door de invloed van de directe Uranus in Ram is januari 2019 een geweldige periode om te solliciteren naar een nieuwe baan, voor een zakenreis, een bedrijfsgerichte training of creatieve studie.

Financiën
Januari 2019 laat een financieel schommelend beeld zien. De geldstroom komt traag op gang.
Deze maand mag je rekenen op de financiële ondersteuning van familieleden en sociale contacten. Wees wel op je hoede in januari 2019.
Een aanbieding in de eerste helft van januari 2019 is misschien te mooi om waar te zijn en dat is het waarschijnlijk ook. De verleiding is groot, maar het verlangen is vaak mooier dan het bezitten.
Neem pas een zakelijke beslissing wanneer je over alle relevante informatie beschikt, Leeuw.
Het gaat om de details, dus let op de kleine lettertjes.

Gezondheid
Zoal je kunt lezen in de jaarhoroscoop van 2019, schreeuwt dit jaar om verandering.
Steenbok staat voor jouw Huis van Gezondheid. Er zijn wel drie Verduisteringen in Steenbok dit jaar, dus alle drie vallen ze in jouw Huis van Gezondheid.
Deze kosmische poorten wijzen op de noodzaak om het roer om te gooien. De Zonsverduistering van 6 januari 2019 valt in Steenbok.
Er kan een gebeurtenis plaatsvinden waardoor je gedwongen wordt om je lifestyle of dagelijkse routine te veranderen zoals een dieet, trainingsplan of therapie. Lichaam, ziel en geest zijn één. Volg je eigen weg. Het is jouw leven! Ontspannen en creatief bezig zijn is cruciaal om tot rust te komen. Het oplossen van problemen aan het thuisfront is noodzakelijk voor je emotionele welzijn.
De verleiding is groot, maar doe alles wat je doet met mate, dan doe je het goed.

Advies
De Maansverduistering van 21 januari 2019 in Leeuw valt in jouw Huis van Persoonlijkheid.
Iedere Leeuw wordt sterk beïnvloed door deze kracht.
Deze Maansverduistering is de energetische poort naar een nieuwe jij, een nieuw zelfbeeld.
Een herdefiniëring van jezelf.
Tijd om wakker te worden uit je winterslaap om je innerlijke dromen en visioenen te gaan manifesteren!

error: Content is protected !!