Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

Leeuw juni 2019

Algemeen
Met de meeste planeten aan de bovenzijde van de Leeuw-horoscoop ligt de focus in juni 2019 op carrière, jouw sociale leven en samenwerking. Juni 2019 is een maand van productiviteit, creativiteit en vernieuwing.
Gezondheid en financiën vereisen je aandacht.

Liefde en Relaties
De Nieuwe Maan van 3 juni 2019 valt in jouw Huis van Vriendschappen, groepsprocessen en maatschappelijke betrokkenheid. Juni 2019 is daardoor een sociale en naar buitengerichte periode om nieuwe mensen te ontmoeten of verliefd te worden! Bij voorkeur gaat de Leeuw op zoek naar iemand met een positieve invloed op je carrière. Op 10 juni 2019 is de Zon opposiet de retrograde Jupiter en dan ben je uitbundig en blij. Jouw sterke en blije houding kan dan weer leiden tot conflict en afgunst. Door de retrograde Jupiter in jouw Huis van de Liefde krijgt een oude liefde de kans om weer op te bloeien of een relatie nieuw leven in te blazen. Door de retrograde Saturnus in Steenbok is het raadzaam om geen belangrijke relationele beslissingen nemen in juni 2019, want je hebt meer tijd nodig om na te denken. Ook is het is raadzaam om elkaar ruimte te gunnen, niet alleen in je relatie, maar ook in vriendschappen. De Volle Maan van 17 juni 2019 valt in jouw Huis van Liefde, Romantiek en Plezier! De tweede helft van juni 2019 is dan gericht op de liefde, je sociale leven, creativiteit en uitgaan, feestjes, netwerken, vrienden en verenigingen. Iets in je sociale leven komt tot voltooiing.

Familie en Huis
De Volle Maan van 18 mei 2019 viel in jouw Huis van Familie en Huis. Deze Volle Maan was de kosmische poort naar een verandering in je woonsituatie, zoals een verbouwing, renovatie, nieuw interieur of een verhuizing naar een andere woonplaats. Plannen om te verhuizen worden deze maand concreet of er is sprake van een daadwerkelijke verhuizing vanwege je carrière, een gezamenlijke vakantie of familiebijeenkomst. Het is mogelijk dat je druk bezig bent een verbouwing of je bent je huis of tuin aan het verfraaien. Deze maand zijn er ook uitdagingen in je familie of gezin. Meningsverschillen met een ouder familielid over geld worden op de spits gedreven. Het is aan jou om een familieprobleem op een goede manier op te lossen.

Carrière
Door de retrograde Pluto in Steenbok kun je stress ervaren op het werk en kunnen er problemen ontstaan bij het uiten van creativiteit op je werk of in het dagelijks leven.
De invloed van Uranus in Stier in jouw Huis van Carrière maakt alles nieuw en spannend.
Leeuw is aan het solliciteren of heeft al een nieuwe baan of gaat met een onderneming van start. Vooral de Leeuw die werkzaam is in de technologie mag rekenen op grote ontwikkelingen. Door Uranus in Stier ga je voor jezelf een nieuwe koers varen. Vanaf 21 juni 2019, de Zomerzonnewende, mag je rekenen op zakelijk succes. Een zakenreis legt Leeuw geen windeieren! Juni 2019 laat ook mooie resultaten zien voor de studie, training of bedrijfsgerichte opleiding.

Financiën
Juni 2019 is geen gunstige financiële maand, Leeuw. In de voorgaande maanden zijn er wellicht onverstandige financiële beslissingen genomen waar je nu spijt van hebt. Investeringen hebben niet het beoogde resultaat gebracht. Op 10 juni 2019 is de Zon opposiet de retrograde Jupiter en dan ben je in een uitbundige bui. Dit kan ertoe leiden dat je teveel geld uitgeeft door iets te compenseren, dus geen overhaaste beslissingen nemen en geen impulsaankopen doen. Probeer met het oog op de toekomst inkomsten en uitgaven zoveel mogelijk te spreiden.
Zorg voor een goede planning. Vertrouw niet blindelings op goedbedoelde financiële adviezen, maar ga af op je eigen gevoel.

Gezondheid
Van 21 juni tot 27 november 2019 is Neptunus retrograde in Vissen.
Tijdens deze periode heb je behoefte aan mentaal en spiritueel evenwicht. De maand juni 2019 is een goede periode om op vakantie te gaan. Een mooie maand voor een retraite of creatieve cursus. Tijd nemen voor jezelf.
De gezondheid van de Leeuw is goed in juni 2019, maar je hebt wel last van stress en spanning. De stress kan tot emotionele overbelasting leiden. De laatste week van juni 2019 laat met de Zon in Kreeft een minder hoge energie zien. Emotioneel gezien ben je dan niet zo fit en dat heeft weer invloed op je zelfvertrouwen. Je hebt dan meer beweging, rust, regelmaat en ontspanning nodig om hier mee om te gaan.

Advies
Juni 2019 is de maand bij uitstek om op reis te gaan om weer tot jezelf te komen.
Let op je dromen, ze vertellen je alles wat je moet weten. Zelfs je dagdromen bieden een ongekende bron van inzichten! Luister dus naar de stem van je ziel.
Vanaf 27 juni 2019 reist Mercurius door Leeuw en maakt groots en theatraal en laat jou vanuit het hart communiceren.
Geweldig aspect voor een redevoering, maar pas op dat je niet gaat overdrijven of bluffen.
In de laatste week van juni 2019 is er goed nieuws over je carrière, maar neem geen overhaaste beslissing.

error: Content is protected !!