Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De Volle Maan in Steenbok van 3 juli 2023 valt in jouw Huis van Persoonlijkheid en is de voorbode van een nieuwe krachtige cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven. Deze Volle Maan is een goede gelegenheid om de balans op te maken van je levensstijl, persoonlijke doelen, ambities en strategische planning.
De nadruk ligt in juli 2023 op relaties, liefde, huis en gedeeld vermogen.
De retrograde Pluto in Steenbok tot vertraging leiden, maar deze periode maakt de weg vrij om alles op te ruimen dat in de weg staat om ambities waar te maken.

Liefde en Relaties
Door de invloed van de grote Weldoener Jupiter vanaf 17 mei 2023 (tot 24 mei 2024) door Stier, het vijfde Huis van Liefde en Zelfexpressie kan een groeirelatie tot stand komen zoals een bijzondere en creatieve vriendschap. De single Steenbok ontmoet en bijzonder iemand met een betoverende charme. Niet twijfelen!
Mars in Leeuw blijft nog tot 10 juli 2023 in het 8e Huis van Intimiteit en tijdens deze transit kan Steenbok werken aan het versterken van fysieke, mentale, emotionele en spirituele banden.
Een veeleisende houding kan echter ook de oorzaak zijn van scheiding, verbreken van een relatie of een zakelijk partnerschap.
De Nieuwe Maan in Kreeft van 17 juli 2023 in het Huis van Relaties is het perfecte moment voor een nieuwe stap in de vaste relatie of met een nieuwe relatie te beginnen. Een nieuwe zakelijke samenwerking of de strijdbijl begraven met een zakelijke relatie behoort tot de mogelijkheden.
Venus retrograde in Leeuw van 23 juli 2023 tot 3 september 2023 kan problemen met intimiteit aan het licht brengen. Tijdens deze retrograde kun je beter wat afstand nemen om de ander ruimte te geven. Op subtiele wijze nodigt Venus je uit om je bewust te worden van kleine dingen die fundamenteel heel belangrijk zijn. Verras je geliefde met wat moois, een etentje bij kaarslicht of een onverwacht reisje…

Familie en Huis
Ram symboliseert het 4e Huis van Familie en Huis voor de Steenbok. De invloed van de Zonsverduistering in Ram van 20 april 2023 is ook in juli 2023 van grote invloed op je huis, privéleven, wortels en woonplaats, ouders en kinderen.
Vanwege de hoge werkdruk moet je zorgen voor een goed evenwicht tussen je professionele leven en je privéleven. Er heerst deze maand een aangename sfeer en gezinsleden doen hun best om elkaar te helpen. Juli 2023 is echter geen gunstige maand om met je gezin op vakantie te gaan. Met de verschuiving van de Noordknoop naar Ram vanaf 18 juli 2023 ligt de nadruk op alles dat verband houdt met huis, bezittingen, familie en woonsituatie. Alles waar mee begonnen is wordt tot medio januari 2025 tot een goed einde gebracht. Het gaat niet om nieuwe projecten of investeringen, maar de afronding van bestaande projecten om waardevermeerdering te bewerkstelligen. De Noordknoop in Ram biedt jou ook de gelegenheid om de dingen in een ander daglicht te zien, te vergeten en te vergeven met als resultaat een betere onderlinge verstandhouding.

Carrière
Juli 2023 is een prima maand voor je carrière, Steenbok. Door de invloed van Jupiter in Stier en Mars in Leeuw kunnen in de eerste helft van juli 2023 gemaakte plannen concreet worden gemaakt. De eerste week van juli 2023 is echter niet gunstig voor sollicitaties of het voeren van onderhandelingen, het doen van een investering of een nieuw project, wacht daar even mee.
Vanaf 11 juli 2023 gaat het met Mars in Maagd op rolletjes en komt er een oplossing voor een probleem. Dankzij Mars in Maagd tot 27 augustus 2023 verleg je grenzen, laat je het beste van jezelf zien en je maakt dan de juiste keuzes op het juiste moment. Steenbok mag rekenen op samenwerking en ondersteuning van collega’s, leidinggevenden, management en klanten. Het is een drukke maand, maar het stroomt en dat maakt alles goed.
Juli 2023 is echter geen gunstige maand voor de studie en zakelijke reizen en dan met name voor de Steenbok die werkzaam is in de creatieve sector, kunstenaars en handel.
De transit van asteroïde Ceres in Weegschaal (Huis van Carrière) geeft Steenbok de beloning en erkenning die je verdient. Steenbok is nu op de goede weg!

Financiën
Juli 2023 is niet echt een gunstige maand voor de financiën van Steenbok. Met name Steenbok in de creatieve sector moet rekening houden met tegenvallende resultaten en moet een beroep doen op spaargeld of reserves.
De opbrengsten van speculaties en gedane investeringen blijven achter, de verwachtingen vallen tegen. Een financiering van een project kan vertraging oplopen of je krijgt iets niet rond, waardoor uitbreiding en de start van een nieuwe onderneming moet worden uitgesteld.
Steenbok kan deze maand een factuur of een betalingsherinnering ontvangen, ongeacht het feit dat deze al een keer is betaald.

Gezondheid
Juli 2023 ziet er gunstig uit voor je fysieke en mentale gezondheid.
Voorkomen is beter dan genezen, dus een gezonde levensstijl is van het allergrootste belang.
Met de retrograde Pluto in Steenbok is het altijd zaak om goed voor je lichaam en welzijn te zorgen. Juli 2023 is een drukke maand en dat betekent stress. Je hebt rust en ontspanning nodig om tot jezelf te komen. Regelmaat is het toverwoord. Dus met regelmaat naar de sportschool of even er tussenuit. Een goed idee is om samen te gaan sporten. Een halfuurtje werken, een kwartiertje rust. Rust in je hart en hoofd biedt ruimte voor creativiteit en creatieve oplossingen.

Advies
Het harmonische aspect dat Jupiter in Stier met de retrograde Saturnus in Vissen verbindt laat alles voor jou stromen, Steenbok. De weg is vrij zodat dromen werkelijkheid kunnen worden.
Je doorzettingsvermogen en vastberadenheid worden gewaardeerd.
Door de invloed van retrograde Saturnus in Vissen vraag je jezelf af waarom je de lat zo hoog voor jezelf en anderen hebt gelegd.
Saturnus retrograde in Vissen is een perfecte periode om terug naar school te gaan, bijscholing, herscholing of een cursus communicatie.
In jouw sociale kring kan een wolf in schaapskleren jou in een verkeerd daglicht stellen, Neem de tijd bij alles wat je doet. Blijf op je hoede, Steenbok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!