Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Jaarhoroscoop Leeuw 2017

Algemeen
Maar liefst twee Verduisteringen dit jaar in jouw teken, Leeuw. Het jaar 2017 is een jaar van transformatie. Een goed jaar voor jouw carrière en financiële stabiliteit. Het wordt echter geen gemakkelijk jaar. Het zal niet eenvoudig zijn om ideeën door te voeren en je moet vaker rekening houden met de mening van de ander. In de liefde kan er sprake zijn van een afstand, zowel letterlijk als figuurlijk. In de eerste negen maanden heb je Jupiter in Weegschaal aan je zijde die steeds weer voor een oplossing zorgt.

Liefde en Relaties
Het jaar 2017 kan aan het begin en eind van het jaar verstoringen laten zien door de retrograde Mercurius. Het kan zijn dat een oude vlam jouw pad kruist of er moeten problemen in de relatie worden opgelost. De reis van Mars in Vissen in januari 2017 en de Zonsverduistering van 26 februari, 2017 versterkt de emotionele en intieme band met je geliefde. Maart 2017 is de maand waarin je bewust wordt van jouw sterke overtuigingskracht in een relatie. Als Leeuw ben je gewend om je overtuigingen luid en duidelijk te verkondigen en daar moedig voor te strijden. Je zult echter merken dat hoe luider je brult, hoe meer afstand je creëert. De retrograde Venus brengt in de eerste helft van april 2017 een oude liefde in je leven, maar dit is van tijdelijke aard. De gedeeltelijke Maansverduistering in Waterman van 7 augustus 2017 in jouw Huis van Relaties brengt verborgen problemen in jouw relatie aan het licht. Deze problemen hebben te maken met jezelf en niet direct met je partner. Door deze problemen te erkennen zet je de eerste stap om jezelf te bevrijden. Je gaat je alleen nog richten op degenen die een waardevolle bijdrage leveren aan je leven. De invloed van Saturnus in jouw Huis van Liefde tot 20 december 2017 laat een volwassen en serieuze aanpak zien in de liefde. Je kunt door Saturnus het gevoel hebben alsof er niet veel gebeurt en jouw liefdesleven zo’n beetje stil staat. Aan het einde van 2017 merk je een magische verandering wanneer Saturnus jouw Huis van Liefde verlaat. De beloning wacht aan het begin van 2018. De meeste hindernissen zijn dan overwonnen en de vlam van de liefde wordt ontstoken. Het is het wachten waard, Leeuw.

Carrière
Een succesvol jaar voor de carrière, studie en sportieve prestaties, vooral in de eerste drie maanden van 2017. De jonge Leeuw krijgt werk in een grote onderneming met goed toekomstperspectief. Het buitenland lonkt ook voor de studerende Leeuw. Je carrière krijgt een internationale wending. Voor het werk moet je verder reizen. In jouw carrière is maart 2017 een belangrijke sleutelmaand. De Leeuw in de consumentengoederen met een hoge omloopsnelheid zoals persoonlijke verzorging en voeding is het meest succesvol. De eigen onderneming is in ontwikkeling en er komt uitbreiding. De nadruk ligt op eigen inbreng. Samenwerking is dus geen garantie voor succes dit jaar. Goede vooruitzichten voor de Leeuw in de sportwereld en de in- en exportbranche. Mars reist van 11 maart tot 21 april 2017 door jouw Huis van Carrière. Een ambitieuze periode om eerder gemaakte lange termijn plannen in werking te stellen. Venus is jouw planeet van carrière. Venus is retrograde in het vuurteken Ram van 4 maart 2017 tot 14 april 2017. Je moet dan de balans zien te vinden tussen jouw sterke ego en het openstaan voor collega’s en medewerkers. April 2017 is een uitdagende maand voor je carrière, want ook Mercurius is dan retrograde van 9 april tot 2 mei 2017. Tijdens deze periode krijg je inzicht hoe je beter gebruik kunt maken van jouw persoonlijke vaardigheden en gouden talenten. Vanaf 21 december 2017 tot 17 december 2020 vergezelt Saturnus de transformatieplaneet Pluto in Huis van Werk. Als je niet tevreden bent met je werkomstandigheden, dan ga je met de kracht van Saturnus en Pluto hier serieus verandering in brengen. Jouw werk moet een waardevolle bijdrage leveren aan je leven.

Financiën
Het jaar 2017 is een fortuinlijk jaar. Dit jaar komt meer financiële stabiliteit door een nieuwe baan of loonsverhoging. Verandering is onvermijdelijk dit jaar. Deze veranderingen zijn van lange duur. Financieel gezien is 2017 een jaar van uitdagingen. De Zonsverduistering van 26 februari 2017 laat diepgaande veranderingen zien in het Huis van Gedeelde Financiën. Mercurius is van half augustus tot begin september 2017 retrograde in jouw Huis van Financiën. Zorg dat voor die periode je financiële zaken geregeld zijn en dat er een financiële buffer is. Van 6 september 2017 tot 22 oktober 2017 zijn er door de reis van Mars door jouw Huis van Financiën weer positieve financiële ontwikkelingen en kom je in de gelegenheid financiële zekerheid en stabiliteit voor jezelf op te bouwen.

Familie en Huis
Jupiter in het Huis van Familie en Huis streeft naar een veilige en stabiele thuisbasis. Een veilig en gelukkig thuis zijn de pijlers onder een succesvolle carrière.
De sfeer binnen het gezin en familie verbetert. Meningsverschillen worden gladgestreken. In de eerste helft van het jaar is er een familiereünie. Deze gebeurtenis is onthullend en maakt veel bij je los. In jouw gezin of familie vindt een verbintenis plaats. Pluto is de planeet van jouw gezin en huis. Pluto is verbonden met Schorpioen. Vanaf 10 oktober 2017 tot 8 november 2018 zal Jupiter door Schorpioen reizen.
Een periode om de relatie met jouw gezin en familie te verbeteren en om je huis te renoveren, je woonsituatie te verbeteren, een gezin te stichten of te verhuizen naar een betere locatie. Een jaar van de waarheid. In jouw familie komen dingen aan het licht. Je wordt geconfronteerd met oude pijn om schoon schip te maken. Oude pijn kan ook de kracht geven om een dikke streep onder het verleden te zetten. Door los te laten krijg je ruimte in jezelf en je huis. Vanaf het begin van december 2017 is door de invloed van Mars meer strijd binnen de familie, maar het jaar werd afgesloten met een feestelijke gebeurtenis, zoals een bruiloft of engagement.

Gezondheid
Het jaar 2017 ziet er over het algemeen goed uit voor je gezondheid. In de eerste maanden van het jaar krijg je door de invloed van Jupiter in het Huis van Communicatie te maken met stress en spanning. Aan het einde van april 2017 ben je door de invloed van Venus vermoeid en spelen eerdere klachten op. Het is raadzaam om dan gas terug te nemen. Tijd voor een time-out. Vakantie, Leeuw? Het is mogelijk dat je last krijgt van je gehoororgaan. Het rest van het jaar verloopt door de invloed van Mars ook stressvol en dat heeft weerslag op je gezondheid. Vanaf november 2017 kom je in rustiger vaarwater terecht en kun je tevreden zijn over je gezondheid.

Advies
Februari, maart en augustus 2017 zijn sleutelmaanden voor de Leeuw. De penumbrale Maansverduistering in Leeuw van 11 februari 2017 en de Totale Zonsverduistering in Leeuw van 21 augustus 2017 zijn emotionele en cruciale momenten waarbij negatieve patronen in je leven veranderd moeten worden. Het loslaten van een egocentrische houding en het tonen van meer waardigheid en vrijgevigheid is niet alleen weldadig voor jou, maar ook inspirerend voor je omgeving. De Maansverduistering in Leeuw van 7 augustus 2017 is het begin van een nieuw hoofdstuk in je leven. De transformatie van jezelf transformeert ook je leven. De periode van Mars in Leeuw van eind juli 2017 tot begin september 2017 geeft je de energie om nieuwe stappen te zetten op jouw levensreis.

error: Content is protected !!