Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Maagd juli 2019

Algemeen
De meeste planeten staan aan de linkerkant in de Maagd-horoscoop. Juli 2019 is daarom een maand van onafhankelijkheid, persoonlijke kracht, zelfvertrouwen en eigenwaarde.
Met deze planetaire kracht is bijna alles mogelijk. De Kosmos wil weten wat jij wil en wat jij op eigen kracht kunt bereiken.
De Zonsverduistering in Kreeft van 2 juli 2019 gaat tot veranderingen leiden in je sociale kring, zowel zakelijk als privé, ook in je relatie en carrière.
De focus ligt in juli 2019 op de sociale kring, maatschappelijke betrokkenheid, liefde, carrière en spiritualiteit.

Liefde en Relaties
In de vaste relatie groeien jullie dichter naar elkaar, maar wanneer de relatie niet goed voelt, wil je een verandering doorvoeren of de relatie verbreken. De Zonsverduistering in Steenbok van 6 januari 2019 heeft hier al de nadruk opgelegd. De Zonsverduistering in Kreeft van 2 juli 2019 kan in de komende maanden leiden tot veranderingen in je sociale kring. Juli 2019 kan de relatie dus de proef stellen. Een zinvolle langdurige vriendschap of liefde binnen je sociale kring is allemaal mogelijk. Een periode van komen en gaan. Er worden nieuwe verbintenissen gesloten zowel zakelijk en privé. Hoopvolle en nuttige verbintenissen openen deuren naar de toekomst.
De single Maagd vindt de liefde tijdens het netwerken of sociale bijeenkomst. De beste datum voor een date is 25 juli 2019. Vanaf de laatste week van juli 2019 viert de liefde hoogtij!

Familie en Huis
Op 17 juni 2019 viel de Volle Maan in jouw Huis van Familie en Huis. Er is thuis of in je familie iets tot voltooiing gekomen of het staat nog te gebeuren in de eerste helft van juli 2019.
De Volle Maan brengt dus iets nieuws op het thuisfront, zoals een nieuw project, renovatie, nieuw interieur of een verhuizing naar een andere woonplaats vanwege je carrière.
De totale Zonsverduistering in Kreeft van 2 juli 2019 laat een halfjaarlijkse periode zien waarin de nadruk komt te liggen op samenzijn met familie en je sociale kring en je sociale betrokkenheid.
Mercurius retrograde in Leeuw duidt in de eerste helft van juli 2019 op een familie-reünie of meer tijd doorbrengen met oudere familieleden om herinneringen op te halen. Uranus in Stier reist vanaf 7 maart 2019 tot eind april 2026 door jouw Huis van Reizen en Levensbeschouwing. Ervaringen in het buitenland zijn ware eyeopeners voor jou.

Carrière
Venus reist nog tot 3 juli 2019 door jouw Huis van Carrière. Met deze positieve energie ben je meest charmant en dat is bevorderlijk voor je carrière, voor je studie, studie in het buitenland of voor solliciteren of het aanvragen van een studiebeurs.
Aan het begin van de maand is er goed nieuws! Deze maand is er een goede relatie met collega’s, klanten of leidinggevenden. Een geweldige maand om te netwerken en zinvolle contacten te maken. Met een vriendelijke, maar vastberaden houding weet de Maagd elke uitdaging op de werkplek die hij of zij tegenkomt, te overwinnen.
Je hebt een doel en je bent bereid om er alles aan te doen om je doel te bereiken.
Juli 2019 is een gunstige maand voor zakenreizen en studie in het buitenland. Een groot project kan in de tweede week van juli 2019 te maken krijgen met wat tegenslag maar vanaf de tweede helft van juli 2019 loopt alles door jouw geweldige organisatorische vaardigheden op rolletjes.
Een zakenreis aan het eind van juli 2019 legt jou beslist geen windeieren, Maagd.

Financiën
Venus is jouw planeet van Financiën. Venus reist deze maand door Kreeft en Leeuw.
Tot 28 juli 2019 wordt geld uitgegeven aan vrienden, clubs en verenigingsleven.
Vanaf 29 juli wordt geld uitgegeven aan spiritualiteit, liefdadigheid en vakantie, nieuwe kleding, naar de kapper.
Richt je echter deze maand op het essentiële en bespaar waar mogelijk. Regel je zaken goed, Maagd, want aan het eind van dit jaar krijg je te maken met financiële uitdagingen. Nauwkeurigheid levert geld op en daar weet je alles van!
De financiële belangen van jouw partner vereisen je aandacht in de tweede helft van juli 2019.

Gezondheid
Van 21 juni tot 27 november 2019 is Neptunus retrograde in Vissen. Vissen is het tegenoverliggende teken van Maagd en weerspiegelt jouw kwetsbare kant. Tijdens deze periode kunnen er gezondheidsklachten optreden vanwege een gevoel van innerlijke rusteloosheid of moeilijkheden om jezelf te concentreren.Het is mogelijk dat Maagd zich zorgen maakt over de gezondheid van de partner.
Belangrijk is een uitgebalanceerd dieet en voldoende rust om fit te blijven op fysiek, mentaal en emotioneel gebied. Tijdens deze drukke periode is het mogelijk dat stress je parten speelt, want je houdt spanning vast. Ook een verkeerde lichaamshouding kan leiden tot stress. Te lang achter de computer zitten is nadelig voor je lichaam en geest. Je hebt ontspanning nodig. Yoga, fysiotherapie en een ergonomische aanpak op de werkplek zou heel verstandig zijn!
Vasthouden aan een trainingsroutine is raadzaam!

Advies
Saturnus in Steenbok blijft stationair in jouw Huis van de Liefde.
Tot eind maart 2020 leert Saturnus je de betekenis van ware liefde en vriendschap. Saturnus in Steenbok leert je jezelf eerst lief te hebben en trots op jezelf te zijn. De liefde in jezelf te vinden en niet buiten jezelf zoeken. Het is jouw leven en het gaat om jouw geluk.
Liefde is een werkwoord. Iedere dag, vooral tijdens Mercurius retrograde in juli 2019 wordt je hiermee geconfronteerd.

 

error: Content is protected !!