Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Waterman mei 2019

Algemeen
De meeste planeten staan in mei 2019 nog aan de onderzijde van de Waterman-horoscoop.
De Nacht. De Nachtkant gaat over innerlijke verwerking, familie en huiselijke omstandigheden.
Het is een periode van winterslaap, voorbereiding en evaluatie voor wat betreft je carrière, want binnenkort komt hier verandering in.
De focus in mei 2018 ligt op huis, gezin en familie, gezondheid en carrière.
Mei 2019 laat een trage start zien, maar met een duidelijke verbetering aan het einde van de maand.

Liefde en Relaties
Mars in Tweelingen reist nog tot 16 mei 2019 door jouw Huis van de Liefde. Deze dynamische en extraverte energie wil niets anders dan actief op jacht gaan! De single Waterman gaat op zoek naar gezelligheid en romantiek. Een nieuwe liefde wacht op jou op plaatsen van plezier en vermaak, zoals een evenement of feest, sociale of spirituele bijeenkomsten.
Een nieuwe romance is goed mogelijk, maar Mars kan ook heel competitief en jaloers zijn! Je bent emotioneler dan gewoonlijk en hebt behoefte aan warme aandacht en complimentjes. Ook in de vaste relatie zoeken jullie de gezelligheid op. Gezelligheid, feestjes, theater, samen uitgaan. In de tweede helft van mei 2019 komt alles wat tot rust en ben je meer op zoek naar de verbinding met elkaar. Jupiter is de planeet van Vriendschappen en Groepsprocessen. De retrograde Jupiter maakt Waterman supergevoelig voor wat betreft groepsprocessen. Wanneer je merkt dat een zakelijke of privé-relatie niet meer werkt of dat vriendschappen of hobby’s niet worden gedeeld, neem je een beslissing.

Familie en Huis
Mei 2019 is over het algemeen een rustige en harmonische maand om samen met je gezin of familie van een welverdiende vakantie te genieten.
De Nieuwe Maan van 4 mei 2019 laat ontwikkelingen aan het thuisfront zien zoals veranderingen op school of de zoektocht naar het juiste onderwijs of studierichting voor jezelf of je kinderen.
Op 8 mei 2019 is Mercurius conjunct Uranus in Stier, dus het is tijd om gemaakte plannen concreet te maken. De retrograde Pluto in Steenbok duidt op een juridische uitspraak met betrekking tot je gezin of huis of kan vooruitgang worden geboekt met creatieve bezigheden of nieuwe projecten met kinderen. Venus is jouw planeet van het Huis en Familie. Venus reist van 16 mei tot 9 juni 2019 door Stier. Met de Volle Maan op 18 mei 2019 is Venus conjunct Uranus in Stier en dat kan leiden tot verrassingen en veranderingen bij jou thuis. Een stabiele en gunstige periode om je huis op te knappen of voor een nieuw interieur.

Carrière
De retrograde Jupiter in Boogschutter brengt mensen op je pad die je verder helpen in je carrière. Lopende projecten worden voltooid. Door de invloed van retrograde Saturnus en Pluto in Steenbok voelt de Waterman zich aangetrokken tot de wereld van de spiritualiteit en liefdadigheid. Door de sterke retrograde energie denk je na over eerder genomen beslissingen in je carrière.
Wat kan worden geleerd van gemaakte fouten? Neem tijdens deze periode geen beslissingen op carrièregebied. Mei 2019 is een gunstige maand voor de studie of studeren in het buitenland.
De Volle Maan in Schorpioen van 18 mei 2019 valt in jouw Huis van Carrière en dit kan vanaf dat moment leiden tot mooie ontwikkelingen in jouw carrière of maatschappelijke positie zoals nieuwe baan, promotie of beloning en erkenning voor getoonde inzet of meer inkomsten in je onderneming of een salarisverhoging. De voltooiing van een project en de opmaat naar een nieuwe periode waarin je carrière weer belangrijker gaat worden. Maar eerst orde op zaken stellen in je privéleven.

Financiën
Neptunus is jouw planeet van het Geld. Door de invloed van Neptunus in jouw Huis van Financiën is het niet altijd makkelijk om de controle over je financiën te houden. Raadzaam is om deze maand geen grote investeringen te doen. In mei 2019 zijn er meer uitgaven dan inkomsten. De meeste uitgaven gaan naar het huis, de tuin en je gezin.
De Volle Maan in Schorpioen van 18 mei 2019 laat positieve ontwikkelingen zien je carrière, dus er kan dan sprake zijn van een promotie, salarisverhoging of nieuwe baan of meer omzet in de onderneming. Het blijft wel belangrijk om deze maand te bezuinigen of met een goed financieel beheer de kosten zo laag mogelijk te houden.

Gezondheid
De aanwezigheid van de Noordknoop in het Huis van Gezondheid voelt als een helende reis!
Pluto en Saturnus reizen gezamenlijk door jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn. De invloed van de retrograde Saturnus en Pluto in Steenbok maakt je bewust van je onbewuste problemen en motivaties die hun oorsprong vinden in het verleden en de noodzaak om oud pijn en karma op te ruimen om je eigen weg te volgen in dit leven. De eerste drie weken van mei 2019 laat therapeutische activiteiten zien zoals yoga om je geest te verlichten en te ontspannen. Waterman gaat een spirituele reis maken die inzichten schenkt of gaat zich aansluiten bij een spirituele groep. De invloed van Mars in Kreeft van 17 mei 2019 tot 1 juli 2019 duidt op een drukke periode met meer kans op stress. Het actief helpen van andere mensen kan therapeutisch zijn voor de verwerking van oude pijn. Blijf in beweging, Waterman!

Advies
Uranus is de planeet van Waterman. De invloed van Uranus in Stier leidt tot veranderingen in je huiselijke omstandigheden, kinderen en familie, maar ook in je carrière, je relaties en gevoelsleven. Oude banden met het verleden worden verbroken en kunnen bevrijdend zijn. Andere woonomstandigheden of een verhuizing hoort bij deze alles veranderende energie van Uranus door het Huis van Familie en Huis, dus hou hier rekening mee.

 

error: Content is protected !!