Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De planetaire druk aan de bovenkant van de Waterman-horoscoop laat zien dat november 2018 op carrière en op wereldse doelen is gericht. November 2018 is een dynamische maand van onafhankelijkheid en persoonlijke kracht om voorwaarden voor jezelf te creëren.
November 2018 staat in het teken van carrière, gezondheid, liefde en privé-aangelegenheden, financiën, sociale activiteiten, studie en buitenland.

Liefde en Relaties
November 2018 staat in het teken van sociale verbinding en het emotioneel contact maken met de ander. Contact maken met het uitgebreide netwerk van de wereld waar jij deel van uitmaakt.
Vriendschappen, je sociale kring en het maatschappelijke leven spelen een grote rol deze maand.
De grote Weldoener Jupiter in Boogschutter reist vanaf 9 november 2018 tot begin december 2019 door jouw Huis van Vriendschappen, Sociale Betrokkenheid en Hoop voor de toekomst. Gunstige periode voor samenwerking, uitbreiding van je sociale kring, het vormen van nieuwe vriendschappen en verdieping van oude vriendschappen. Tijd om verbeteringen aan te brengen in je leven en in de wereld om je heen die zowel jou als anderen ten goede komen. De Volle Maan van 23 november 2018 valt in jouw Huis van Creativiteit en Liefde. Deze kosmische invloed laat een gezellige periode zien van creativiteit en uitgaan, feestjes, netwerken, vrienden en deelname aan het sociale leven en steun van je vrienden bij het realiseren van je ambities.

Familie en Huis
De Volle Maan van 24 oktober 2018 viel in jouw Huis van Familie en Huis. In de eerste helft van november 2018 wordt er thuis of in je familie wat gevierd of afgesloten. Er kan sprake zijn van een daadwerkelijke verhuizing dat verweven kan zijn met je carrière, een nieuw project of renovatie of nieuw interieur.
Tot 6 november 2018 reist Uranus door Stier en daarmee door jouw Huis van Familie en Huis. Vanaf mei 2018 heb je een voorproefje gekregen van wat Uranus de komende zeven jaren voor de Waterman in petto heeft voor wat betreft je huiselijke omstandigheden en familie.
Vanaf 7 november 2018 keert de retrograde Uranus tijdelijk terug naar Ram, maar vanaf 7 maart 2019 begint dan echt de reis door het Huis van Familie en Huis. Deze maand kun je te maken hebben met een vorm van machtsstrijd thuis. In de tweede helft van november 2018 kan een dier of persoon een beroep doen op jouw hulp en verzorging. In de laatste week van november 2018 kunnen er onverwachte kosten zijn die met het huishouden verweven zijn.

Carrière
De Nieuwe Maan van 7 november 2018 valt in het Huis van Carrière en geeft je meer energie en een impuls voor succes, actie en groei in november 2018.
Je krijgt te maken met meer verantwoordelijkheden op de werkplek, maar dat wordt weer vertaald met een extra beloning. Je krijgt ondersteuning van oudere collega’s en leidinggevenden die je op een eerder tijdstip dir jaar hebt geholpen.
Jupiter blijft tot 8 november 2018 in jouw carrièresector. De retrograde Venus kan in de eerste helft van november 2018 een tijdelijke stoorzender zijn. Je kunt een situatie niet goed overzien of je doorziet een situatie juist te goed. Doe geen beloftes die je niet waar kunt maken. De retrograde Mercurius richt de focus vanaf de tweede helft van november 2018 op een eerder succesvolle beproefde methode.
November 2018 is de maand van het netwerken. Ook van het digitale netwerken, dus blijf verbonden met mensen die jou verder kunnen helpen op je carrièrepad, vooral als je op zoek bent naar werk. Let op, want aan het eind van november 2018 er is een wolf in schaapskleren op je werk die met de eer wil gaan strijken. Horen, zien en zwijgen, Waterman. Wat je nu ter ore komt, komt straks goed van pas.

Financiën
Neptunus is jouw planeet van Financiën en deze blijft nog tot 24 november 2018 retrograde.
En dat betekent dat je ook in november 2018 (nog) te maken hebt met een financiële impasse.
De retrograde Neptunus heeft nog een schaduwperiode, die wel tot maart 2018 duurt. Belangrijk is en blijft dat je terughoudend moet zijn met investeringen of grote aankopen of op zijn minst heel voorzichtig moet zijn met het zetten van een handtekening onder een koopcontract.
In de eerste drie weken van november 2018 komt er verbetering in de financiële situatie met de Zon in Schorpioen. Schorpioen is verbonden met Pluto, dus die financiële verbetering vloeit voort vanuit ontwikkelingen in je carrière. Wees echter voorzichtig, want door de invloed van Mars in het Huis van Financiën zijn er in de tweede helft van november 2018 impulsaankopen en kunnen uitgaven buitensporig en onnodig zijn.

Gezondheid
Pluto en Saturnus reizen gezamenlijk in 2018 door jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn.
De samenwerking van Pluto en Saturnus ondersteunt de Waterman bij het verwerken van het verleden en de zoektocht naar de innerlijke drijfveren om oude pijn en karma los te laten. Pluto in Steenbok reist al sinds januari 2009 door dit levensgebied. Je hebt dit jaar grote stappen ondernomen. De invloed van Saturnus in Steenbok maakt je tot maart 2020 bewust van je onbewuste problemen en motivaties die hun oorsprong vinden in het verleden. Saturnus laat de noodzaak zien om oude bagage op te ruimen om met lichte bepakking je eigen weg te volgen in dit leven. Een vorm van therapie kan daarbij een leidraad zijn. De invloed van de rode strijder Mars heeft je deze Zomer vooruit geholpen in het verwerkingsproces en nu vervolg je vol van vertrouwen het pad dat je bent ingeslagen. Blijf in beweging!

Advies
De rode strijder Mars reist nog tot 15 november 2018 door jouw teken Waterman. De eerste helft van november 2018 is de beste periode om een plan van de grond te krijgen.
De retrograde Mercurius in de tweede helft van november 2018 tot begin december 2018 laat echter zien dat je idealen die je vroeger had, niet zomaar op moet geven voor nieuwe idealen. Tijdens deze periode komen waarschijnlijk mensen en situaties terug op jouw pad die jou dit inzicht geven.

error: Content is protected !!