Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
November 2023 is een krachtige maand voor Vissen waarin je carrière een hoge vlucht neemt.
Mercurius in Schorpioen en Venus in Maagd geven je zelfvertrouwen en zijn je in de eerste 10 dagen van november 2023 behulpzaam om de juiste beslissingen je carrière te nemen en eventuele uitdagingen het hoofd te bieden. De transit van Mars door Schorpioen is daarbij tot eind november 2023 jouw geheime motor achter je carrière.
Zowel Mars als asteroïde Ceres reizen vanaf 25 november 2023 tot begin 2024 door Boogschutter (Huis van Carrière). Tijdens deze periode krijgt Vissen meer drive, energie en focus om ervoor te gaan. Een periode van grote positieve energie, enthousiasme, vooruitgang en zelfstandigheid.

Liefde en Relaties
De Zonsverduistering in Weegschaal van 14 oktober 2023 viel in het (8e Huis van Intimiteit en Vertrouwen en met deze energie gaat het in november 2023 om verantwoordelijkheden jegens anderen: zowel fysiek als emotioneel. Wat is echt van jou en wat behoort tot jouw partner?
Je wordt uitgedaagd om financiële verantwoordelijkheden in de relatie opnieuw te evalueren, dat geldt ook voor issues die te maken met hebben intimiteit, vertrouwen, seks, passie en macht. Tijdens de eerste week van november 2023 kun je met Venus in Maagd te maken krijgen met verplichtingen op het gebied van de liefde en het stellen van prioriteiten.
De single Vissen worden voor een keuze gesteld.
Deze maand kun je iemand ontmoeten met wie je een serieuze en lucratieve samenwerking tot stand kan komen, zowel zakelijk als privé.
Voor de rest van november 2023 blijft het doen van concessies een thema.

Familie en Huis
Op 28 oktober 2023 was er een Maansverduistering in Stier in het 3e Huis van Communicatie, Onderwijs en Directe Woonomgeving, je relatie met de buitenwereld.
Door de invloed van deze Maansverduistering besluit je om negatieve gedachten te laten gaan. Alles wat je tot nu toe als vanzelfsprekend hebt beschouwd moet opnieuw geëvalueerd worden om je meer bewust te maken van hoe je met jezelf en met anderen communiceert.
Door de invloed van Uranus in Stier gaat het over het uiten van de waarheid, geloofsovertuiging, religie, politieke houding of persoonlijke mening.
De Volle Maan in Tweelingen van 27 november 2023 valt in het Huis van Familie en Huis en is een vervolg op de Maansverduistering, dus tijd om aandacht te schenken aan je gezin of de verbinding te herstellen met familieleden, met waar en hoe je woont. Discussies over een huidige woonsituatie kunnen tot een hoogtepunt komen.
Het is misschien tijd om te verhuizen of een volgende stap te zetten of om professioneel advies in te winnen over huisvesting, loopbaan of de opvoeding van kinderen.
Asteroïde Ceres en planeet Mars reizen tot 25 november 2023 door Schorpioen en dat maakt november 2023 een gunstige maand om op reis te gaan!

Carrière
Op 28 oktober 2023 was er een Maansverduistering in Stier (3e Huis van Communicatie) en dat laat in november 2023 de resultaten zien van een plan of idee van begin 2023.
Met de krachtige Nieuwe Maan in Schorpioen van 13 november 2023 in het Huis van Inspiratie, Studie, Waarheid, Cultuur, Avontuur, Reizen en Verbindingen wordt Vissen gestimuleerd om nieuwe wegen te verkennen door te gaan reizen of te gaan studeren, een website te lanceren of een boek uit te geven. Welke nieuwe richting zou je kunnen inslaan?
Met de Nieuwe Maan conjunct Mars in Schorpioen van 13 november 2023 heb je grootse plannen die je met de wereld wil delen.
Zowel Mars als Ceres reizen vanaf 25 november 2023 tot begin 2024 door Boogschutter (Huis van Carrière). Tijdens deze periode krijgt Vissen door Mars meer drive, energie en focus om ervoor te gaan. Een periode van grote positieve energie, enthousiasme, vooruitgang en zelfstandigheid. Een goed moment om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan, een bedrijf te starten of met een nieuw project van start te gaan. Geweldige periode om promotie te krijgen, om de leiding te nemen en anderen te inspireren. Met Mars en Ceres in het Huis van Carrière voelt het alsof je de top hebt bereikt of beloond wordt voor je inzet en keuzes in het afgelopen jaar.

Financiën
De Zonsverduistering in Weegschaal van 14 oktober 2023 viel in jouw 8e Huis van Gedeeld Vermogen en heeft in november 2023 en in de komende maanden een diepgaande invloed op de financiële situatie en bewustwording van geld. Er komt nieuws over een vastgelopen financiële kwestie. Gebeurtenissen dwingen je om financiële verantwoordelijkheden opnieuw te evalueren, dat geldt ook voor issues die te maken met hebben intimiteit, seks, passie en macht. Een periode van evaluatie en aanpassing is essentieel is om ervoor te zorgen dat je de juiste dingen doet, met de juiste mensen, om de juiste redenen.
Blijf waakzaam, want je kunt te maken krijgen met fraude en oplichting. In november 2023 moet je impulsaankopen zien te vermijden.
De retrograde Cheiron in Ram (2e Huis van Financiën en Waardebepaling) laat je zien dat de innerlijke waarde, je ziel zoveel meer waard is dan geld of uiterlijke rijkdom.
Door de invloed van de Maansknopen op de polariteit Ram-Weegschaal krijgt Vissen steeds meer te maken met zaken als gedeeld vermogen, alimentatie, nalatenschap, vennootschap, belastingzaken, verzekeringskwesties en huishoudelijke uitgaven.

Gezondheid
November 2023 is een stressvolle maand voor Vissen en dat heeft een nadelige invloed op de gezondheid. Je carrière neemt een hoge vlucht, maar dat betekent niet dat je vaste grond onder je voeten moet verliezen.
Vermijd overmatige toewijding aan je werk, want dat kan leiden tot verhoogde stressniveaus en problemen met de spijsvertering, pijnlijke spieren of keelpijn.
Keelpijn ontstaat vaak wanneer er angst is om je verlangens te uiten.
Het is belangrijk om je te houden aan een gezond en gevarieerd dieet. Blijf in beweging en zorg regelmatig voor ontspanning. Yoga en meditatie helpen je om mentaal en fysiek fit te blijven.

Advies
Neptunus, de astrologisch heerser van Vissen, blijft tot eind januari 2026 in Vissen.
De retrograde Neptunus brengt verwarring en wisselende stemmingen en kun je verdwalen in je eigen Utopia, jouw eigen fantasiewereld waarin het niet meevalt om persoonlijke grenzen te bewaken.
Dankzij Mercurius in Boogschutter vanaf 11 november 2023 krijg je een visie over de toekomst. Intuïtie zal je de weg wijzen. Schrijf alles op wat je droomt, voelt, beelden en gedachten die opkomen, want deze informatie is nodig om een plan van aanpak te maken.

error: Content is protected !!