Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Stier december 2017

Algemeen
De planetaire krachten verplaatsen zich steeds verder naar de bovenzijde van de Stier-horoscoop. Carrière, ambities en buitenwereld worden vanaf de tweede helft van december 2017 belangrijker. Het evenwicht tussen een succesvolle carrière en een gelukkig en harmonieus gezinsleven blijft van het allergrootste belang. Met de meeste planeten aan de rechterkant van de Stier horoscoop bloeit jouw sociale leven. Samenwerking blijft onverminderd belangrijk in deze periode.
Vanaf de derde week van december 2017 ligt de focus op spiritualiteit en lange reizen.

Liefde en Relaties
De Nieuwe Maan van 18 november 2017 viel in jouw Huis van Relaties. Deze Nieuwe Maan kan iemand op jouw pad hebben gebracht die een grote rol gaat spelen in je leven of een nieuwe stap je relatie zoals een verloving of huwelijk of zakelijk samenwerkingsverband.
Romantiek is deze maand te vinden op de werkvloer.
De Grote Weldoener Jupiter legt de focus tot eind 2018 op relaties! Jupiter reist vanaf 11 oktober 2017 tot 8 november 2018 door jouw Huis van Relaties. Deze transit laat in december 2017 groei zien in een vaste relatie en wederzijdse betrokkenheid, diepgang en bestendiging. De bekroning met een verloving, huwelijk of duurzaam zakelijk partnerschap. December 2017 staat in het teken van de liefde, maar ook van twijfel. Zorg ervoor dat je over alle informatie beschikt voordat je een beslissing neemt. Durf de grote stap te nemen. Het is nu of nooit!

Familie en Huis
De Verduisteringen van februari 2017 en augustus 2017 hebben geleid tot belangrijke ontwikkelingen in jouw privéleven, huis en familie. Er is schoon schip gemaakt met oude pijn uit het verleden en er is gewerkt aan een stabiele thuissituatie. Het jaar 2017 was over het algemeen het jaar van hereniging. De invloed van Mars in jouw Huis van Familie en Huis in de Zomer van 2017 heeft geleid tot activiteiten thuis zoals een verhuizing of verbouwing. In de onderlinge sfeer in de familie en woonsituatie is verbetering gekomen door de tussenkomst van invloedrijke personen.
Het is mogelijk dat er deze maand iets te vieren is vanwege een huwelijk, verloving of zwangerschap. De kers mag op de taart!

Carrière
De meeste planeten in de bovenste helft van de Stier-horoscoop, dus de focus komt in de komende maanden te liggen op je carrière en wereldse doelstellingen. Het jaar 2017 was een carrièrejaar. Een jaar met pieken en dalen. De gedeeltelijke Maansverduistering in jouw Huis van Carrière was de realisatie van een project of culminatie na een periode van hard werken en studie. Je plukt hier nu de zoete of zure vruchten van. Jupiter heeft tot oktober 2017 geleid tot betere arbeidsomstandigheden, samenwerking en meer kans op werk. De invloed van Mars tot 9 december 2017 laat een geweldige productieve periode zien op het werk! Tijdens deze periode mag je op je intuïtie vertrouwen als het gaat om een werksituatie. Luister niet naar je hoofd, maar naar je ziel, jouw niet-rationele zelf, dan komt alles goed. Halverwege december 2017 zie je het resultaat van jouw inzet en hard werk zoals een promotie of gunstige zakelijke transactie.
De tweede helft van december 2017 staat in het teken van gezelligheid en belangrijke werkgerelateerde beslissingen. Er komt deze maand duidelijkheid over een studie.

Financiën
De Volle Maan van 3 december 2017 valt in jouw Huis van Financiën. In de komende twee weken komt er meer geld binnen door een andere baan, uitkering of tegemoetkoming.
Mercurius is jouw planeet van Financiën. Mercurius is deze maand retrograde van 3 december 2017 tot 22 december 2017 en dat betekent dat er echter vertraging optreedt in bestaande financiële kwesties. Vermijd onnodige financiële risico’s op 12 en 13 december 2017.
December 2017 laat zien dat je mag rekenen op de financiële steun van jouw partner. De retrograde Mercurius geeft wel aan dat alle onnodige uitgaven moeten worden geschrapt.
De Nieuwe Maan van 18 december 2017 valt in jouw Huis van gezamenlijke middelen, belastingen, creditcards en leningen. Dat laat zien dat je je deze maand moet richten op je financiële toekomst zoals het opstellen van een budgetplan, spaarplan of begroting of akte bij de notaris. Inkomsten moeten deze maand worden aangewend om leningen en oude schulden af te lossen. Verstandig budgetbeheer in je huishouden of onderneming zorgen ervoor dat je over voldoende geld kunt beschikken. De verleiding blijft bestaan dat je meer geld uit wilt geven dan er binnenkomt, dus het is aan jou en je eigen situatie hoe je dit jaar gaat afsluiten.

Gezondheid
Uranus in Ram is op dit moment retrograde in jouw Huis van het Kosmische Bewustzijn, Loslaten en Overgave. Ook in december 2017 heb je een sterke drang om alles los te laten wat je niet meer dient in dit leven. Je onderbewustzijn wordt constant geprikkeld. De kans op depressie is groot wanneer problemen onopgelost blijven. Emotionele overbelasting. Wees niet bang om jezelf te bevrijden, Stier.
Ook hier mag je vertrouwen op je intuïtie. De natuur in, naar de yoga of een ademhalingssessie is heel goed voor de Stier om te ontspannen. Luister naar wat je lichaam je vertelt. Maak contact met je lichaam door contact te maken met Moeder Aarde. Blijf in ieder geval in beweging!

Advies
Saturnus in Boogschutter heeft in de afgelopen jaren het leven niet makkelijk gemaakt voor de Stier die na 10 mei geboren is. Vanaf 21 december 2017 reist Saturnus door Steenbok. En dat is goed nieuws voor alle Stieren! Vooral de Stieren die jarig zijn in april krijgen alvast een voorproefje van meer energie en erkenning voor wie je bent en wat je doet.
Door de invloed van Jupiter in Schorpioen komt er kans op groei. De vruchtbare samenwerking van Jupiter en Saturnus geeft jou het vertrouwen dat het leven weer de goede kant op gaat.
Jouw intuïtie is deze maand je beste raadgever.

 

error: Content is protected !!