Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Bijna alle planeten staan aan de bovenkant van de Tweelingen-horoscoop. Dit is de tijd van het jaar dat je op de buitenwereld, carrière en op wereldse doelen bent gericht.
De samengestelde planetaire kracht in de westelijke helft van de Tweelingen-horoscoop geeft echter aan dat de inbreng van anderen onverminderd belangrijk blijft bij het bereiken van je doelen.
Door persoonlijke inzet en samenwerking komen er gunstige situaties waardoor er deze maand wel duidelijke vooruitgang wordt geboekt.

Liefde en Relaties
De reis van de rode strijder Mars door jouw Huis van Relaties kan in februari 2018 tot spanningen leiden in de relatie of in andere vormen van samenwerking.
De Nieuwe Maan van 17 januari 2018 in het Huis van Intimiteit heeft je al met de neus op de feiten gedrukt. Harmonie in de relatie is sterk afhankelijk van het feit hoe je je privéleven in evenwicht brengt met je carrière en ambities. Breng meer passie, speelsheid en een vleugje magie in jouw relatie. Raadzaam is om conflicten zoveel mogelijk uit de weg te gaan. Tijdens de eerste helft van de maand februari 2018 verlang je naar een fysieke relatie, terwijl je in de tweede helft op zoek bent naar meer romantiek. De single Tweelingen vindt een nieuwe liefde door vrienden en tijdens sociale bijeenkomsten.

Familie en Huis
De Maansverduistering van 31 januari 2018 viel in het Huis van Communicatie, broers en zussen, buren en directe woonomgeving. De communicatie in een verstoorde relatie met familieleden, op school of in de directe woonomgeving kan weer op gang komen.
De Zonsverduistering van 15 februari 2018 is de energetische poort naar een buitenlandse reis, een hogere studie, korte reisjes om familie te bezoeken of een nieuwe levensfilosofie in de komende zes maanden. De auto of ander vervoersmiddel, mobiele telefoon of computer moet worden gerepareerd of vervangen. Studerende gezinsleden kunnen deze maand te maken krijgen met diepgaande veranderingen of jijzelf kan vertraging ondervinden bij je studie of van studierichting moeten veranderen.

Carrière
Februari 2018 is een echte carrièremaand. Je bent op weg naar succes.
Jupiter in Schorpioen reist in de komende maanden door jouw Huis van Werk en dagelijkse routine, dus ook februari 2018 is daardoor een productieve en efficiënte periode. Tweelingen krijgen de kans op een baan met betere arbeidsvoorwaarden, groter kantoor of werkruimte en de gelegenheid jezelf in de etalage te zetten, zodat anderen jouw kwaliteiten of diensten te zien krijgen.
Vooral de Tweelingen in de reclamewereld zijn deze maand succesvol. Je weet jezelf en je product te verkopen en dat wordt door het management zeer op prijs gesteld!
De eerste week van februari 2018 laat zien wel wat obstakels zien, maar je laat je hierdoor niet uit het veld slaan. Waar anderen het niet zien zitten, daar ben jij om met jouw luchtige aanpak de juiste oplossing te vinden. Ook al lijkt het voor de buitenwereld niet zo,Tweelingen, alles gaat de goede richting op. Zorg er wel voor dat je alle administratie op orde hebt, want dat schiet er wel eens bij in.

Financiën
Zoals je weet is de Maan is heerser van het Huis van Financiën voor Tweelingen. Dat betekent dat jouw financiële situatie door de altijd veranderende Maan wordt beheerst en de aspecten die de Maan maakt met de andere planeten. De Nieuwe Maan van 17 januari 2018 viel in jouw Huis van Gedeelde Financiën. De boodschap van deze Nieuwe Maan is duidelijk: Richt je alleen op het essentiële en bezuinig waar mogelijk. Ook deze maand is het devies: Regel je zaken goed, Tweelingen! Nauwkeurigheid levert geld op, onverschilligheid leidt tot verlies.
De Wassende Maan van 16 februari 2018 tot 2 maart 2018 laat de beste financiële periode zien. Vanaf 1 februari tot 14 februari 2018 is de Maan in haar Afnemende fase. Dit is de beste periode om bijvoorbeeld rekeningen te betalen. Inkomsten komen deze maand vanuit je werk. Vooral de Tweelingen in de reclamewereld zijn deze maand succesvol. De financiële vooruitzichten zijn gunstig in februari 2018. Ook voor de Tweelingen met een zelfstandige onderneming.

Gezondheid
Door de Maansverduistering van 31 januari 2018 heb je besloten om negatieve gedachten zoveel mogelijk te laten gaan en je te concentreren op waar het werkelijk om gaat. Jouw geluk, jouw fysieke en emotionele welzijn. Binnen niet al te lange tijd wordt je door Uranus in Stier voor het blok gezet om beperkingen zoals gehechtheid aan beperkingen en pijn los te laten. Dus de Maansverduistering mag je zien als een voorproefje op wat komen gaat.
Met de Zon in Waterman ben je deze maand niet te stuiten, Tweelingen! Wel blijft het belangrijk om vast te houden aan voldoende beweging, een gezond voedingspatroon en aan periodes van rust en ontspanning om je energieniveau op peil te houden. Wanneer je niet goed in je vel zit, heeft dat te maken met vermoeidheid. Vermoeidheid heeft vele oorzaken. Je voedingspatroon, emotionele problemen, relatieproblemen, problemen op het werk, te weinig slaap, stress. Wat het ook is, wees eerlijk, overwin je weerstand en doe er iets aan.
Vanaf 19 februari 2018 zul je merken dat je meer rust nodig hebt. Dan is een korte rustpauze of korte vakantie de beste optie om jezelf weer op te laden. Op tijd naar bed, verstandig eten, op tijd een powernap tussendoor en je kunt er weer tegenaan, Tweelingen.

Advies
Het is raadzaam om je privéleven in balans te brengen met je carrière en ambities.
Ook je gezondheid vereist veel aandacht deze maand.
Saturnus in Boogschutter reist tot eind december 2020 door jouw Huis van de Ziel, Intimiteit en Seksualiteit. Je krijgt door de invloed van Saturnus en Pluto in Steenbok regelmatig te maken met macht en controle in de relatie, kwesties die te maken hebben met seksualiteit, intimiteit en gedeelde financiële bronnen. Ga in alle levensgebieden niet over je grenzen heen. Laat jezelf niet gek maken en wacht je kans geduldig af.
Lees hierover verder in de jaarhoroscoop.

error: Content is protected !!